Vsechny obsahuji cestinu,navic nepotrebujes navifirm,NCS si stahe take posledni nejnovejsi fw.Gaillettes wrote:Zdravím,
na chvíli jsem se také stal majitelem této Lumie, rád bych se zeptal, jakou variantu softwarového balíčku mám stahovat, když chci nejnovější aktualizaci? Z Navifirmu. Narazil jsem na označení RM-821, ale těch aktualizací ke stažení je mnoho, a nejsem si jist, která z nich obsahuje českou lokalizaci.
Děkuji
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Premyslim nad tim prachem. Kdyz se teda jasne vi, ze to je netesnosti, myslite, ze v dalsich seriich to upravi. Treba CZ distribuce se delala pozdeji, nez sedivky a uz to nedela? Nebo je pro ne levnejsi SW uprava, nez na vyrobni lince.
- tomas.drvi
- nováček

- Zařízení: lumia 920
Ja s prachem take nemam absolutne zadny problem a kdybych o tom tady necetl tak bych o tom ani nevedel je to asi jen u par prvnich kousku 
- tomas.drvi
- nováček

- Zařízení: lumia 920
Aktualizoval jsem na verzi 1232.5957.1308.0002 a pridavam fotografie ke srovnani, prvni je vzdy portico a druha je 1308 . https://skydrive.live.com/?cid=7557AB1C ... 4B7F86!483" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

Neni to jen vysada prvnich kousku,muze se to objevit i u tech poslednich,zalezi na danem kusu.Kazdy kus je jinak slepen a spasovan.Opatreni ve vyrobe ,ktere nastalo bude znatelne az u mnohem pozdejsich kusu.Ja mam uplne prvni kousek/revizi a prach take nemam.tomas.drvi wrote:Ja s prachem take nemam absolutne zadny problem a kdybych o tom tady necetl tak bych o tom ani nevedel je to asi jen u par prvnich kousku
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak já jdu flashovat. Proximity už vůbec nefunguje, tak dám vědět, zda skutečně flash nové ROM pomůže.
-
htcjirka
- smartmaniak

Musi to zafungovat,na zahranicnich forech ,kazdy kdo ho mel nefunkcni z duvodu prachu mu udpate problem vyresil.Drzim palce 
- mimonaut
- smartmaniak

Tak super! funguje.. Proximity bez problémů.. to se mi ulevilo, že nemusím zas do servisu.
jen mi to z nějakého důvodu po zapnutí nenbídlo obnovu ze zálohy, takže mne čeká příjemné odpoledne s instalací a nastavením
jinak se mi zdá, že jsou o fous rychlejší i reakce telefonu.
jen mi to z nějakého důvodu po zapnutí nenbídlo obnovu ze zálohy, takže mne čeká příjemné odpoledne s instalací a nastavením
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
https://www.youtube.com/watch?v=xZo2pA0 ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
To mě pobavilo
To mě pobavilo
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
tak to je hodněě dobrý, ale nevím co by nato řekli doma 
-
htcjirka
- smartmaniak

Jinak Nokia uz ma zrejme konecne reseni co se tyce problemu s pracherm a to v podobe noveho tesneni,ktere teprve bude zavedeno do vyroby.Soucasni uzivatele pokud maji problem s prachem ,budou moci navstivit servis a meli by nove tesneni dostat take - az bude k dispozici i v servisni siti.mimonaut wrote:Tak super! funguje.. Proximity bez problémů.. to se mi ulevilo, že nemusím zas do servisu.
http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-920- ... n-the-way/" onclick="window.open(this.href);return false;
- mimonaut
- smartmaniak

To je dobrá zpráva, doufám, že.se o tom nějak dozvíme.
mám ale potíž. Po flashnutí nemá možnost se dostat k here drive. Na ploše mám dlaždici Nokia autem s tlačítkem pro přechod do Store, ale celý den mi to ukazuje nějakou chybu a navigace nejde stáhnout. Dokonce ani ve Store ji vůbec nevidím. Můžete někdo do Store kouknout, jestli jí tam vidíte, popř. hodit link?
mám ale potíž. Po flashnutí nemá možnost se dostat k here drive. Na ploše mám dlaždici Nokia autem s tlačítkem pro přechod do Store, ale celý den mi to ukazuje nějakou chybu a navigace nejde stáhnout. Dokonce ani ve Store ji vůbec nevidím. Můžete někdo do Store kouknout, jestli jí tam vidíte, popř. hodit link?
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Here Drive dneska není na Storu dostupný, Nokia by to měla v nejbližší době vyřešit. Myslím, že to psali na WM Power User...
-
htcjirka
- smartmaniak

Presne tak, Nokia Here Drive + pro chybu v posledni verzi je docasne ze Store stazena.Cekat az se tam vrati.
A je to tady:
http://www.windowsphone.com/nl-nl/store ... ignin=true" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.windowsphone.com/nl-nl/store ... ignin=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobry den,
snazim se sehnat lumii v sede barve, ktera je, zda se, pomerne vzacna (v cesku neni skladem). Jako nejschudnejsi reseni mi prijde nakup pres amazon.de, mate s tim nekdo zkusenost, nebo nejaky tip, kde dale hledat?
snazim se sehnat lumii v sede barve, ktera je, zda se, pomerne vzacna (v cesku neni skladem). Jako nejschudnejsi reseni mi prijde nakup pres amazon.de, mate s tim nekdo zkusenost, nebo nejaky tip, kde dale hledat?
-
htcjirka
- smartmaniak

Jedine cizina anebo prekrytovat,prekrytovani jsem zvolil ja.
-
jardas
- nováček

- Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920
Překrytoval jsi sam, nebo přes servis ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Sam,nepotrebuji k tomu servis,umim prekrytovat bez ztraty hvezdicky(zaruky)
Arvatu bych Lumii nesveril.
Arvatu bych Lumii nesveril.