[app] SmartMaps - online/offline mapy
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
SmartMaps mapy na Marketplace (diskuze)
A nebude to za chvili zadarmo, kdyz
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... ovani.html" onclick="window.open(this.href);return false;
?
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... ovani.html" onclick="window.open(this.href);return false;
?
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Kdovi jak to s temi mapami od seznamu nakonec bude, tohle je zprava z cervna a od te doby ticho po pesine. A jsem take skepticky, jestli by v pripade skutecneho vydani, byla aplikace pro wp7.5/7.8. Mam obavu, ze nikoliv
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Soucasna verze stale s nejakymi chybami,opet jsem odesilal report.Prepalene ceny za ne zcela aktualni mapy,nesmyslne licencovani a zabugovana aplikace pro WP7.x
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Mapy je možné kupovat 1x ročně jako aktualizaci, navigační data se pak stahují průběžně zdarma, nemám pocit, že bych u tohohle produktu (na Android) trpěl nějakou neaktualizací. Předpokládám, že mapy jsou pro WP stejné?
-
Stevik
- smartguru

SmartMaps: na kdy planujes dalsi funkce?
-
htcjirka
- smartmaniak

Kdy opravite posledni verzi?Kde je bug ,ze pokud je telefon pripojen k mobilnini sisti GSM/3G/H nelze otevrit policko online map,pouze pokud se telefon prepne na wifi online mapy lze otevrit a chodi.Musim rict ,ze podpora Smartmaps je opravdu mizerna,nedejboze si predrazene mapy koupit.Jinak tento problem reportuji i uzivatele na Store i na telefonech s verzi WP7.8
Posledni verze se Vam opravdu nepovedla..
Posledni verze se Vam opravdu nepovedla..
-
Stevik
- smartguru

Nojo, vydavaj nove verze akorat na Android. Obavam se, ze programator pro WP zemrel
Nekolikrat jsem jim psal, ujistovali me, ze vyvoj jede. Nakonec jeden "vitezoslavny" mail o skvelem update. Asi nemaji SIM, tak testuji na Wi-Fi.
Smartmaps: Coz takhle slibit nejaky termin?
Smartmaps: Coz takhle slibit nejaky termin?
-
htcjirka
- smartmaniak

Možná je to bug "naschválný" - stopneme uživateli online mapy v režimu mobilní sítě a uživatelé v terénu bez "wifi na blízku" donutíme si zakoupit offline mapy 
-
Stevik
- smartguru

A jak by byly perfektni mapy.cz, kdyby byly offline. Asi to stopli, kdyz kupovali PLANstudio. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... ovani.html" onclick="window.open(this.href);return false; Rek bych, ze v aute dost dobry i do prirody. Odpustil bych jim i lehke zpoplatneni aplikace. Stazeni map se umi dobre - treba v maaloo i jinde.
Napsal jsem mluvci a ona napsala toto:
Napsal jsem mluvci a ona napsala toto:
Už jsem Vám odpověděla.
Mapy vyvíjíme, až budou hotovy, dáme veřejnosti vědět. Bližší podrobnosti budeme moci říct, až bude hotovo.
Jsem s pozdravem,
Irena Zatloukalová
Manažer PR a interní komunikace
fax: +420 234 694 115
gsm: +420 720 365 645
[email protected]
http://www.seznam.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5
Nyní je v Phone Store dostupná nová verze aplikace opravující chybu provozu online map s mobilními daty.
Omlouváme se za komplikace.
Návrh zablokovat online mapy jako motivační prvek pro pořízení offline varianty se nám líbí:-)
Omlouváme se za komplikace.
Návrh zablokovat online mapy jako motivační prvek pro pořízení offline varianty se nám líbí:-)
-
Stevik
- smartguru

A co dal?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak tak, a co dál? 
za 100,- by si dle mého offline mapy (jednotlivé, ty co potřebují) koupila většina uživatelů, kteří občas vyrazí do terénu.. Cena map by dle mého mela kopírovat dostupné tištěné mapy..
jinak díky za singltrek - díky Smart mapám jsem tam vyrazil a bylo to naprosto boží (kdo má horské kolo a chce NĚCO zažít, ať tam vyrazí! Super zážitek na 1 den.)
za 100,- by si dle mého offline mapy (jednotlivé, ty co potřebují) koupila většina uživatelů, kteří občas vyrazí do terénu.. Cena map by dle mého mela kopírovat dostupné tištěné mapy..
jinak díky za singltrek - díky Smart mapám jsem tam vyrazil a bylo to naprosto boží (kdo má horské kolo a chce NĚCO zažít, ať tam vyrazí! Super zážitek na 1 den.)
A co dál SamrtMaps? Osobně jsme prozatím spokojený, umí to co jsme potřeboval, hodilo by se nějaké jednoduché plánování - když už to umíte na jiných platformách? Případně napojení na Live geocaching? Pak by to nemělo chybu, ale i takhle je to fain aplikace, hlavně offline co potřebuji, ne vždy je net venku dostupný..Na kole je to k nezplacení
Dotaz na Smartmaps.
Dá se nějak vypnout ten polohovej kříž, co trvale jakoby visí uprostřed displeje nad mapou? Chápu samozřejmě jeho smysl při vyhledávání, nebo při označování místa, ale při zběžném prohlížení a posouvání map mě vyloženě překáží, navíc je podle mě v poměru k displeji telefonu zbytečně velkej. Nemohli by vývojáři přidat možnost volby, po které by se křížek objevil jen při vyhledávání, nebo klepnutí na určité místo? Děkuji.
Dá se nějak vypnout ten polohovej kříž, co trvale jakoby visí uprostřed displeje nad mapou? Chápu samozřejmě jeho smysl při vyhledávání, nebo při označování místa, ale při zběžném prohlížení a posouvání map mě vyloženě překáží, navíc je podle mě v poměru k displeji telefonu zbytečně velkej. Nemohli by vývojáři přidat možnost volby, po které by se křížek objevil jen při vyhledávání, nebo klepnutí na určité místo? Děkuji.
mimonaut: Neexistuje něco jako finanční hranice xyz a koupí to.... Takto trh nefunguje. Mimochodem, Cyklotur. mapa 1:40 000 je za 690,- (ČR a SR), papírová obdoba je dražší. Máme to chápat tak, že máme zdražit?:-) Ano, Singletrek je skutečně zábavná záležitost a kluci to tam vedou moc dobře. Však už doznal i mezinárodního ocenění.
Andreas: Prozatím nepřipravujeme možnost vypínatelného kurzoru středu, jedná se také o ovládací prvek (jak zmiňujete), je třeba udržovat transparentnost jeho chování.
Andreas: Prozatím nepřipravujeme možnost vypínatelného kurzoru středu, jedná se také o ovládací prvek (jak zmiňujete), je třeba udržovat transparentnost jeho chování.
-
Stevik
- smartguru

Smartmaps: Kdy bude navadeni na souradnice a import GPX? Jaky je casovy plan?
Smartmaps: děkuju za rychlou odpověď. Pokud tento prvek nelze vypnout, přimlouval bych se alespoň o možnost zvolit si nějakou „průhlednější“, nebo decentnější podobu. Děkuju za zvážení.
Stevik: Import GPX máte na mysli z Geocachingu, např. z Skydrive složky?
Andreas: Nechci nic přislibovat, ale podrobíme naší pozornosti:-)
Andreas: Nechci nic přislibovat, ale podrobíme naší pozornosti:-)
-
Stevik
- smartguru

Ano, to myslim. A taky moznost zadat souradnice cile v tech trech beznych formatech. Bohuzel kesky, a vubec veci v prirode popisna cisla nemaji.
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
No ještě že Seznam koupil SmartMaps, snad se začne něco dít... Aplikace s turistickýma mapa a podporou geocachingu na WP chybí a bylo by to "terno", zatím je to jen marný pokus