Zdravim,
Kdyz jsem poprve pripojil NL800 k PC a zune tak se me stahli do slozky do PC automaticky vsechny fotky.Ja je tam mit nechtel tak sem je smazal z toho PC, ale kdyz sem telefon pripojil k PC znovu tak se me to sesynchronizovalo a vsechny fotky co sem tenkrat smazal z PC se me smazaly aji s telefonu.
Je stim mozny neco udelat? Asi ne co ? :(
zune - smazane fotky
zune - smazane fotky
Stalo se mi to taky. Nejjednodušší je obnovit smazané fotky z disku na počítači (je i hodně freeware programu na obnovu dat) a přes zune je nahrát znova do telefonu.
zune - smazane fotky
jo to sem zkousel, ale bohuzel me to obnovilo 3000 kravin a zrovna tyto fotky ne..a to pokazde travalo 24-30h...mas nejaky program pres ktery by to netrvalo takto dlouho a pres ktery si to nasel ?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
zune - smazane fotky
Já používám Restoration nebo PCI Filerecovery.
zune - smazane fotky
a jak dlouho trva obnova ?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
zune - smazane fotky
Podle toho čeho, já většinou dělal jen mp3, ale načtení trvá pár minut a pak se musí soubory uložit někam jinam. Nenačítej celý disk, ale zvol si jen obrázky. Do vyhledávání zadej soubory typu *.jpg
zune - smazane fotky
Používám Active@ File Recovery - prohledání 500GB disku trvá max. jednotky minut a pak překopírování smazaných souborů zpět standardní rychlostí kopírování na disku. Obnovoval jsem tak už velké množství dat řádově stovky GB.