Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Když už jsi k nám tak laskavá a miloučká, nemohla bys prozradit, na kterou zásadní věc jsme zapomněli? Sem si všichni chodíme pro zkušenosti jiných a zároveň svoje nově nabyté dáváme do placu. 
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Taky by mě zajímalo, co byla ta zásadní věc.
- ok1zfp
- nováček

- Zařízení: NokiaLumia 820, Win 8.1 dev.
Tak jsem pročetl se zájmem toto forum a nabyl dojmu že po vydání nového firmware, půjde třeba i to FM radio, když údajně čip v telefonu je. Tak jsem slavnému zastoupení Nokie napsal písmo a připoměl, že internetové radio ne, protoře ne všude je slušné připojení a proč platit za data, když vzduchem je to zdarma. A dozvěděl jsem se ,,děkujeme, že jste kontaktoval Nokia Care.
V návaznosti na Váš email Vám sdělujeme, že mobilní telefon Nokia Lumia 820 je velmi kvalitní přístroj se skvělým designem. Přístroj Nokia Lumia 820 s operačním systémem Windows Phone 8 je velmi rychlý, přehledný a všestranný telefon s intuitivním ovládáním. Tento typ telefonu Nokia není skutečně vybaven FM rádiem a takové nebude součástí tohoto telefonu, protože přístroj k tomu není hardwarově přizpůsoben.
Abyste mohl svůj nový přístroj Nokia Lumia 820 plnohodnotně používat, doporučujeme Vám stáhnout si do přístroje aplikace pro přehrávání internetových rádií. Níže Vám zasíláme odkaz na internetové stránky Marketplace, kde takové aplikace naleznete:
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/search?q=radio" onclick="window.open(this.href);return false;
S přáním úspěšného týdne
Viktoria
Nokia Care,,
A tak nevím jak to vlastně je, spíš bych se přikláněl k původní verzi, že tam ten čip v ceně 4 korun je.
V návaznosti na Váš email Vám sdělujeme, že mobilní telefon Nokia Lumia 820 je velmi kvalitní přístroj se skvělým designem. Přístroj Nokia Lumia 820 s operačním systémem Windows Phone 8 je velmi rychlý, přehledný a všestranný telefon s intuitivním ovládáním. Tento typ telefonu Nokia není skutečně vybaven FM rádiem a takové nebude součástí tohoto telefonu, protože přístroj k tomu není hardwarově přizpůsoben.
Abyste mohl svůj nový přístroj Nokia Lumia 820 plnohodnotně používat, doporučujeme Vám stáhnout si do přístroje aplikace pro přehrávání internetových rádií. Níže Vám zasíláme odkaz na internetové stránky Marketplace, kde takové aplikace naleznete:
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/search?q=radio" onclick="window.open(this.href);return false;
S přáním úspěšného týdne
Viktoria
Nokia Care,,
A tak nevím jak to vlastně je, spíš bych se přikláněl k původní verzi, že tam ten čip v ceně 4 korun je.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Radio tam opravdu je,na zastoupenich Nokie at uz emailem,facebook,twiter kanalu ti nepodaji nikdy poradne informace,jen nepresne blaboly od neodbornych lidi.
Nevíte někdo, jestli se dá běžně v EU sehnat ta vínová varianta Lumie 820? V žádném eshopu jsem neviděl ani takový výměnný dobíjecí kryt...
http://www.nokia.com/cz-cs/produkty/telefony/lumia820/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nokia.com/cz-cs/produkty/telefony/lumia820/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Attachments
-
- Nokia-Lumia-820-product-hero-2-jpg.jpg (70.66 KiB) Viewed 4400 times
-
Manek49
- smartguru

Mají jedině obyč kryt, nevím proč, ale v českých obchodech nejsou dobíjecí šedá a purple.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
šedý a purple dobíjecí skutečně je problém, ale nedobíjecí se dá koupit prakticky všude na internetu 
Zdravím, mám problém s interním úložištěm. Instalační soubory aplikací jsou uloženy v úložišti telefonu pod složkou "ostatní" a to i po odinstalovaní aplikace nebo hry. Nevíte jak se do interního úložiště dostat a potom ho promazat? Když chci stáhnout něco nového tak to hlásí, že není dost místa na úložišti.
Díky za odpovědi
Díky za odpovědi
Potrebujes nejnovejsi fw a take nejnovejsi servisni aplikaci "Extras + Info", pote mas v nastaveni "Kontrola uloziste", kde muzes Others odstranit. Doufam tedy, ze to je i pro 820. 
díky pokusím se to najít:) předpokládám, že fw je firmware 
ano, tady v diskuzi najdes, ktery je nejnovejsi a pripadne dalsi navody.
Zdravim
Mam problem s baterii, prez noc se me strati 25% a to mam vyplou wifi i 3G. Nevite cim by to mohlo byt?
FW mam poslední 1232.5957.1308.
Mam problem s baterii, prez noc se me strati 25% a to mam vyplou wifi i 3G. Nevite cim by to mohlo byt?
FW mam poslední 1232.5957.1308.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nepouzivas nejaky batery widget apod nesmysly?Zrejme problem s nejakou doinstalovanou aplikaci.
Používam Battery widget... zkusim odinstalovat a uvidim. Dik za radu
Zkus jiný widget na stav baterie.Momentálně testuji myBattery a Battery status a baterka v pohodě.
Zdravím, mám problém ze stažením a inastalací hry Modern Combat 4 ze storu, jako u jediné aplikace mi to píše Dosáhli jste limitu v telefonu. Uvolněte místo a potom to zkuste znovu. Telefon mám aktualizovaný na ...... 1308.1 FW a všechny data promazané vše dle návodů a aplikací z výše udaných komentářů. Nevíte čím by to mohlo být, nebo to jede jen na Lumii 920? Moc díky za reakce
-
Manek49
- smartguru

Musíš si tu hru stáhnout z webovýho Storu do kompu a pak to nainstalovat z SD karty.
A z jakého důvodu to je?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
kvůli rozbalení instalačního balíčku - hra pokud je instalovaná z interní paměti zabírá po dobu instalace i 3x tolik místa, které prostě asi schází. Pokud je instalační balíček na SD, máš při instalaci o 1GB (velikost hry) k dispozici v interní paměti víc.
No dobrá už se mi to stahuje, ale nevím zda to jede na SD Kartu nebo do Telefonu, na storu jsem se přihlásil dal jsem vyzkoušet a ono to kontaktovalo můj telefon a teď se to stahuje jen nevím kam zda na SD Kartu nebo do interního úložiště.