WP8: bug nebo feature?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 830

Post by el_lama »

Ahoj, pokud to nekde neni jinde (nenasel jsem), tak bych rad zalozil tento thread. Jsou urcity veci, ktere na WP8 funguji jinak, nez bych predpokladal, ale je mozne, ze je to tak schvalne (= mozna nejsem natolik chytry to pochopit) ;-)

1) Alarms mam nastaveno nekolik budiku na urcite dny v tydnu (v pondeli vstavam v urcitou hodinu, po zbytek tydne zas v jinou). Live tile mi po nastaveni alarmu zobrazuje spravne cas, nicmene, pokud rano vstanu, budik me vzbudi, ja dam Dismiss tak na live tile uz se mi nezobrazi cas, ale pouze jen "Alarms". Takze je pekne, ze vim, ze alarm je zapnut, ale nevim na kterou hodinu. K aktivaci zobrazeni hodin, staci vlezt do aplikace a off/on a cas je zpet.
Image

2) Update Bing lock screen Bing obrazky se mi automaticky proste neaktualizuji. Cim to? Doma jsem na wifi a 3G a presto se nic nedeje. Manualne samozrejme ano (vlezt do nastaveni, prehodit na foto a zpet a lock screen se zaktualizuje). Vypozoroval jsem, ze lock screen se aktualizuje kolem 9-10 hodiny CET (to by tak odpovidalo pulnoci v Redmondu). Dale se to zda funkcni, pokud je tlf nabijen. Battery saver mam nastaven normalne a tim by to nemelo byt. Kolega ma L800 s 7.8 a tomu to funguje naprosto normalne (i kdyz je pravda, ze obcas se mu to neaktualizuje taky).
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

Hmm, tak jsem si myslel, ze nekdo ma podobny problem a ono nic. To tu ma tolik malo lidi WP8?
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: WP8: bug nebo feature?

Post by mberdych »

Nejen tady :-)

Mozna to lidi proste nepouzivaji.
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ano

Post by Igor Kulman »

Bing nepoužívam ale s budíkom mám rovnaký problém. Pritom na wp7 to fungovalo.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

vypadá to na bug. Osobně dlaždičku ne budík nepoužívám, protože mi zabírá místo a stačí swipnout doprava na aplikace, kde je budík hnedle nahoře. ANi jsem nevěděl, že tam taková fíčurka je :)

S aktualizací bing obrázků jsem problém neměl, používal jsem asi týden a šlapalo to, než mě to přestalo bavit.
FraDiavolo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by FraDiavolo »

Bing obrázky na lock screen se mi aktualizují. Nesledoval jsem kdy, ale asi cca jednou denně.
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

Takze to vypada, ze Alarm dlazdice je bug a bing na locku nekomu funguje ok a u mne podle hodu kostky :)) Dnes rano se to aktualizovalo samo, jindy tam obrazek drzi treba 3 dny.
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Zkusils počkat nějak déle? Páč LT se může aktualizovat jen jednou za 30min. Třebas by to tam samo naskočilo.
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

Zkousel, tim to neni, samo se to neudela :(
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

nedavno som si na Lumii s 7.8 vsimol podobny problem,myslel som ze mam budik vypnuty a on potom zvonil v uplne nevhodnu dobu.
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

No je to zvlastni, ale toto je trosku jiny pripad. To, ze mam zaply budik vidim vzdy, ale bohuzel cas po prvnim vzbuzeni zmizne.
Co se tyce bingu, tak jsem odinstaloval nejaky Battery meric a uz 2 dny se mi bing aktualizuje. Stav baterie jsem si nechal zobrazovat na locku, takze to asi s tim "nejak" souvisi.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”