[app] Auto Spotřeba

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...

[app] Auto Spotřeba

Post by amentma »

Zakladam vlakno k aplikacii Auto Spotřeba.

Pracujem na funkcii backup/restore na Skydrive - mam funkcnu verziu a potreboval by som beta testerov na vyskusanie skor, ako to zavesim na public marketplace.

Testovaci pouzivatel by mal byt taky viac zorientovany v technologiach, mat v ramci aplikacie evidovane vozidlo s niekolkymi zaznamami, idealne viacero vozidiel so zmysluplnymi datami a zaroven by mal byt pripraveny na moznost ze o tie data v mobile pride :) aj ked moje testovanie zatial taketo nehody neprinieslo...

zaujemcov prosim o nahlasenie sem alebo do SZ. zaroven privitam namety na dalsi rozvoj a nove funkcie.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

[app] Auto Spotřeba

Post by Vlasta W. »

Zkusím to. Mám dvě auta a dlouhodobé zkušenosti se sledováním spotřeby :-)
scubadiver
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

[app] Auto Spotřeba

Post by scubadiver »

amentma wrote:Zakladam vlakno k aplikacii Auto Spotřeba.

Pracujem na funkcii backup/restore na Skydrive....... zaroven privitam namety na dalsi rozvoj a nove funkcie.
Pokud se jedná o další náměty
A) přidat kolonku místo tankování a zadávané údaje aby si aplikace pamatovala a nabízela ve výběru či řešit pomocí oblíbených
B) uvítal bych zadávání místa tankování i pomocí GPS pozice či pomocí mapy (jako dopněk, pokud někdo nemá povolená data v zahraničí)
C) možnost si vozidlo připnout na plochu
D) možnost si k vozidlu si dát svou fotku

p.s. nejsem programátor, ale asi spíše rozmazlený uživatel :-) :-) :-)
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] Auto Spotřeba

Post by amentma »

vdaka za namety...
v podstate by som body A a B spojil do jedneho, teda bude tam TextBox na miesto tankovania, do ktoreho sa bude dat automaticky nacitat pozicia z GPS, ale bude mozne ho zmenit...
o bode C som tiez uvazoval, len sa mi to zdalo zbytocne, ale je pravda ze to usetri par klikov.
bod D tiez nie je problem, ale to je posledna priorita :)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

[app] Auto Spotřeba

Post by tslany »

Co se s aplikací stalo, že ji nevidím na Marketplace? Chtěl jsem si ji dnes nainstalovat do čerstvě zresetovaného 8S, ale nemohu ji najít, a v historii nákupů je napsáno no longer available. Je to škoda, jako jediná aplikace na měření spotřeby mi sedla, a klidně bych za ni i tu stovku položil
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

[app] Auto Spotřeba

Post by karelchadim »

přes odkaz v prvním příspěvku se dá k aplikaci dostat, je tam qr kód.. ale u aplikace je hláška o nedostupnosti aplikace pro moje zařízení... přitom jí mám nainstalovanou.. vypadá to jako by ji autor stáhl
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

[app] Auto Spotřeba

Post by karelchadim »

omlouvam se za double post - ale aby to nezapadlo, když se k aplikaci dostanu skrz http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 2a4def777a" onclick="window.open(this.href);return false; porad je dole odkaz na stazeni do pc, takze nakonec by měla jít aplikace nainstalovat i kdyz ze storu již byla stažena, tedy platí pouze pro WP8
tslany
smartmaniak
smartmaniak

[app] Auto Spotřeba

Post by tslany »

Bohužel nejde, jelikož telefon si aplikaci zkontroluje online, a napíše že ji nelze nainstalovat. Zkoušel jsem to hned jako první možnost :) No nic, vypadá to, že si podobnou aplikaci budu muset asi napsat sám...
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

[app] Auto Spotřeba

Post by karelchadim »

existujou i jiné aplikace, ja driv pouzival clarus mileage
tslany
smartmaniak
smartmaniak

[app] Auto Spotřeba

Post by tslany »

Ty ostatní aplikace ale buďto počítají v MPG, a nebo vyžadují pro spočítání spotřeby natankovat plnou nádrž. Což mě se tak často nestane, jelikož tankuju N95 a E85 v přesném poměru 2:1, takže musím tankovat na litry, a ne vždy se výpočtem přesně trefím až do cvaknutí hadice. V tomto ohledu mi Auto Spotřeba vyhovovala, bylo jí jedno, zda jsem natankoval plnou, nebo mi tam 4 litry chyběly, průměrnou spotřebu stále aktualizovala s každým tankováním.
Rastislav Maskal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] Auto Spotřeba

Post by Rastislav Maskal »

Vetsinou z techto veci a asi i vice uz dela aplikace BizCars... Aspon to muzete srovnat a pripadne rict ktera aplikace je pouzitelnejsi
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... a1e0fef0de

Predem upozorniji na jednu chybku pri zadavani jizd, kterou jsme uz opravili a update ceka na schvaleni
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

[app] Auto Spotřeba

Post by karelchadim »

http://www.windowsphone.com/s?appid=a75 ... 60231f8f7f" onclick="window.open(this.href);return false;

auto spotřeba je zpět ve storu
tslany
smartmaniak
smartmaniak

[app] Auto Spotřeba

Post by tslany »

Paráda, zakoupeno a doplněno tankování za uplynulé 2 týdny :-) BizCars zkusím, jakmile bude čas tam naládovat 6tkm záznamů o tankování
mceza

[app] Auto Spotřeba

Post by mceza »

Aplikaci jsem používal na Lumii 800. Nyní jsem si koupil WP8 telefon, na 800 zazálohoval na SkyDrive a chtěl si do 920 aplikaci stáhnout. Na Store mi to napsalo, že aplikace byla stažena. Po ručním dohledání jsem našel placenou.

Poroto se ptám - když si tuto aplikaci za 31 Kč koupím - bude mi fungovat stažení zálohy ze SkyDrive nebo ne? Pokud ne, rozhodně do ní znovu nepůjdu, protože nevím, co si autor vymyslí příště...
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] Auto Spotřeba

Post by amentma »

Zdar, záloha fungovať bude, musel som bohužiaľ zmeniť účet vydavatela pretože na povodnom sa mi nepodarilo obnoviť členský poplatok koli chaosu s krajinou pôvodu...

v každom prípade vývoj tejto appky je viac menej ukončený, práve preto je tam cenovka aby sme odradili záujemcov :) odporucam prejsť na aplikaciu Spotreba od vydavatela autobazar.eu v ktorej sme zabudovali všetky funkcie z tejto plus mnoho ďalších, je multiplatformova, atd. Bohužiaľ nemá priamy import dat z tejto appky, pretože sa tam menil výpočet a pozaduju sa prídavné informácie, ale za tu namahu to podľa mňa stoji a appka sa vydarila :)

http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/app/spot" onclick="window.open(this.href);return false;řeba/9c4eacd5-90ab-4194-b6a3-859a2e435698
mceza

[app] Auto Spotřeba

Post by mceza »

To mě mrzí, že se to nedá nasynchronizovat. Mám tam uložené veškeré údaje jízd se svým veteránem... No co se dá dělat. Ta nová app vypadá dobře.
mceza

[app] Auto Spotřeba

Post by mceza »

Ta nová spotřeba tu asi vlákno nemá, tak sem dám svou první připomínku: Můj veterán je VAZ (Lada) 2101 a v seznamu není! :D Kde mohu poprosit o doplnění? :D

Další moje auta - Mazdu 2 a Superba jsem našel.
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] Auto Spotřeba

Post by amentma »

Supportny mail je priamo v appke. V každom prípade sa dá zadať aj vlastne auto bez vyberu z ciselnika, akurát nebude viditeľne na webe.
miteno
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: iPhone 5

[app] Auto Spotřeba

Post by miteno »

Mazda 2 a Skoda Superb je v hlavnom vybere, v alternative bude ta Lada 2101, musite to tam mat !
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

[app] Auto Spotřeba

Post by p.a.Ť.o »

Presel jsem na tuto aplikaci z jine, takze data nebyla kompatibilni. Prepsal jsem vse dle pozadavku, ale zatim to je teda boj.

Misto a cerpaci stanice - neskutecne deb***. Neda se skrolovat, nelze nadefinovat Oblibene, nelze zadat udaj o tankovani bez techto hodnot...

Castka v €- proc nejde zvolit Kc, nevim...

Protoze jsem potreboval data po exportu doplnit rucne (cca 30 udaju), tak jsem ztroskotal na tom, ze nelze zadat stare datum.

Tohle mi prijde jako zakladni vec a bude super, pokud to implementujes do programu.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”