HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady
-
EarthMiner
- nováček

Predprodukcni kus
Ahoj. Dostal se mi do ruky predprodukcni kus od Orange. Takze jsou-li dotazy sem s nima. Jinak kloubu se nemusite bat je delanej jednodusze a nepovoly. Principielne je stejny jako u NB.
-
Karel Bachura
- VIP

-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pato nemusi,odhalil jsem chybu a pan Mahdal ze sunnysoft se moc zlobil, ze jsem ji na ce4you.cz zverejnil a rozjelo se obrovske boom.Bohuzel takove zverejneni neni nic protipravniho.Cestina u vetsiny kaiseru je umistena chybne ne v extrom,ale je umistena v My Documents.Kde jsou tri caby Kaiser 1in1.cab,sunnysoft certified.cab,sunnysoft ulc.Diky temto souborum,ktere jsem si zalohoval pro svou potrebu,cestinu kdykoliv nainstalujete.Diky teto chybe i na jineho Kaisera,ktery cestinu nema.Registrace probiha na id nikoliv ciselne,ale id Kaiser..A to sunnysoft strasne stve,ze je to venku a da se to zneuzit.Pro testovani odzkouseno na jinem Kaiserovi bez cestiny a funkcni...Registraci na id napr Athe100 apod uz sunnysoft pouziva dlouho
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pouzdro v baleni je,ale radsi duveruji svemu pouzdru.Je urcite lepsi nez Tytn I.Cestinu nijak nezneuzivejte,pouzijte to jen pro vlastni potrebu,zatim vsichni uzivatele ji meli volne pristupnou i s licenci v My Documents,proto Sunny soft doporucuje prehrat extrom,kterou zdarma prehraje GSmobil,ktery o teto situaci vi.Muzou se totiz na druhou stranu najit uzivatele,kteri o tomto nevi,udelaji hard reset a cestina je pryc...Z extrom se nema co instalovat a v My Documents ji nenajdete.
recenze bude v prubehu pristiho tydne. mam toho ted silene moc na praci, nicmene dnes sem testoval gps na trase Trebova-Plzen, a Kaiser nezklamal. Fix behem nekolika vterin (a to i ve meste), stabilne pripojeno cca 9-10 satelitu a i behem telefonniho hovoru navigace naprosto bez problemu slape.Holda wrote:jak to vypada s tou recenzi?
Jinak kdo necetl, mrknete na tenhle clanek - HTC Kaiser obsahuje dualcore procesor s akcelerátorem
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia