Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
largeberkoni
- nováček

- Zařízení: nokia lumia 950xl, surface pro 3, band 2
Do outlooku v pc nainstaluj outlook connector, ten te sesynchronizuje s outlook.com a ten s founem
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Zdravim vsechny, tak jsem nakonec neodolal a po vyzkouseni BB Z10 jsem se prece jenom presunul na Lumii 920. Vzal jsem bileho polaka. Prozatim mam Portico, zadny dalsi uodate nenabidnut. Zkousim ho jako primarni telefon, iPhone 5 spadl zatim do zalohy 
Zatim me mrzi, ze neni meric dat (kvuli roamingu) a rozumna tapatalk aplikace, kde chodi smartmania.
Zatim me mrzi, ze neni meric dat (kvuli roamingu) a rozumna tapatalk aplikace, kde chodi smartmania.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Smal jsem se tomu ,kdyz jsi to psal,kolegovi chrastila jak divá,nyni mu nechrasti,naprosto nechapu.Netvrdim ,ze je to updatem,ale ten motorek jiz vubec nemlati,ani trochu..Tak jsem včera dostal update na poslední firmware a jsem celkem příjemně překvapen. Možná si to jen namlouvám, ale mám pocit, že se mi zlepšil "zvuk" vibrací. Už to tak nechrastí a nebo už se to "nějak" upravilo samo
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
mberdych wrote:Zdravim vsechny, tak jsem nakonec neodolal a po vyzkouseni BB Z10 jsem se prece jenom presunul na Lumii 920. Vzal jsem bileho polaka. Prozatim mam Portico, zadny dalsi uodate nenabidnut. Zkousim ho jako primarni telefon, iPhone 5 spadl zatim do zalohy
vítej do klubu, jsem zvědav, jak dlouho vydržíš nenadávat
No, ja vlastne nevim proc to delam. iPhone funguje fajn a jsem zvyklej. Jen nudi
Zase jsem celkem pripraven, pri launchi jsem koupil 8x takze wp neni neznama zalezitost. Mel jsem i wp7 telefony. Spis me mrzej ty ryzne hw potize, konkretne prach.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Doplněk jsem nainstaloval, umožňuje data z hotmailu zobrazit v outlooku, ale nahrát data z outlooku do hotmailu, na to jsem nepřišel, tobě to funguje?largeberkoni wrote:Do outlooku v pc nainstaluj outlook connector, ten te sesynchronizuje s outlook.com a ten s founem
- mimonaut
- smartmaniak

Tak to je zatím problém, i když po aktualizaci na .1308 spíš kosmetický.. Mám pod kamerkou pár snítek, ale proximity už naštěstí funguje na jedničku. Navíc v Nokii už prý mají řešení v podobě nového těsnění, takže kdyby něco, v servisu budou vědět co s tím 
Jen pro moji jistotu, verze 8.0.10211.204 je Portico?
- mimonaut
- smartmaniak

z Outlooku na Hotmail by to mělo jít - Outlook (app) se sesynchronizuje s telefonem a ten následně s hotmailem.. Jen nevím, zda-li "se vším všudy"..Nyny wrote:Doplněk jsem nainstaloval, umožňuje data z hotmailu zobrazit v outlooku, ale nahrát data z outlooku do hotmailu, na to jsem nepřišel, tobě to funguje?largeberkoni wrote:Do outlooku v pc nainstaluj outlook connector, ten te sesynchronizuje s outlook.com a ten s founem
-
Nyny
- častý přispěvatel

Telefon mám ode dneška a zatím tápu, přecházím z Androidu a všechno je jinak, ale to se podá 
Chci se zeptat na několik věcí:
1) dá se na Windows storu platit jinak než kartou? Například pomocí PayPal?
2) má mít fotka u kontaktu nějakou určenou velikost, nebo je to jedno?
3) jak přiřadím vlastní zvuk SMS?
4) když nastavím mail účet, například seznam přes POP3, dá se někde nastavit, zda bude nechávat na serveru kopii mailu?
5) dá se u mailu někde nastavit, aby zprávy starší třeba 7 dní telefon smazal?
6) dá se udělat nějak dlaždice kontaktu jako zrychlená volba, abych jen ťuknul na dlaždici a telefon hned volal?
7) potřeboval bych aplikaci na kurzovní lístek, kde by se zobrazoval kurz ČNB popřípadě českých komerčních bank, existuje něco?
Moc děkuju za rady
------------------------------------------
z Outlooku na Hotmail by to mělo jít - Outlook (app) se sesynchronizuje s telefonem a ten následně s hotmailem.. Jen nevím, zda-li "se vším všudy"..[/quote]
Tak jestli to jde nějak z Outlooku do telefonu, tak mě Hotmail ani nezajímá, ale jak na to?
Chci se zeptat na několik věcí:
1) dá se na Windows storu platit jinak než kartou? Například pomocí PayPal?
2) má mít fotka u kontaktu nějakou určenou velikost, nebo je to jedno?
3) jak přiřadím vlastní zvuk SMS?
4) když nastavím mail účet, například seznam přes POP3, dá se někde nastavit, zda bude nechávat na serveru kopii mailu?
5) dá se u mailu někde nastavit, aby zprávy starší třeba 7 dní telefon smazal?
6) dá se udělat nějak dlaždice kontaktu jako zrychlená volba, abych jen ťuknul na dlaždici a telefon hned volal?
7) potřeboval bych aplikaci na kurzovní lístek, kde by se zobrazoval kurz ČNB popřípadě českých komerčních bank, existuje něco?
Moc děkuju za rady
------------------------------------------
z Outlooku na Hotmail by to mělo jít - Outlook (app) se sesynchronizuje s telefonem a ten následně s hotmailem.. Jen nevím, zda-li "se vším všudy"..[/quote]
Tak jestli to jde nějak z Outlooku do telefonu, tak mě Hotmail ani nezajímá, ale jak na to?
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Tak isto som mal záujem o L920 v žltom prevedení. Bol som už takmer rozhodnutý, že ju zoberiem, ale ako som čítal diskusie hlavne ohľadom toho prachu ktorý sa dostáva za senzor a kameru to ma fakt dostalo. Chcel som vymeniť za môj Note2 ale s veľkou pravdepodobnosťou ostanem pri Note 2. Vymením pokial bude táto závada úplne odstránená. A samozrejme aj cena bude lepšia. Som dosť prekvapený, že má vlajková ľod takýto konštrukčný problém. 
-
htcjirka
- smartmaniak

No vidis a ja mam dva kousky a zadny prach ani po pul roce
Neni to standard.
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Chcel som sa opýtať ako funguje synchronizácia s gmailom žena má htc8s a vsimol som si ze synchronizovat sa da iba od 15min a vyssie alebo manualne. Ma to aj tak 920? Na androide mi mail prisiel hned ako sms co bolo supet. Dakujem za odpoved.
Zatím do tuším července funguje u Gmailu EAS takže jede normálně push mail, sync kontaktů a kalendáře. Pokud to nejde ženě nastavit, je chyba v konfiguraci v telefonu.
-
Nyny
- častý přispěvatel

Tak nakonec jsem našel tohle http://ambassadors.xbox.com/cs-cz/pages ... izard.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; a kontakty už jsem tam dostal, akorát bez fotek. Když chci synchronizovat kalendář, tak mi to nahlásí "V poštovní schránce pro webový účet nelze vytvořit podsložky" a dál se to se mnou nechce bavit.z Outlooku na Hotmail by to mělo jít - Outlook (app) se sesynchronizuje s telefonem a ten následně s hotmailem.. Jen nevím, zda-li "se vším všudy"..
Prave som prilozil moju lumiu k bezdrotovej nabijacke od holiaceho strojceka panasonic a samozrejme ze ju nabija
a to je uz mozno 3roky stary strojcek 
-
ailleyscha
- nováček

- Zařízení: samsung wave
Dobrý večer
potřebuji se zeptat na pár věcí, ale prosím berte mé otázky s rezervou
do teď jsem měla jen obyč. mobil
L920 mám pár dní a nejsem schopna najít poslední číslo aktualizace, kde najdu ????
V nastavení - bonusy + info mám napsané - Vylepšení od společnosti Nokia verze 1.8.1.140
Jinak v aktualizacích tel. mě hlásí že telefon je aktuální
A pak bych ještě potřebovala poradit ohledně nějakých dobrých aplikací - z doporučených mám stáhlé mapy, nějaké fotoprogramy atd. Telefon chci používat na volání, sms,turistická mapa a navigace se dost hodí, jinak hlavně fotky a nějaká ta zábava, poslech písniček a přehrávání videí,určitě bych uvítala psaní poznámek atd.
Jinak zatím velká spokojenost
potřebuji se zeptat na pár věcí, ale prosím berte mé otázky s rezervou
L920 mám pár dní a nejsem schopna najít poslední číslo aktualizace, kde najdu ????
V nastavení - bonusy + info mám napsané - Vylepšení od společnosti Nokia verze 1.8.1.140
Jinak v aktualizacích tel. mě hlásí že telefon je aktuální
A pak bych ještě potřebovala poradit ohledně nějakých dobrých aplikací - z doporučených mám stáhlé mapy, nějaké fotoprogramy atd. Telefon chci používat na volání, sms,turistická mapa a navigace se dost hodí, jinak hlavně fotky a nějaká ta zábava, poslech písniček a přehrávání videí,určitě bych uvítala psaní poznámek atd.
Jinak zatím velká spokojenost
-
htcjirka
- smartmaniak

Nastaveni-o systemu-dalsi informace
PO dvouměsíční zkušenosti s L920 RED , distribuce Polkomtel PL PLUS z Maxshopu maximální spokojenost po všech stránkách.
Mobil nosím v pouzdře a zatím bez škrábance. Ta červená barva je opravdu krásná, kdo ten mobil vidí poprvé tak čučí co to je za dělo
. Display co se týká barevnosti a velikosti paráda.
Baterie vydrží dosti cca.3-4 dny. Co se týká vibrací, zatím je klid
Fotoaparát je parádní, čekám na novější FW 1308 , zatím mám jen Portico.
Velikost úložiště dostatečná, většínu zaplácám fotkama a videama.
Trošku mě nyní trápí, že při hovoru někdy se stane, že se hovor z ničeho nic ukončí, asi to bude způsobeno jak mám mobil u ucha, trošku ho posunu a proximity zapne display asi. Jinak si to neumím vysvětlit.
Další věc je update FW 1308, taky čekám , potřebuji promazat složku OTHERS , která má již 3,5gb a pomalu se zvětšuje.
Přecházeli jsme z L710 na L900 a po vyreklamování L900 jsme přešli na L920 a ze 100% dávám 100% a vřele doporučuji.
Rozdíl L900 a L920 je nebe a dudy
Mobil nosím v pouzdře a zatím bez škrábance. Ta červená barva je opravdu krásná, kdo ten mobil vidí poprvé tak čučí co to je za dělo
Baterie vydrží dosti cca.3-4 dny. Co se týká vibrací, zatím je klid
Fotoaparát je parádní, čekám na novější FW 1308 , zatím mám jen Portico.
Velikost úložiště dostatečná, většínu zaplácám fotkama a videama.
Trošku mě nyní trápí, že při hovoru někdy se stane, že se hovor z ničeho nic ukončí, asi to bude způsobeno jak mám mobil u ucha, trošku ho posunu a proximity zapne display asi. Jinak si to neumím vysvětlit.
Další věc je update FW 1308, taky čekám , potřebuji promazat složku OTHERS , která má již 3,5gb a pomalu se zvětšuje.
Přecházeli jsme z L710 na L900 a po vyreklamování L900 jsme přešli na L920 a ze 100% dávám 100% a vřele doporučuji.
Rozdíl L900 a L920 je nebe a dudy
No ja to zatim hodnotim podle jednoho dne a jsem docela nadsenej. Az na chybejici merak dat, funkcni aplikaci pro smartmania forum (to uz jsem psal). Dalsi poznatky jsou, ze mi prijde, ze kvalita do sluchatek je slabsi nez iPhone (poslechove, zadna veda), ale nechci jeste soudit, neposlouchal jsem svoje naposlouchane veci. Co me ale trapi je baterie, sice vim, ze se ma po case usadit, takze cekam, ale vcera jsem ji realne nabijel behem dne 2x. Pravda instaloval jsem, tak uvidim. Here Drive + mam zablokovane v background tascich a nfc vypnuto. Budu to sledovat. Skype pouzivam a cekam, ze to muze byt on. I kdyz. Na iphonu rozhodne nejak vyznamne nezral.