Aktualizace na Windows Phone 7.8 (diskuze)

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Pravda, funkčný skype má konkurence už dávno. Ano kupte si novej telefon a nazdar. To mi zní tak trošku povrchne ale dobre..nechajme to radšej tak :)

Jednoducho WP7.8 konec a WP8 taky konec. MS je pán :)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

I proto jsem před 5 měsíci šel do unlocku a custom rom a spáchal tak systém, kterému říkám WP 7.9. Díky tomu mám aplikace, po kterých mnozí pláčí (Stav baterie, třídění aplikací do skupin, našeptávač při psaní, čistič cache, možnost výběru aplikace pod tlačítkem s lupou, zachytávač obrazovek, možnost vytváření zástupců pro různé přímé činnosti telefonu, možnost přiřazení libovolného textu pod klávesy, které mají jen jeden význam atd.). Kromě toho (a k nelibosti některých lidí zde na fóru) mohu používat i aplikace od Nokie, např. Čítače. Některé věci neumí ani WP8 a jak je vidět tak - a to vzkazuji Microsoftu použitím jednoho Werichova výroku - "vono to de!".
ityny
nováček
nováček
Zařízení: NOKIA E52,NOKIA Lumia 900 white

Post by ityny »

Tak mám dojem že tady ta diskuze nějak zdechla...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

A je snad o čem diskutovat? Jak se zdá, všichni, co sem chodí, tak již aktualizovali a po prvotním nadšení ze třech velikostí dlaždic, není asi o čem víc psát. Nových aplikací pro tento FW je minimum, občas nějaká aktualizace těch starých a témata se přesunula směrem k WP8. I to dokazuje, že systém WP7.8 je prakticky dokončen a pomalu stárne a umírá.
mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

Post by mmme »

Diskutovat neni o cem. Nejrozumejsi cesta je nejaka custom rom a vyzdimat z naseho systemu co se da. No a taky doufat, ze se MS pochlapi a nekdy za rok ci rok a pul, kdy bych moh kupovat novej foun, budou WP mnohem pouzitelnejsi nez dnes a bude na ne dostatek kvalitnich apps.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Tou cestou, kterou zmiňuješ, jsem se vydal i já a píši o tom o pár příspěvků zpět. A k nelibosti některých lidí musím neustále přechod na Custom ROM vychvalovat a doporučovat. A když se telefon podělá? Odpočítám ze své skrovné penze několik velkých bankovek a půjdu si koupit jiný. I já bych ale rád vydržel s tímto telefonem to překlenovací období dalšího pokusu MS o operační systém s názvem WP8, podobně jako mmme.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Kromě toho (a k nelibosti některých lidí zde na fóru) mohu používat i aplikace od Nokie, např. Čítače.
Pan "warezak" ,ktery ani neumi podporit vyrobce,ktery tyto aplikace vytvoril pro sve stroje.Misto toho je musi krast na HTC a jeste se tim chlubi..
Díky tomu mám aplikace, po kterých mnozí pláčí
Moc dulezite aplikace jsi nevyjmenoval.Ty dulezite co jsi vyjmenoval obsahuje i WP8.
Take pripomen ,ze na svych savnych cutom nemuzes mit nektere nove verze aplikaci,ktere jsou pro WP8 a tech aplikaci je stale vice..+ to ,ze uzivatele s custom rom casto breci ,ze jim neco nefunguje,funguje na pul apod,jen se jim smeju,na tovarni rom custom rom nema.
V minulosti jsem jiz dost custom rom uzil na vsemoznych platformach,uz nikdy vice,100% spolehnuti na ne neni a nikdy nebude.Vidim i ty zoufalce v praci co do custom rom postavenych na WP7.x sli.Porad chodi jak nefunguje to a tohle,flashuji porad dokolecka,lepsi a lepsi verze..Custom rom je pro vrtalky,kteri v pohodli doma porad neco ladi,zkoumaji a resi co a jak proc nefunguje.Tak promrhaneho casu opravdu nemam.Take ti,co si koupi HTC a tise zavidi jak ma Nokia pekne aplikace,tak sup,ukradneme je s custom rom.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Aplikace Čítače, je snad největší šmejd, který spatřil světlo světa. Od poslední aktualizace někdy v únoru přibývají denně na Market Place negativní komenty o samočinném nulování aplikace, ale její tvůrce mlčí a nápravu nedělá. Myslíš, že by bylo potřeba podpořit výrobce, aby na ni měl prostředky? Kdyby to byla aplikace od nějakého amatérského tvůrce, tak se nedivím, ale ona je od slovutné Nokie! Vždyť i amatérský FUP Monitor funguje lépe než tohle. Je to hanba a je hnus, jak si snad Nokia myslí, že může mít zákazníky na háku.
K ostatnímu, cos napsal, se nehodlám vyjadřovat. Jde z toho zloba, namířená na mě. To už není konstruktivní dialog a takových debat se nezúčastňuji. Ostatně v minulých dnech jsi tady dokázal rozladit nejednoho uživatele a nakonec musel zasáhnout moderátor. Nesnaž se o to mít opět poslední slovo a neraguj, když to umíš jen s jedovatou slinou na jazyku.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Pavel je znama firma,takze ten je rozladeny porad z neceho,ten ani dialog nevede,i v minulosti mel "problemy".Nokia nastesti na sve zakazniky nekasle a v segmnentu WP8 se od ni zbyvajici zucastneni HTC ci Samsung maji co ucit.I samotny Microsoft,za ktereho Nokia dodelava nektere veci a dulezite funkce.
Citace nejsou jedina aplikace,Nokia ma spousty kvalitnich aplikaci, ktere pouzivas a chlubil jsi se s nimi a s klidnym svedomim te radim mezi warezaky at si stahnes kvalitni ci nekvalitni aplikaci,tim to neokecas.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Jen pro tvůj klid: od Nokie nepoužívám tyto (zajímavé) aplikace:
Nokia Mapy, Nokia autem, Cinemagraph, Creative Studio, PhotoBeamer, Sdílení kontaktů, AccuWeather, Přehrát v, Weather.
Dále nepoužívám nezajímavé nebo nefunkční aplikace a všechny hry, což je kromě Čítačů a v romce zabudované Doplňky fotoaparátu vlastně ten zbytek. Připomeň mi, kdy jsem se s kterou aplikací chlubil, nejlépe citací.
Vzpomeň si na to, jak jsi mě počátkem roku chválil za to, že mám custom rom, ale ne kvůli warezu. Dnes mě s klidem nazveš warezákem, což v této atmosféře tvého odporu k custom rom a hlavně ke mně, pokládám za urážku. Expresívní výrazy typu "to neokecáš" si raději nech pro své vrstevníky.
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

OT: Pravda je jen jedna. A tu ma :?:

Mam take custom ROM a koupeny Navigon. Potrebuju neco od Nokie?
CreAtive_34
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Radar

Post by CreAtive_34 »

Všichni jsme tu warezáci a umírají kvůli nám koťátka...
Stevik: Nevadí, jsi warezák a kradeš...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Expresívní výrazy typu "to neokecáš" si raději nech pro své vrstevníky.
Zatim vicemene okecavas,takze nevim ,proc bych mel byt shovivavy u tebe.
Mam take custom ROM a koupeny Navigon. Potrebuju neco od Nokie?
Urcite ne,pruser je,ze aktualizace Navigonu(programu) uz jsou jen u WP8.
Stevik
smartguru
smartguru

Post by Stevik »

Ano, mam custom ROM = jsem warezak, tedy mam-li ****** =´jsem sexualni delikvent. To je logicke, ne?

Mam tez Lumii 820.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

To jsem nenapsal,ze kdo ma custom rom,ze je automaticky warezak.Prekrucovani veci byla vzdycky tva chlouba :tlem:
Jinak potrefene husy se vzdy nejvice ozvou.Prislovi platici bez rozdilu veku.
Stevik
smartguru
smartguru

Post by Stevik »

Ozval jsem se, ze uz tu tvou demagogii nesnesu. Pravdu mas tady vzdycky ty, komentujes vzdy a vsecko. Vypada to, ze tady to forum je tvoje jedina zivotni napln.
mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by mmme »

htcjirka proste JE velky demagog. Pravdu prekrucuje jak se mu hodi. Neni jine cesty nez ho ignorovat.
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Okej fájn chlapci...trošku ste sa odchýlili od témy...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Henry Louis Mencken wrote:Demagog je člověk, který hlásá věci, o nichž ví, že nejsou pravda a to lidem, o nichž ví, že jsou hlupáci.
:-D
mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by mmme »

Myslite si, ze MS prijde jeste s necim takovym jako 7.9 a nebo jsou sedmicky definitivne uzavrena kapitola?
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”