Detský kútik

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
shagy2301
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 640 XL (predtým HTC 8S, Nokia Lumia 800)

Detský kútik

Post by shagy2301 »

Dobrý chcel sa Vás spýtať, či niekto má skúsenosti z novou funkciou vo WP8 Detský kútik. Mám totiž problém z tým, že keď nastavím heslo na prístup do hlavnej obrazovky, tak je vyžadované aj do detského kútika. Neviem či je to takto zámerne, ale predpokladám že nie.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Detský kútik

Post by Manek49 »

Mě to opravila aktualizace Portico, předtím to taky takhle "fungovalo".
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Detský kútik

Post by karelchadim »

potvrzuju, heslo to chce jen pro normální lockscreen nikoliv do dětského koutku
shagy2301
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 640 XL (predtým HTC 8S, Nokia Lumia 800)

Detský kútik

Post by shagy2301 »

tak potom neviem v čom je problém. Verziu systému mám 8.0.10211.204, tak neviem či je ešte novšia, ale aktualizácie mi nehlási. a aj tak mi to robí problémy. Po nastavení mi to v pohode funguje asi hodinu, ale potom to už neide tak ako má
SilverWolf
nováček
nováček
Zařízení: HTC WP 8S

Detský kútik

Post by SilverWolf »

Na čo slúži "DETSKÝ KÚTIK"? :???:
To akože mám dať deťom hrať sa s telefonom? :lol:
Mali by ísť na piesok, alebo si zobrať svoj "plejstejšn".
Mobil je prísne osobná vec :!:
mceza

Detský kútik

Post by mceza »

Tak si nejdřív zjisti na co je a pak se nebudeš muset zbytečně ptát a smát se tomu...
deimos9
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8X

Detský kútik

Post by deimos9 »

Nie je to zla funkcia, nedostanu sa k mailom, spravam, fotkam, internetu... Samozrejme len za predpokladu, ze nevypozoruju, ako sa dostat z kutika von (moj pripad) :)
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Detský kútik

Post by steelspace »

Tady je to vysvětleno: http://www.windowsphone.com/en-us/how-t ... corner-faq" onclick="window.open(this.href);return false;
SilverWolf
nováček
nováček

Detský kútik

Post by SilverWolf »

Citujem z odkazu:
Detský kútik FAQ

▼ Čo môže moje dieťa robiť Corner detský?
Vaše dieťa môže hrať hry, počúvať pesničky, sledovať videá a používať aplikácie, ktoré pridáte do Corner detský. Budú mať plne využívať čo ste do neho. Napríklad, ak pridáte aplikáciu, ktorá sa prihlási vás automaticky uložené užívateľské meno a heslo (napríklad on-line predplatné), bude vaše dieťa môcť používať túto aplikáciu so svojím účtom. Ak pridáte hry, ktoré sa hrajú, môže vaše dieťa hrateľnosť vplyv na kumulatívne skóre hry.

Vaše dieťa nebude môcť volať, posielať textové správy, zdieľať na sociálnych sieťach, alebo použiť tlačidlo Hľadať, kým v detskom Corner. Tiež nebude môcť vykonávať in-app nákupoch, ak ste nastavili Peňaženka kód PIN pre váš telefón.

Všetko je o morálke a výchove dieťaťa. Už 6 ročné deti majú vlastný mobil. Znuvu opakujem, že mobil
je osobná vec. Ak máš smartfon /nie lacná záležitosť/ určite ho nedáš deťom na zabávanie. A ak máš veľa
peňazí, tak mu kúp vlastný.
Dnešné deti sú počítačovo vzdelané a zvedavé. Detský kútik ich vyslovene provokuje dostať sa doň.
Neláka ich počúvať hudbu, hrať hry, sledovať video, používať app, na to majú svoje elektronické
veci.
ODSÚĎTE MA ZA TO, ale mobil je osobná vec a nedovolené prezeranie je dokonca trestné.
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Detský kútik

Post by hamoun »

a? co tim chces rict?

- chces-li koupit detem drahy mobil, kup jim ho ..
- chci-li pujcit mobil detem na zahrani hry, ktera v jejich mobilu nejede, jelikoz nemaji takovy, jako ja, pujcim jim to. vi, co muzou a co ne a kdyz se dostanou nekam, kde nechteji, hlasi mi to ..
- chce-li nekdo detem obcasne hrani zjednodusit a sobe usetrit cas pri hlidani a klikani, nastavi jim koutek ...

pokud ho nechces pouzivat, nemusis, klidne si dej telefon do trezoru ... neni to snad treba dal resit, ne???
SilverWolf
nováček
nováček

Detský kútik

Post by SilverWolf »

hamoun mobil si do trezoru nemusím dávať. Moje deti vedia čo si môžu a nemôžu dovoliť.
Neriešim, len poukazujem na SVOJ NÁZOR. O tom forum je. Ak som ťa tým urazil, prepáč!
APP by mala byť voliteľná, nie systémová.
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Detský kútik

Post by MikeyMCZ »

Vzdyt je volitelna: Nastaveni -> Detsky koutek -> Vypnuto.
A tohle je opravdu uzasne poukazovani na nazor:
SilverWolf wrote:Na čo slúži "DETSKÝ KÚTIK"? :???:
To akože mám dať deťom hrať sa s telefonom? :lol:
Mali by ísť na piesok, alebo si zobrať svoj "plejstejšn".
Mobil je prísne osobná vec :!:
SilverWolf
nováček
nováček

Detský kútik

Post by SilverWolf »

Áno, to je môj názor!
Možno niekedy aj v nevestinci zriadia detský kútik, veď deti treba nejak zabaviť.

Zamysli sa nad volitelnou a systémovou...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Detský kútik

Post by Petulinek »

Proboha co to je za nesmysly? Proč by dětský koutek neměl být systémový? Vždyť Tě nikdo nenutí ho aktivovat a používat, stejně jako třeba nepoužiješ SIM Toolkit a další věci!!! Je dost lidí, kteří si to rádi aktivují. A naopak je plno řadových uživatelů, kteří si ani nevšimnou, že to tam je...
Já půjčuji své 4 leté dceři telefon naprosto normálně a nevidím v tom nic špatného, hraje si své oblíbené hry, stejně tak si hraje občas hry na tabletu nebo na velkém PC, a co?
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Detský kútik

Post by karelchadim »

no to mě podrž.. tady už se i nadává na to co systém obsahuje...

čekal bych že tu někdo bude naříkat že mu chybí to či ono, ale stěžovat si na funkci v systému, která je volitelně aktivovatelná (navíc dobře využitelná) no tak to vidím prvně
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Detský kútik

Post by Petulinek »

Pro někoho je holt i tento systém moc složitý a obsažný :-)
martkono
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820

Detský kútik

Post by martkono »

SilverWolf wrote:...ale mobil je osobná vec a nedovolené prezeranie je dokonca trestné.
Chces zalovat svoje vlastne deti, ze sa ti hraju hry na telefone? Ok, chod do toho :)
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Detský kútik

Post by MikeyMCZ »

SilverWolf wrote:Áno, to je môj názor!
Možno niekedy aj v nevestinci zriadia detský kútik, veď deti treba nejak zabaviť.

Zamysli sa nad volitelnou a systémovou...
Myslim, ze by bylo tezsi udelat aplikaci detsky koutek, ktery neni systemovy (jako aplikace, ktera se doinstaluje), nez tak jak je - kdyz se nekomu nelibi - vypne si ho a uz o nem nevi.

Detsky koutek v nevestinci - fakt nevim, kolik lidi chodi s detma do nevestince, ale urcite to bude mene, nez kolik lidi pujcuje svuj mobilni telefon detem, kolegum, partnerum.

A argument o tom, ze telefon je nejosobnejsi vec - prave proto je zde "detsky koutek". Umozni ti ostatnim zverejnit jen to, co chces. Takze umozni treba kolegovi pujcit mobil, kde mu umoznis cist vybrany dokument. Nebo umozni diteti hrat nejakou hru bez toho, aniz by se dostal ke zpravam/fotkam/cemukolivcoskryvas.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”