Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

To nejde, na mail v jiné složce než v Inboxu to ani nepípne, s tím nic nenaděláš, taky mně to se*e, ale je to bohužel tak :-(
martkono
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by martkono »

Dat si zlozku ako dlazdicu by nepomohlo (aspon ciastocne)? V outlooku -> folders -> podrzat a pripnut na start. Nebude to pipat, ale dlazdica by sa mala aktualizovat. Osobne som to neskusal, ale mohlo by to ist.
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by MikeyMCZ »

Takhle to jde udělat, mám to takto u mailu na outlook.com, kde se mi synchronizují ostatní mailové účty, ale problém je, když máš třeba 10 složek => 10 LT.
Roberts
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6, iPad Air

Post by Roberts »

Razeni do slozek je metoda 80. - 90. let, z dob pred Googlem. Tehdy Yahoo, Seznam a spol. meli vse roztrideno. Od prichodu Goooglu vse smeruje k hledani v jedne slozce. Zrejme to vetsine lidi pripada daleko efektivnejsi nez trideni do slozek (mne taky) a fanousci slozek to budou mit cim dal tezsi.
motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by motas »

Já do složek automaticky třídím především emaily, které důležité nejsou. Ostatní mám po ruce v doručené poště. Ono totiž vyhledávání v outlooku je hodně mocný nástroj. Kdo si zvykne, nebude chtít jinak. A Výsledky hledání jsou taky fajn věc.
cubic214
nováček
nováček
Zařízení: lumia 950 DS + Lumia 920

Post by cubic214 »

Stava sa mi celkom casto ze po restarte mam viac %baterky ako predtym, stalo sa to uz niekomu? Napr. Dnes rano po 8hod na wifi 65% , (som si zase zanadaval na vydrz), ale po restarte mam 86%...
motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by motas »

Nad tím bych se moc nepozastavoval. Odečet zbývající kapacity baterie nemusí být až tak úplně přesný.
cubic214
nováček
nováček
Zařízení: lumia 950 DS + Lumia 920

Post by cubic214 »

no keby to bolo 5% by som to asi neriesil, ale 20 % sa mi zda dost, mozno s updatom sa to vylepsi
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

motas wrote:Já do složek automaticky třídím především emaily, které důležité nejsou. Ostatní mám po ruce v doručené poště. Ono totiž vyhledávání v outlooku je hodně mocný nástroj. Kdo si zvykne, nebude chtít jinak. A Výsledky hledání jsou taky fajn věc.
Jako je pravda, že v univerzálním inboxu je hledání jednodušší, ale přesto nerozumím tomu, proč neupozorní klient na nový email ve složce. Pokud využíváte IMAP je to docela zásadní věc. Často si takto třídím emaily dle např. dodavatele apod.
motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by motas »

Já to nepsal jako omluvu toho, že WP8 nenotifikuje v ostatních složkách. Jen jako tip, jak outlook používat jinak. IMAP nepoužívám, používám firemní exchange server.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Jasně, já jen říkám, že prostě je to taková maličko pro vývajaře udělat takovouhle notifikaci, že nerozumím tomu proč jí neintegrovali ihned. Je škoda, že takovýhle maličkosti nejsou vymazlené do detailu, protože je jinak práce s emaily pod WP příkladná.
Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Deaktivovaný účet (01.2013) »

Prikladna? Nechtel jste spis napsat prikladne jednoducha?
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

mě upozorňování na maily ve složkách funguje, v každé složce jsem musel kliknout na synchronizovat tuto složku, potom jsem si je připnul na úvodní obrazovku a tím pádem o všech mailech vím, na lock screen se dá propašovat pouze inbox, upozornění se normálně přehraje
geoffrey
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, XPERIA Z, LG2, Lumia 925, OPPO Find 7a

Post by geoffrey »

Ano to funguje, když máš ty složky třeba 2, ne desítky. Ta dlaždice se identifikuje jen od střední velikosti (samozřejmě jsem tuto variantu zkoušel). Kdybych je tam měl všechny, tak budu mít půl metru desktopu mailových dlaždic...
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

no tak potom snad už jen namísto složek zkusit používat kategorie... na webu se to rozháže a nechá se dle toho filtrovat, a v mobilu to bude všechno v jedné doručené složce

navíc jedna zpráva může mít víc kategorií, u složek se to nedá

mobil ale kategorie zobrazit nedokáže, nebo aspoň nevím jak.. tak pokud by toto nebyl problém (spíš asi byl kvůli přehlednosti) nechá se to docela dobře použít
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Tak tak, kategorie jsou směr, který dává smysl.
lubomirko
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 -> 930 Black

Post by lubomirko »

Životnosť mojej baterky nie je bohviečo. Cez noc som ju nechal nabíjať, vypol som dáta, momentálne mám zapnuté WiFi (mám nastavené jej vypínanie po uplynutí časového limitu obrazovky), ako úlohy na pozadí mám povolené AccuWeather, meninový kalendár, Battery app a HERE Drive+ Beta (ktoré som ale dnes ani nespustil). Som 3,5 hodiny od posledného nabitia a ukazuje mi to výdrž 14 hodín. Momentálne som na 88% a zatiaľ som nespravil nič, žiadne hranie, žiadne fotenie, len som odinštaloval zopár aplikácii.
Môže mi pomôcť Factory Reset? Alebo si mám moju Lumiu flashnúť na .1308.00xx, pretože tu napr. HTCjirka písal, že s GDR2 je výdrž baterky o poznanie lepšia..
Ešte dodám, že pred 2 dňami som telefón nabil a pred spaním stiahol z nabíjačky. Pre zmenu som skúsil nechať pustenú WiFi aj pri stand-by režime a po tých 7 hodinách spánku som mal 68% batérie. Aplikácie na pozadí rovnako, plus ešte som tam mal aj Skype (ktorý som medzitým dal preč). Mohla mi WiFi zožrať toľko?
Inak som samozrejme s Lumiou spkojoný, vedel som, do čoho idem, akurát ma štve, že ak s telefónom niečo robím, tak mám výdrž baterky tak 10-11 hodín.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Mě pomohlo odinstalovat Battery.. Od té doby bez problémů
lubomirko
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 -> 930 Black

Post by lubomirko »

mimonaut wrote:Mě pomohlo odinstalovat Battery.. Od té doby bez problémů
Okej, vyskúšam :)
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Baterry a taky program Svátky. Beželo to na pozadí a šíleně žralo a ještě k tomu to neumělo aktualizoval titles.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”