[HELP] Lumia 800 Aktualizace

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
FiZZy
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 800

Post by FiZZy »

Čusík.
Včera jsem si dal aktualizovat svoje zařízení Nokia Lumia 800 na 7.8 přes zune (sama mi vyskočila aktualizace).
Bohužel se nám za běhu aktualizování vyhodila elektrika, takže se mi PC vypnul, na mobilu to ale vypadalo, že po zapnutí to bude pokračovat. Po chvíli se nahodila, zapnu PC, zapnu zune ale nic. Odpojím mobil a tak 15-20 minut se pořád dokola jen restartoval, a po té době se zapnul, že aktualizace byla dokončena.
Když jsem si ale stahnul: Sdílení bluetooth, tak bez reakce. U obrázků hudby a nikde nic nemám.

Dnes mě napadlo že si obnovím systém do včerejšího nastavení (před aktualizací), obnovování beželo, ale vyhlásilo mi to chybu: Obnovení nebylo možné dokončit. Mám verzi OS: 7.10.8862.144

O co se tedy jedná?
1) Je telefon doopravdy aktualizovaný na 7.8?
2) Nemohlo se něco poškodit nezdařenou aktualizací?
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Pokud máš tuto verzi, tak je to opravdu ta poslední. BT sdílení dost zlobí i jiným uživatelům. Zkus pohledat i na jiných fórech, nevím, kde jsem již podobné nářky četl, možná na MobilManii?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Sdílení bluetooth, tak bez reakce. U obrázků hudby a nikde nic nemám.
Po nainstalovani sdileni bluetooth musis zapnout BT a pak u daneho obrazku ci hudby dlouze podrzet prst a zvolit sdilet a objevi se ti i moznost BT.
FiZZy
nováček
nováček

Post by FiZZy »

HTCJirka - Díky, netušil jsem že ho musím nejdříve sám zapnout.
=> Děkuji vám pánové :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

No vida,jak stacilo malo,neni za co. ;-)
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Já BT share nemám stále a to som aktualizoval už pekne dávno. Máte aj na to nejaký liek? :)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Jedině nějaké sedativum :lol: , protože pokud jsi bez BT žil do teď, mohl bys to vydržet i dál. Mně osobně BT vůbec nechybí. Pro mě je rychlejší poslat fotku mailem a pokud má někdo telefon bez internetu a používá BT na různé posílání blbostí, tak k tomu už vůbec nemám co říci. Myslím, že jsou užitečnější funkce, které ve WP chybí.
Ber to jako můj názor.
mceza

Post by mceza »

Máš sice Flynne pravdu. Já sám posílám něco přes BT jednou za pět let. Ale jak se mám tvářit, když někdo s pět let starou S40 Nokií mi řekne "pošli mi to přes BT", já mu řeknu, že přes BT neumím posílat (teď už ano - díky Nokie) a on se mi začne smát...

Ano, WP chybí důležitější věci nebo jsou záměrně omezeny. A ač sám posílání souborů přes BT nevyužívám, je ostuda, že moderní OS takovou základní věc nemá. Ale mnohem víc, jak posílání přes BT mně chybí HID profil :-(
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

No akože tiež mi to nechýba, ale človek sa cíti vcelku trápne (to je to slovo?) kde jeho mobil má bluetooth...ale nemôžem s ním nič posielať. Čo je vcelku vtipné a smutné. Chýbať mi to nechýba ale občas sa to zíde...nie vždy sa mi chce pripojovať mobil k Zune.
FiZZy
nováček
nováček

Post by FiZZy »

Mě to připomínalo první HTC tatoo které mělo BT ale nešlo posílat...takže se mi kamarád který tenkrát toto HTC měl pěkně smál...jsem mu vytřel zrak i tomu jeho Tatoo :D
Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: [HELP] Lumia 800 Aktualizace

Post by Deaktivovaný účet (01.2013) »

Rada lidi ma stale datovy limit, takze posilat i nekolik MB mailem do pristroje, ktery je dva metry vedle, se muze prodrazit.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”