Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je k dispozici interni beta firmware.
PL distribuce také nicRadek Hulán wrote:Dostal jste někdo už OTA pro telefon z první várky z Německa? Zatím marně čekám a flashovat (a reinstalovat) se mi nechce..
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Radek Hulán: Ne zatím nic
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Mám PL a aktualizaci mám už nějakou dobu 
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
To není možný ze by Poláci měli neco driv jako nemcouri :D
Ofiko OTA ? Hmmm , je možné , mi se to před dvěmi týdny oznámilo a řekl jsem si že to udělám druhý den a druhý den nikde nic, pak to stopli v USA a EU taky a od té doby stále telefon hlásí aktuálnímiramares wrote:Mám PL a aktualizaci mám už nějakou dobu
http://www.nokia.com/de-de/support/smar ... /lumia920/" onclick="window.open(this.href);return false;
němci nemaji a zatím mají jen portico a poláci taky :
http://www.nokia.com/pl-pl/pomoc/produkty/lumia920/" onclick="window.open(this.href);return false;
jen UK mají 1308 :
http://www.nokia.com/gb-en/support/product/lumia920/" onclick="window.open(this.href);return false;
TAk nevím no, čekal jsem že v EU to pustí pro všechny, jede to po vlnách a kdo je ve které NOKIA neví!!!!
-
htcjirka
- smartmaniak

Jen USA bylo stopnute,Evropa ne,tam se problem s vypadkem site netykal,proto USA dostalo separatne update 1314.Opravdu ty vlny jsou vypousteny nerizene a neda se rict kdo kdy aktualizaci dostane,jeden "nemce" ma a aktualizaci odstal,druhy ma take "nemce" a aktualizaci nedostal.Tezko v tom hledat logiku.Stejne jak s WP7.8,dodnes ji spousta lidi nema..pak to stopli v USA a EU taky
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Mam 920 koupenou na podzim v Německu. Nevim, jestli z první várky. Používám GB firmware. Update na ..5957.1308.. přišel 2.4. Neohlásil se sám, náhodou jsem zrovna dal vyhledat update v nastavení.
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Mě se taky neohlásil sám, zkoušel jsem to ručně, a je to zhruba ty dva týdny. Mě by ta logika celkem zajímala, protože na Portico jsem čekal snad měsíc a to se mi taky neohlásila sama, zkoušel jsem to ručně...
-
htcjirka
- smartmaniak

Logika je - chaosová.
-
jardas
- nováček

- Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920
No, já to už nevydržel a apgrejdoval jsem přes Nokia software updater for retail 2.0.6. A je to 
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Poradíte prosím někdo, jak synchronizovat Outlook 2010 a Windows Phone 8 (Limii 920)
Nijak, lokální Utlouk s WP8 synchronizovat nelze. Jedině Exchange server, Google účet, Outlook.com nebo jiné služby založené na EAS...
Zdravím, v prosinci jsem koupil 920 a už v únoru byly problémy s proximity senzorem (při hovorech se nerozsvěcel display), byl jsem s tím v servisu Cellnet na skalce a poté to fungovalo skvěle, ale nyní se problém vrátil. Bojím se, že by se to po zpravení mohlo v budoucnu opět vrátit. Je to dost nepříjemné. Telefon mám z šedivky. Asi jsem bláhový, ale dá se nějak získat jiný (výměna u NOKIE)? :D
-
htcjirka
- smartmaniak

A mas uz FW 1308,ten to definitivne eliminuje.Razantne snizuje citlivost na prach a resi prave tento problem.I s pomerne velkym klubem prachu to jede bez potizi 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak tak, měl jsem ten samý problém a po aktualizaci na FW 1308 problémy zcela ustaly.. takže bych nezoufal a počkal, nebo flashnul nový FW (což by ti při další reklamaci stejně udělali)
-
geoffrey
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a
Jestliže nemáš Exchange, tak to přímo nejde. Je třeba si založit např. Hotmail a do Outlooku nainstalovat Microsoftí doplněk pro komunikaci s Hotmail. Pak to funguje. V telefonu máš Hotmail, ale v podstatě se ti synchronizuje tvůj Outlook. Ale trochu to nechápu, jelikož v Outlooku musíš mít nějaký účet a jestliže to není Exchange (tam by to bylo logické napřímo), tak proč nesynchronizuješ přímo emailový účet, který máš nastavený v Outlooku?Nyny wrote:Poradíte prosím někdo, jak synchronizovat Outlook 2010 a Windows Phone 8 (Limii 920)
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
bylo to moc dlouhý a máme to přidělaný šroubama do přístrojový deskyhtcjirka wrote:Proc urizli?
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Foto by nebylo? Diky!
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Mám V PC Outlook 2010 a v něm kontakty, kalendář, maily a poznámky. Co se týká mailů a poznámek, tak ty neřeším, poznámky budu řešit přes OneNote a maily do mobilu budu stahovat přímo. Takže zbývá kalendář a kontakty, mám účet na Hotmail a ten jsem propojil s telefonem, jestli to dobře chápu, tak teď musím nějak synchronizovat kalendář a kontakty s tím účtem na Hotmail a pak se z Hotmail data automaticky přehrají do telefonu.geoffrey wrote:Jestliže nemáš Exchange, tak to přímo nejde. Je třeba si založit např. Hotmail a do Outlooku nainstalovat Microsoftí doplněk pro komunikaci s Hotmail. Pak to funguje. V telefonu máš Hotmail, ale v podstatě se ti synchronizuje tvůj Outlook. Ale trochu to nechápu, jelikož v Outlooku musíš mít nějaký účet a jestliže to není Exchange (tam by to bylo logické napřímo), tak proč nesynchronizuješ přímo emailový účet, který máš nastavený v Outlooku?Nyny wrote:Poradíte prosím někdo, jak synchronizovat Outlook 2010 a Windows Phone 8 (Limii 920)
Poradíte tedy někdo, jak dostat kontakty a kalendář na Hotmail?