Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Akurat som zistil, ze na Slovensku to už funguje od začiatku roka 2013, ale jedine cez sim O2 a aplikaciu tatrabanky. No ale ani jedno s toho nemam
Pred nejakou dobou jsem o tom cetl, ale nemuzu to najit.. Tusim ze k tomu byla jeste potreba aplikace, samozrejme android only..
Jedina moznost je prilepit si bezdotykovou platebni kartu na zada telefonu
Jedina moznost je prilepit si bezdotykovou platebni kartu na zada telefonu
Ozaj je to tu zaostale, ani LTE nemozme vyuzit a pomaly uz pol roka su tu na to zariadenia
-
demosvk
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
O2 tesuje LTE v okoli Bernolakova a Ivanky pri Dunaji. Co sa tyka NFC platieb tak fakt len s o2 a tatrabanka. Aby toho nebolo mala tak potrebujes specialnu SIM a samozrejme len android a to len samsung s3 alebo s2 mini. Viac na stranke Tatrabanky ....
Konec OT
Konec OT
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Po flashnutí na .1308 mne trápí bohužel restarty 
máte někdo stejné zkušeností? (PL Orange)
dnes už dva během dvou hodin. Ntelefon se restartuje kolikrát i když je uspaný a leží na stole..
asi mne čeká flash zpět na portico.
máte někdo stejné zkušeností? (PL Orange)
dnes už dva během dvou hodin. Ntelefon se restartuje kolikrát i když je uspaný a leží na stole..
asi mne čeká flash zpět na portico.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nesmysl,to nebude aktualizaci 1308.Obe Lumie me slapou nadherne bez jedineho restartu.Ani na xda toto nikdo nereportoval.Bude to necim "nakopnute".
- mimonaut
- smartmaniak

Napadla mne jedině lockscreen calendar od R. Heina, zkusím odinstalovat a uvidíme..
-
htcjirka
- smartmaniak

Lumia 920 se uz nekolikrat poprala s novinkami v hlasovani ctenaru,opet po nekolikate vyhrala.Tentokrat nad BlackBerry Z10.
http://blog.laptopmag.com/nokia-lumia-9 ... dness-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.laptopmag.com/nokia-lumia-9 ... dness-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakonec jsem cekani na sedou holku vzdal a koupil si cernou. Musim rict, ze je to parada 
Muze mi jenom nekdo rict, jak zmenit tu polstinu na zamykaci obrazovce?
EDIT: polsky mam cely kalendar
Muze mi jenom nekdo rict, jak zmenit tu polstinu na zamykaci obrazovce?
EDIT: polsky mam cely kalendar
-
htcjirka
- smartmaniak

Nastaveni- jazyk+oblast - Mistni format
Diky.. byl to ponekud unahleny dotaz..htcjirka wrote:Nastaveni- jazyk+oblast - Mistni format
-
libornejdek
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Dobrý den, prosím o radu. Chci do Nokie nainstalovat aplikaci staženou z xda developers. Jedná se o hodiny z HTC, protože jiný v šachovnicích nefungujou. A když to chci spustit, píše mi to něco s firemním účtem. Jak se to dá vytvořit? Chce to pak po mě doménu a server. Mam hotmail. Nevím jak dál, abych to mohl nainstalovat. A nevíte o nějakém file manageru, který funguje? Díky Libor
Musíš mít odemčený telefon, abys mohl instalovat homebrew aplikace. Tzn.developer účet od MS nebo Student unlock, jinak se aplikace z jiných zdrojů než z MS Store instalovat nedají.
-
libornejdek
- nováček

a najdu to kde? poradíš prosím? abych měl ten správnej.... to se zaregistruju na počíatači a v mobilu se pak přihlásím?
Má tu niekto žltú LUMIU 920 ? Je taká sýto žltá ako na fotkách, alebo je v skutočnosti iná ?
-
libornejdek
- nováček

Mam bílou
-
libornejdek
- nováček

Ty jsi to udělal jak, abys to mohl ztahovat, poradil bys? Děkuju mocPetulinek wrote:Musíš mít odemčený telefon, abys mohl instalovat homebrew aplikace. Tzn.developer účet od MS nebo Student unlock, jinak se aplikace z jiných zdrojů než z MS Store instalovat nedají.
-
htcjirka
- smartmaniak

Student účet - Omezeni max 3 aplikace - Jdi na https://www.dreamspark.com/activate" onclick="window.open(this.href);return false;, přihlaš se pomocí LiveID a ověř svůj status studenta například pomocí ISIC nebo školního loginu.libornejdek wrote:a najdu to kde? poradíš prosím? abych měl ten správnej.... to se zaregistruju na počíatači a v mobilu se pak přihlásím?
Developer Unlock - placený - 10 aplikaci - http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 68184.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Developer účet založíš na webu MS, stojí 99 dolarů na rok, telefon se pak odemkne po instalaci Windows Phone SDK do PC nainstalovaným toolem:
http://developer.windowsphone.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak je to se studentským účtem nevím, jistě se dá najít na webu
http://developer.windowsphone.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak je to se studentským účtem nevím, jistě se dá najít na webu
- mimonaut
- smartmaniak

Jak jsem psal o restartech, zatím zmizely po vypnutí lockscreen calendar..
škoda, jinak app je parádní, ale ještě má mouchy.
co mne ale štve, jak snadno jde telefon znestabilnit chybou aplikací. To u wp7.x bylo ošetřeno lépe. A není to první app, která to dokáže..
škoda, jinak app je parádní, ale ještě má mouchy.
co mne ale štve, jak snadno jde telefon znestabilnit chybou aplikací. To u wp7.x bylo ošetřeno lépe. A není to první app, která to dokáže..