Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Aktualizace pres Software Updater probiha na zaklade Product Code telefonu,takze neporusujes zaruku a FW zustava stale od Polkomtel.Software Updater je opravdu nejlepsi/nejsnazsi cesta.
Super, díky za rady. A ještě mě napadla jedna věc. Když to teďka aktualizuji, tak co všechno se mě z telefonu smaže? Nechci přijít o fotky atd.
-
htcjirka
- smartmaniak

Od toho mas zalohovani primo v telefonu(zalohovat si muzes nastaveni,sms,seznam aplikaci,protokoly volani apod) a na zalohu fotek/hudby/videa aplikaci Windows Phone v PC.Touto aktualizaci prijdes o vsechno.Zaroven takova aktualizace je ale cistejsi a lepsi formou.Po flashi musis mit pripojeni k internetu a nepreskakovat nic z uvodu,aby ti byla nabidnuta obnova.
A co nainstalované a zaplacené aplikace, ty se dají nejak zalohovat?
-
htcjirka
- smartmaniak

Zalohuje se jejich seznam,po obnove se zacnou automaticky stahovat a instalovat.
Dík za info 
Tak jsem mobil aktualizoval přes Nokia Software Updater for Retail 2.0.6. a všechno šlo v pohodě. Žádný problém nenastal. Akorát když jsem nastavoval mobil, tak jsem nechtěně klikl na "storno" při zadávání PINu k simkartě a tím pádem mě nejel internet, takže se mi nezačali stahovat aplikace ze zálohy. Musel jsem je ručně znovu postahovat. Jinak Hudba + fotky, stím problém nebyl. A ještě k novému firmwaru: ta změna saturace barev tam bohužel nění. Zkoušel jsem i aktualizovat "displej+dotykový", ale toto nastavení se mě tam nezobrazí. Nový správce uložiště funguje bezproblémů.
-
htcjirka
- smartmaniak

Neni a je/bude urcena pro Amoled displeje.ta změna saturace barev tam bohužel nění.
Tak to mnohé vysvětluje
Jinak děkuju za dnešní rady.
Můžete spolu s novou aktualizací ztlumit vyzvánění otočením? Na wmmanii psali, že tato možnost bude dostupná, ale v nastavení zvuku=>vylepseni tuto možnost nemám. A další co by mělo být dostupné je probuzení dvojitým poklepáním na displejzařízení. Taky to nikde v nastavení nevidím.
-
htcjirka
- smartmaniak

Zatim neni,tuto funkci tato verze prinest nemela,bude dostupne az v dalsi aktualizaci,ktera prinese aktivaci FM radia,odemknuti dvojim kliknutim apod.
Jde u Lumie 920 zoomovat behem nataceni videa v nativni aplikaci, pripadne lze pouzit nejakou jinou app, ktera to dokaze?
Diky za odpoved...
Diky za odpoved...
-
Marekzprahy
- nováček

- Zařízení: iPhone 6S
petris: nejde / nenašel jsem
Zdravím.. Tak jsem se také pokoušel aktualizovat přes Nokia Software Updater for Retail 2.0.6. Do PC instalace v poho pak to chce připojit přístroj dělá to, že se připojuje a pak hláška, že nemohlo být zařízení nalezeno... Nesetkal se někdo s něčim takovým? Popřípadě nějakej fígl proč to nejde?
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
a tvoj OS ?
keď si trúfaš, tak na ulož.to nájdeš NCS PST
V telefonu natočím video. Pomocí jaké aplikace ho uploadnu přímo na svůj účet v YouTube? Mám pár aplikací, na prohlížení Youtube, ale přímý upload jsem nějak neobjevil.....díky.
OS Lumie: 8.0.10211.204bigjohn wrote:a tvoj OS ?
PC: W7, 64 bit
No na to si právě extra moc netroufam.. A nechce se mi ztratit záruka..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
záruku nestratíš, když flashneš na adekvátní ROM podle tvého product code..
Mohl bys mi to prosím rozepsat trochu víc? Vim, že to tu je několikrát napsaný.. Ale pochopil jsem, že když tam dam třeba US tak mi padá záruka..
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Na oficiálním obchodě Nokia jsem zatím slevu neviděl, ale u nás v Plzni je cena Nokie Lumia 920 v SETOSU o 2 000 Kč nižší. Stojí cca. 14 000 Kč. Takhle to mělo být od začátku prodeje.