[app] Meteoservis 3 • počasí pro ČR a SR • (Lite,Std,Pro)
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
[app] Meteoservis 2.0 • počasí pro ČR a SR • (Lite,Std,Pro)
kúrňa chlapi a čo tak vyvíjať sami nejaký softík..... 
Me se app libi, mam standart, predtim jsem pouzival lite,ale dobrou aplikaci rad podporim. dekuju autorovi za skvele odvedonou praci. Diky a jen tak dal 
Re: [app] Meteoservis 2.0 • počasí pro ČR a SR • (Lite,Std,P
Zaplatil som Std verziu.. Vdaka autorovi. Skvela appka.
Taky jsem aplikaci zakoupil moc se mi líbí. Jen bych chtěl poprosit autora jestli by šlo přidat informace o západu a východu slunce?
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Díky za slova chvály.
Info o slunci/měsíci zatím v aplikaci není a zřejmě bude až ve verzi 3.x. Možná to je pro někoho relativně důležité, třeba když chodí spát se slepicema
, ale ruku na srdce, s předpovědí počasí to nemá zas až tak moc společného a není to příliš relevantní. Nicméně podobných požadavků už jsem dostal několik, takže jsou v todo listu a vedu je v patrnosti.
Pěkný víkend.
Info o slunci/měsíci zatím v aplikaci není a zřejmě bude až ve verzi 3.x. Možná to je pro někoho relativně důležité, třeba když chodí spát se slepicema
Pěkný víkend.
-
hujer
- smartguru

Ke schválení odklusala nová verze, takže příští týden dorazí k vám.
Tak schválně, jaké dvě novinky bude podle vás obsahovat?
PS. Netušíte-li, prostě napište co byste nejraději - ale s rozumem...
Tak schválně, jaké dvě novinky bude podle vás obsahovat?
PS. Netušíte-li, prostě napište co byste nejraději - ale s rozumem...
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Velká dlaždice a lockscreen? 
-
hujer
- smartguru

OK, takže upřesňuji...pro WP7.x nikoliv pro WP8 aplikace - což zatím Meteoservis není.
Takže zatím žádný lockscreen ani wide dlaždice.
Takže zatím žádný lockscreen ani wide dlaždice.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
tak to bude naopak předělaná malá dlaždice? nebo třeba hodinky s vodotryskem 
Podle mě to bude zpřesnění předpovědi, zobrazení reálné aktuální teploty a přidání měsíční předpovědi.
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Bude obsahovat jaro ;)
-
hujer
- smartguru

Všechno špatně.dwbmb wrote:Podle mě to bude zpřesnění předpovědi, zobrazení reálné aktuální teploty a přidání měsíční předpovědi.
Ještě doplním několik mých postřehů...
- Zpřesnění předpovědi bohužel není v mých silách. Příroda si stejně dělá co chce a neohlíží se na numerické modely. S jistým "zpřesněním" se v budoucnu počítá, ale cesta k tomu je dost trnitá.
- Reálnou teplotu vidí každý na svém teploměru
- Měsíční předpověď není předpověď ale pouze výhled z pohledu statistických dat, to je třeba si uvědomit. Nemá žádnou vypovídací hodnotu a její úspěšnost je jen okolo 60%, což vzhledem k tomu, že 50% je předpověď typu "buď tak bude-a nebo ne" není o moc lepší. Na toto si kupte Blesk.
-
hujer
- smartguru

iljusin66 wrote:Bude obsahovat jaro ;)
Konečně odpověď optimisty. Dobrou zprávou je to, že aktualizace na Jaro proběhne u všech uživatelů Meteoservisu už tento víkend, kdy obdrží předpověď na příští týden. Navíc, z toho mohou těžit i ti s Lite edicí. Jaro je totiž zdarma!
Jelikož jsem ani nečekal takovou obsáhlou odpověď, tak bych rád připomenul, že to jsem já, co Vás posledně vytrolloval.
Ale trumfnul mě pán s Jarem, to bych taky bral.
A mé návrhy byly v podobném duchu i tentokrátdwbmb wrote:Chtělo by to trochu zapracovat na přesnosti počasí. Ukazuje mi to jenom mráček a 1°C, přitom sněží a jsou -4°C.
Co mi také vadí je malá LiveTile, kde je vše strašně mrňavé, chtělo by to v ní méně údajů.
-
hujer
- smartguru

Já vím, pamatuji...
Jen mám dneska takovou "osvětovou" náladu. To bude večer mazec až budu po pár pivech zase všechny "poučovat"...
Jen mám dneska takovou "osvětovou" náladu. To bude večer mazec až budu po pár pivech zase všechny "poučovat"...
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
Tak aktualizace už je k dispozici, přináší satelitní snímek Německa, možnost řazení snímků dle libosti a prý nějaká drobná vylepšení výkonu a UI.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Je to fajn, mít možnost seřadit si snímky dle libosti a také jsem uvítal mapu Evropy.
Mohla by do příště být v nabídce snímků, které se zobrazují na zadní dlaždici? Nyní tam je ČR a SR. Uvítal bych jako další možnost snímek Evropy, resp. Německa a velké části ČR (a kdyby to šlo , tak s možnostmi přiblížení), protože u nás je převážně SZ proudění a většinou, když se podívám k našim sousedům, vidím, odkud "vane vítr" - čili, co nás může čekat za pár dní.
Mohla by do příště být v nabídce snímků, které se zobrazují na zadní dlaždici? Nyní tam je ČR a SR. Uvítal bych jako další možnost snímek Evropy, resp. Německa a velké části ČR (a kdyby to šlo , tak s možnostmi přiblížení), protože u nás je převážně SZ proudění a většinou, když se podívám k našim sousedům, vidím, odkud "vane vítr" - čili, co nás může čekat za pár dní.
-
hujer
- smartguru

Nová verze tentokrát přináší hned dvě novinky, které jste ve svých komentářích a diskuzích často poptávali.
Tou první jsou radarové snímky Německa. Druhým vylepšením je možnost libovolně si seřadit informace zobrazené na stránce Aktuální stav počasí. Došlo také ke drobným vylepšením výkonu a grafickým úpravám stránky pro nastavení.
Viz také článek: http://magazin.softimage.cz/update-apli ... ows-phone/" onclick="window.open(this.href);return false;

• Oficiální stránky aplikace Meteoservis
• Diskuzní fórum k aplikaci
• Fanklub aplikace na Facebooku
Tou první jsou radarové snímky Německa. Druhým vylepšením je možnost libovolně si seřadit informace zobrazené na stránce Aktuální stav počasí. Došlo také ke drobným vylepšením výkonu a grafickým úpravám stránky pro nastavení.
Viz také článek: http://magazin.softimage.cz/update-apli ... ows-phone/" onclick="window.open(this.href);return false;

• Oficiální stránky aplikace Meteoservis
• Diskuzní fórum k aplikaci
• Fanklub aplikace na Facebooku
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Výborné.
Drobná chybka je v nastavení informací při zapnutém obráceném motivu. V tomhle režimu totiž nejsou vidět symboly pro posuvníky. Fungují, posunovat lze chycením pravého okraje objektu, ale prostě jen nejsou vidět. Pokud je obrácený motiv vypnutý, je vše ok.
Drobná chybka je v nastavení informací při zapnutém obráceném motivu. V tomhle režimu totiž nejsou vidět symboly pro posuvníky. Fungují, posunovat lze chycením pravého okraje objektu, ale prostě jen nejsou vidět. Pokud je obrácený motiv vypnutý, je vše ok.
-
hujer
- smartguru

Předpokládám, že myslíš nové radarové snímky pro Německo? Pokud ne, nevím co máš na mysli tou "mapou Evropy".Flynn wrote:Je to fajn, mít možnost seřadit si snímky dle libosti a také jsem uvítal mapu Evropy.
Bohužel v současné verzi to nepůjde, jelikož jsem na hranici paměťových limitů a rad.snímek Německa je fakt dost velký na zpracování do LT na pozadí. Musel bych vytvořit nějaký "komprimovaný" ekvivalent s minimálními rozměry jen pro LT. Takže zatím to vidím nedobře.
PS.
Během testů jsem to zkoušel, tedy zprovoznit Radar DE na LiveTile. Jak už jsem psal, vzhledem k paměťovým limitům to nejsem zatím schopen na reálném zařízení rozchodit. Můžu tě ale uklidnit, obrázek byl po zmenšení na velikost LT stejně tak malý, že to byla jenom změť pixelů a nedalo se ani poznat, že je to Německo. Tedy dle mého, bez další optimalizace a kdo ví čeho ještě, to vůbec nemá (zatím) smysl.