Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Zluta je opravdu velice zajimava a budi v okoli rozruch,kdyz jsem ji v praci ukazal,na bilou kterou take mam se hned razem zapomelo.Je hezci nez na fotografiich.Nejsem priznivce barvicek,ale ta zluta ma neco do sebe a v kombinaci s tim dokonale cernym displejem je to vazne poutave.V minulosti jem byl vyhradne zamereny na cernou a hodne skepticky k barvam..
zaujala mne právě žlutá, ale v obchodech zatím nikde není (Nokia napsala před pár týdny, že budou 22. dubna, ale před pár dny zase, že netuší, kdy přijdou na český trh...). Už jsem na tom tak, že snad sáhnu po té černé...
Zbytecne podporovat a chtit ceskou distribuci,ktera nic neprinasi oproti dovozove,ale opravdu ani jednu vyhodu.
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Poradíte mi někdo nějaký pěkný pouzdro s klipsnou za opasek? A nějakej držák do auta s bezdrátovým dobíjením?
František Šafr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi 8

Post by František Šafr »

TO htcjirka: Já právě sleduji různé názory a dojmy a zatím jsem neslyšel nic špatného. Spíše byl každý nadšený z té barvy. Viděl jsem na život červenou a taktéž mě velmi zaujala (mnohem více než na fotkách) a nebýt žluté, tak bych možná vzal i ji.

Co se české distribuce týká, tak u Lumie 920 mám poprvé pocit, že to nebude telefon na půl roku, ale alespoň na 2 roky, protože její výbava je skvělá a navíc má slíbenou podporu do budoucna, což u Lumie 900 bohužel není. A českou distribuci chci z důvodu, že tam bude český firmware. Ano, mohu si ho tam klidně nahrát, ale nechci riskovat záruku, protože při vzpomínkách na firmware u Nokií N8, C7 či E7 jsem z toho přehrávání firmware měl vždy zvednuté chlupy až na zadku. Chci mít pocit, že mám telefon s českým firmwarem a určeným pro Česko. ...ale chápu ty, kteří tohle neřeší. Každý člověk to má jinak. :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

protože při vzpomínkách na firmware u Nokií N8, C7 či E7 jsem z toho přehrávání firmware měl vždy zvednuté chlupy až na zadku
Jenze u Lumii je to s fw prave jinak a neni potreba ho prehravat,cestinu obsahuji v zakladu i Lumie urcene pro jiny trh.Takze motat sem N8,C7,E7 je nesmysl,tam je to rozdelene a prehravat firmware kvuli cestine je nutnost.
Chci mít pocit, že mám telefon s českým firmwarem a určeným pro Česko. ...ale chápu ty, kteří tohle neřeší. Každý člověk to má jinak
No prave je to jen kvuli pocitu,coz za ty penize navic nestoji a je nesmyslne.
chuckymichal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet

Post by chuckymichal »

Tak zltu mam od vcera a je fakt krasna, za mna najkrajsie farebne prevedenie a hned som k nej dokupil zltu bezdratovu nabijacku a spolu to je fakt luxus.Za mna zltu ODPORUCAM :grin:
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

karelchadim wrote:
Nyny wrote: Chci se zeptat na několik věcí:

....
3) jak přiřadím vlastní zvuk SMS?
....
Tak jestli to jde nějak z Outlooku do telefonu, tak mě Hotmail ani nezajímá, ale jak na to?
3) nepřiřadíš
[/quote]

Ale přece ty originál zvuky pro SMS musí být někde nahraný ne? Tak k nim musí jít dohrát nějakej další.
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

Ony tam jsou, ale tam se ty nedostanes.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by mberdych »

Jen ke kvalite zpracovani. 920 zadna slava, po par dnech to pri zmacknuti na nekterych mistech popraskava, povrzava. Jsem zvyklej z iPhonu, po pul roce pevny, zadne nezadouci zvuky. V porovnani treba se Samsungy OK, ale s iPhonem ani nahodou. Zadny drama to neni, ale zamrzi to.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Kde ty vrzatory kupujete?Jak je mozne, ze me ani jedna Lumia nevrze ani po pul roce?Nerikam ,ze tento problem neexistuje,ale nekteri mate opravdu snad stesti na kazdou nokii,ktera vrze..
Zase iPhone se rozbije/rozsype jen pri padu z kapsy,tam to je velka bolest vsech genaraci.Lumia ta toho opravdu vydrzi dost.Zpracovanim bych za iPhone nemenil.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Osobně mohu říct, že jsem ani moc kusů na reklamaci s vrzáním neviděl, na to byla speciálka Lumia 800 a N9 ty uměly pěkně povrzávat.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Presne tak,N9/Lumia 800 tim trpeli.Tam vrzal kryt opreny a plast displeje a diky spatne vlepene slitine v unibody krytu.Lumia 920 ma po obvodu cerneho plastu displeje vystouplu gumicku primo z toho plastu..
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Zkoušel někdo tu šedou variantu? Nebo má jí někdo? Vypadá zajímavě :-)
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Post by mberdych »

Ja mam spis dojem, ze htcjirka dostal nejaky mimoradny kus, protoze vsichni ostatni neco. No nic. Nicmene takhle, reklamovat bych to nesel, neni to drama, takze by me neprekvapilo, ze to lidi neresi. Ono je to spis o tom, ze iPhone je proste v tomhke vyjimecny a jsem zvyklej na to nejlepsi.
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

Post by bigjohn »

moja 920 rodom Polka a teraz Fínka drží "jako skala"....ani ja nechápem, ako môže takáto konštrukcia telefónu vŕzgať... :roll:
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

mberdych wrote:Ja mam spis dojem, ze htcjirka dostal nejaky mimoradny kus, protoze vsichni ostatni neco. No nic. Nicmene takhle, reklamovat bych to nesel, neni to drama, takze by me neprekvapilo, ze to lidi neresi. Ono je to spis o tom, ze iPhone je proste v tomhke vyjimecny a jsem zvyklej na to nejlepsi.
Jak vidis od reakci od ostatnich nejsem jedinny. ;-) Klidne ti rad svuj kus predvedu,muzes ho kroutit a omackavat v jakekmkoliv miste a nevyda ani sebemensi skripnuti.Jsem tez zvykly na to nejlepsi,jak nejsem spokojeny posilam dale.
Telefon ,ktery se rozsype uz pri padu z male vysky neni zrovna tim nejlepsim.Ostatne zadny telefon nema nejlepsi konstrukci,iPhone uz tuplem ne.I do tech se pri opravach "montuju" :tlem:
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Post by mberdych »

Ja neresim, jestli se rozpadne, ale vrzani a v tomhle japko zatim nic neprekonalo. Ani 920 ne. Tedy z meho pohledu. Pravda, pouzdra nenosim a telefon mam vetsinou v kapse. Ale tohle resit nebudu, ono ani neni moc jak.jinak jen pro info, je to byla polka.

Ted jsem znovu zkousel, kdyz to pomackam kolem fotaku, tak trochu slysim vrzani. Fakt ,malo.

Nicmene nad fotakem, zhruba v prostredku k horni hrane to vrze docela fest, citim malou vuli.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Hodnotit jen na zaklade tveho kusu je zbytecne,mas jen spatny kus.
Ani v jednom z mist co popisujes nemam sebemensi vuli natoz i treba jen vrznuti.
Mas ho od noveho?Takove vule a vrzani jsou spise u rozebiranych kusu,protoze se musi ty steny(zejmena u tlacitek) vyhnout pri vycvakavani.
Stejne jako v jinych forech se resi konstrukcni problemy a projevy u jablka5,taky z toho nikdo nic nevyvozuje..
Takze kdyz budu pohlizet tvou logikou,zase na zaklade meho kusu, L920 jablko 5 v konstrukci predci.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Mě taky vůbec nic nevrže..
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Mně taky trochu vrže. Když zmáčknu displej na kraji občas na levé, občas na pravé, je slyšet vrznutí a cítit, že se trochu jakoby zamáčkne do krytu. Ale jelikož mi již rukama prošlo hodně Nokií od úplně první 3110, 5110, 6210, 6310, N80, 73, 95, atd a ani jedna z nich nebyla kvalitního provedení a nevrzavá, jsem s tím smířen a neřeším to, prostě Nokia byla vždy vrzající a viklající...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Panove reklamovat,mate hold vadne kusy/zmetky,ty se nevyhybaji zadne znacce.A zrovna u Lumie 920 bych to nepromijel.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”