Co jsem zkousel z10 mne zaujal Playbook. Zatim jsem ho zkouknul jen pres videa z netu a parametry. Co mne zaujalo, ze ho maji jen v par obchodech. Napr.v tech nejvetsich i nejvetsich internetovych ho nemaji.
A tak bych se rad zeptal, jak je vlastne stary? Neni to tim, ze BB chysta neco novejsiho? Je stale good? nebo radeji pockat na neco novejsiho?
Diky
Ps:dokonce koukam, ze i na BBshopu ho maji jen na objednani, ze ho skladem nemaji vlastne nikde:-( ze by je nikdo nechtel?
Playbook
Playbook
Chce si to osahat a pak uvidíš...
Jinak je to stále dobrý stroj, který má dostat aktualizaci na OS10. Co jsem ale četl, tak snad bude i nový tablet od BB, ale nvm to jistě...
Mimochodem, v sekci bazar někdo prodává 64GB verzi za 2999Kč což je velice pěkná cena, a není zase tak vysoká aby to nestálo za koupi a vyzkoušení...
Mimochodem, v sekci bazar někdo prodává 64GB verzi za 2999Kč což je velice pěkná cena, a není zase tak vysoká aby to nestálo za koupi a vyzkoušení...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Playbook
Je to už starší kousek, šel na trh nějak v létě 2011, kdysi jsem na něj psal rozsáhlou recenzi (akorát už spousta věcí neplatí kvůli změnám v novějším OS). Podle posledních interview se CEO BlackBerry to vypadá, že BB nový tablet v dohledné době určitě vydávat nebude, ale Playbook by se měl dočkat aktualizace OS na BB10, jak psal Pacikx. Hardwarově to sice není žádné dělo, ale systém je celkem dost odladěný na míru, takže se neseká a na běžné věci jako surfování, čtení ebooků nebo sledování filmů se dá v pohodě využít, já ho mám druhým rokem a pořád věrně slouží 
V eshopech ho dneska moc nenajdeš, protože je jednak starší a jednak se moc neprodával, takže ho obchody nemají skladem, ale bazarový kousek se dá dneska sehnat za směšnou cenu, takže ho přinejhorším můžeš vyzkoušet a přeprodat dál.
V eshopech ho dneska moc nenajdeš, protože je jednak starší a jednak se moc neprodával, takže ho obchody nemají skladem, ale bazarový kousek se dá dneska sehnat za směšnou cenu, takže ho přinejhorším můžeš vyzkoušet a přeprodat dál.