Tak jestli to jde nějak z Outlooku do telefonu, tak mě Hotmail ani nezajímá, ale jak na to?[/quote]Nyny wrote: Chci se zeptat na několik věcí:
1) dá se na Windows storu platit jinak než kartou? Například pomocí PayPal?
2) má mít fotka u kontaktu nějakou určenou velikost, nebo je to jedno?
3) jak přiřadím vlastní zvuk SMS?
4) když nastavím mail účet, například seznam přes POP3, dá se někde nastavit, zda bude nechávat na serveru kopii mailu?
5) dá se u mailu někde nastavit, aby zprávy starší třeba 7 dní telefon smazal?
6) dá se udělat nějak dlaždice kontaktu jako zrychlená volba, abych jen ťuknul na dlaždici a telefon hned volal?
7) potřeboval bych aplikaci na kurzovní lístek, kde by se zobrazoval kurz ČNB popřípadě českých komerčních bank, existuje něco?
1) paypal je jedna z možností, T-mobile dokonce umožňuje platbu skrze operátora
2) velikost fotografie není důležitá, u přiřazování fotografie ke kontaktu najede takový editor na oříznutí fotografie dle libosti
3) nepřiřadíš
4) já mám za to že např. u Seznamu se toto muselo nastavit přímo na Seznamu nikoliv v telefonu
5) to nelze, ale nechá se nastavit za jaké období se zprávy budou stahovat - např. těch 7 dní, emaily ve schránce zůstavají ale v telefonu je nevidíš dokud si je nedáš vyhledat
6) nechá se kontakt vytáhnout jako dlaždice ale bude to vyžadovat ještě druhý kliknutí pro zahájení volání protože to je odkaz na detail kontaktu, jinak se nechá využít aplikace např. Wiztiles, která přímé volání umožňuje... při kliknutí na vytvořenou tile vyskočí hláška jestli volat nebo nevolat číslo
7) takové aplikace samozřejmě ve storu jsou stačí jen prohledat