Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Poradíte jak vymazat všechny záznamy z kalendáře na Hotmail? Potřebuji ten kalendář úplně vyčistit, aby byl čistej jak slovo boží 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja misto stojanku zvolil klasiku DT-900,ze stojanku je me schopna moje zena telefon shodit,v praci to same,vypadne to z toho lehce.Pres DT 900 mam jeste latkovy obal Nokia,pri pokladani se nemusi nic stelovat,clovek vi kam to presne poklada,ne jako u FB.
-
ailleyscha
- nováček

- Zařízení: samsung wave
Tak v nastavení - o systému - informace o telefonu jsem našla toto :
verze oper. systému: 8.0.10211.204
číslo revize firmwaru : 1232.5951.1249.1005
číslo revize hardwaru : 1.0.0.0.
Tak nevím ???
To Mikey MCZ - díky za tip
verze oper. systému: 8.0.10211.204
číslo revize firmwaru : 1232.5951.1249.1005
číslo revize hardwaru : 1.0.0.0.
Tak nevím ???
To Mikey MCZ - díky za tip
-
htcjirka
- smartmaniak

To mas jeste firmware "stary" tj. predchozi.
-
ailleyscha
- nováček

Dík, takže musím čekat
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Kdyz jsem pred casem zkousel WP8 trapila me jedna vec a chtel bych se zeptat, jestli uz je to osetrene. Kdyz jsem odepisoval z WP8 z Gmailu na email, kde byla nepriklad preposilana stranka z webu, tak se v mnou odeslane odpovedy byly misto pismen nesmyslne znaky. Jeste maily z gmailu takhle blbnou?
A nevite kdyz mam v notasu par filmu a chtel bych si je pretahnout do Nokie na cesty, lze to a jak?
A nevite kdyz mam v notasu par filmu a chtel bych si je pretahnout do Nokie na cesty, lze to a jak?
-
htcjirka
- smartmaniak

Jenze nesmyslne znaky vznikaly na strane Google,nikoliv kvuli tomu ,ze to bylo odesilano z OS Windows Phone.Sam jsem to zazil kdysi,kdyz jsem mel Xperii Arc(Android) a nektere emaily "dodaly" druhe strane nesmyslne znaky.Neni to poprve ,kdy u nekterych mel Google tento problem bez ohledu na OS.
Jinak sam jsem Google email na WP pouzival a problem s nesmyslnymi znaky na strane druhe nemel.
Filmy - ano,pretahnes je bud pres Mass Storage anebo pres program Windows Phone.Oboji te i upozorni ,pokud by film byl v nepodporovanem formatu a byla potreba konverze.
Jinak sam jsem Google email na WP pouzival a problem s nesmyslnymi znaky na strane druhe nemel.
Filmy - ano,pretahnes je bud pres Mass Storage anebo pres program Windows Phone.Oboji te i upozorni ,pokud by film byl v nepodporovanem formatu a byla potreba konverze.
Problém s Gmailem je tam furt. Psalo mi na inzerát hodně lidí z webového seznamu či centrumu a z Lumie jim chodily ode mně v odpovědích nesmysly. Když jsem odepsal z Nexusu s Androdem 4.2.2 tak naprosto v pohodě.
-
htcjirka
- smartmaniak

A ja tento problem nikdy neznamenal a odeslu denne nekolik desitek emailu,takze zakopany pes bude jinde.
Divný... Mně to při posílání přes Office365 (Exchange) účet nedělá, z něj posílám denně desítky mailů, jen u Gmailu...
-
htcjirka
- smartmaniak

Rozhodne to divne je,proc jen u nekoho..
-
ailleyscha
- nováček

Chtěla bych se zeptat, pokud mám zájem o placenou aplikaci, cenu pod ní uvedenou platím jen jednou nebo hradím každý měsíc?
-
htcjirka
- smartmaniak

Jen jednou,je uz naporad tvoje a prirazena k tvemu uctu, i na jinem telefonu s WP.
-
ailleyscha
- nováček

Díky moc 
http://windows-phone.pl/aktualizacja-bl ... nne-lumia/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontaktoval jsem FB PLUS POLAND a bylo mi řečeno, že do konce května update FW obdrží každý
Takže stále čekám jak v*l 
Kontaktoval jsem FB PLUS POLAND a bylo mi řečeno, že do konce května update FW obdrží každý
-
jardas
- nováček

- Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920
Dnes druhý zátuh. Asi před 14ti dny ráno kouknu na 920ku a na displeji svítí nápis NOKIA a telefen je zaseklý. Předpokládám že se v noci samovolně restartoval a zatuh. Po restartu vše ok. Minulý týden jsem přehrál na 1308 , vše ok a dnes ráno telefon vypnutý. Takže nejenže musím mít nastaveno 2G ( při nastavení na 3G při strátě signálu se sám nepřihlásí do sítě i když vyhledávání je na aut.) , ale navíc dnes druhé samovolné vypnutí za cca měsíc a půl.
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Chcel by som sa opytat majitelov L920 ci pouzivaju na svojom telefone nejake ochrane folie na displayi alebo ak nie, tak v akom stave maju display po dlhsom pouzivani?! Vydno nejake skrabanceky/skrabance?!
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Zasekávání a restarty - osobně se domnívám, že to způsobují aplikace třetích stran běžící na pozadí. Mě třeba telefon restartovala aplikace AppoinTile (kalendář). Je to divné, mělo by to být ošetřeno, ale je to tak. Zkus odinstalovat nebo zakázat všechny aplikace běžící na pozadí.
Folie - nepoužívám, jemné škrábance v protisvětle tam jsou.
Folie - nepoužívám, jemné škrábance v protisvětle tam jsou.
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
fóliu som si kúpil IS, ale ani som ju tam nedával, postačuje mi krásne koženné púzdro od Tetded....škrabančeky som ani nepozeral, vyleštím a pozriem.....zdá sa, že tam nič extra neni ...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Fólii nepoužívám, pouzdro taky ne - nechci být otrokem telefonu, ale používat ho. Při běžném používání ani na dotek žádné škrábance nemám, ani na první pohled. Při určitém úhlu a světle ale drobounké škrábance vidět jsou. Nicméně opravdu nic výrazného, co by bylo běžně znatelné, takže mne to netrápí. Vzhledem k tomu, že jsem s l920 opravdu spokojený a měnit jí po dobu její zivotnosti nehodlám, netrápí mne to ani z hlediska případného prodeje. A mám o starost méně - Nemusím to řešit 
lumii mám od listopadu.
lumii mám od listopadu.