[app] Chronos Calendar - alternativa interního kalendáře

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

[app] Chronos Calendar

Post by bigjohn »

čiže by to šlo t.j. menu v cz a sviatky a meniny v sk....?
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] Chronos Calendar

Post by Flynn »

Bohužel, to asi nelze kombinovat. Když přepneš v Národnostech na češtinu, budeš to mít s českými jmény. Jedině, že autorovi nabídneš překlad do slovenštiny.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

[app] Český Chronos Calendar (od 17.3.2013)

Post by Petulinek »

Koukám, že najednou je to za peníze :-) Asi pro velký zájem? Každopádně za tu pajcku to stojí.
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

No hnedka jak tu byl humbuk kolem češtiny sem si to stáhnul a začal aktivne využívat. A sem rád za to..vymenil som to za aplikáciu meniny.

Čo sa týka toho...Mám zvolenú Národnosť Slovenskú, Chronos menu mám v češtine a sviatky sú zaručene slovenské :)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Petulinek: tys před tím aplikaci neměl nainstalovanou? Po mně to žádné peníze nechtělo, jen jsem si všiml, že tam je cena 52 Kč, ale na hlavní stránce aplikace (na Marketu) mám napsáno "v kolekci".
Simon, tak to je dobrá zpráva pro Slováky.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Měl :-) Jen jsem si teď když jsem dělal update všiml, že jsem měl kliku, když jsem si jí předevčírem stáhl ještě free :-)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Na to, jak je propracovaná, je ta cena směšná.
Já pitomec jsem si koupil za 21 Kč aplikaci World Clock Time After Time, která má na světové mapě ukazovat světové časy. Když jsem ji spustil (zkušební verze tam není!), tak se objevila mapa světa a tam 5 světových měst (z Afriky a Jižní Ameriky nic) s jejich časy a dost. Nikde žádné volby, jen obrázek s touhle mapou. Dříve byla zadarmo, pak ji stáhli a po čase ji chtějí zaplatit. A na americkém MP je nadále zadarmo a s jiným jménem autora. Neuvěřitelné!
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

To si pěkně naběhl. Na tohle je super original MS aplikace World Clock a zadarmo :-)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

OT: Nejde o to, hledal jsem aplikaci, kde bude mapa a kam klepnu, tak se mi zobrazí místní čas. Tuhle app mi ukazoval kámoš (ten ji měl ještě zadarmo), ale jen z rychlíku, pustil ji a řek že je perfektní a zase zavřel. No a já ji začal po čase hledat a nikde nebyla. Za měsíc se objevila na US i našem marketu, ale každá od jiného tvůrce a za jinou cenu. No nic. Tu app od MS mám také.
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

Post by bigjohn »

no, divné.....v Culture sa mi nastavilo automaticky SK, ale menu programu je v anglické a nejaké zvlášť nastavenie tu nie je...

takže to funguje len tak, že telefón je v českom jazyku....potom je menu automaticky české a v kalendáry si nastavíš, čo chceš, čiže aj slovenčinu.... :roll:
mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

Post by mmme »

Po update (diky za cestinu) se mi v kalendari zacala na ruzne dny zobrazovat udalost "private". Co to znamena a jak se toho zbavit?
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

měl jsem stejný problém, pomohlo namísto vestavěného windows kalendáře aktivovat synchronizaci s účtem microsoft
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Já mám synchronizováno s vestavěným kalendářem a z něho s účtem Google a nic takového se mi tam neobjevuje. Každopádně to chce si pohrát s účty a vyzkoušet to, co nejlépe vyhovuje. Pokud se objeví nějaké hlášky ať v angličtině nebo v češtině, ne vždycky to znamená, že pocházejí z Chronosu.
mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

Post by mmme »

karelchadim: díky, pomohlo. chronos hodnotím pěti hvězdami. díky za češtinu a za to, že je i pro defakto mrtvý systém.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Post by icepoint »

Mam par vytek-zdvojeni pripominek zapnu li wp kalendar a hotmail kalendar,neumim nejak donutit preklopeni dlazdice ve stredni velikosti,na zadni strane dlazdice by bylo vhodnejsi napr.zobrazeni mesice a zvyrazneni aktualniho dne plus zvyrazneni dnu s pripominkami-jako napr.week view,nahled dale dopredu nez jen 7dni.Vzhled-hlavne nastavovaci prvky a ovladani-chaos,ale da se zvyknout.Ze je na wp7,velke plus.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Prosím všechny, kteří mají nějaké návrhy a připomínky, aby je adresovali přímo autorovi, nejlépe na FB http://www.facebook.com/SvenskaAlmanackan" onclick="window.open(this.href);return false; Na tomto fóru nikomu nepomůže, neb je to cizinec a fórum nenavštěvuje.
Navíc, v tamní diskusi se podobné připomínky řeší a jsou tam i odpovědi a návrhy řešení. Právě na případy duplicit tam autor asi před hodinou odpovídal, již to řeší a v příštím updatu budou nějaké filtry. Problém je stále v omezeních Microsoftu a s tím se pak prý obtížně pracuje.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Právě testuji další beta verzi, která opět posouvá aplikaci o velký kus dopředu.
Co je nového:
1. Zvýšen počet dnů událostí ze 7 na 31 (skoky na 14, 21, 31 dní)
2. Přepínač pro tučné/normální písmo na dlaždici
3. Oprava, kdy na dlaždici občas chyběly události
4. Shodné události z vestavěného kalendáře a MS účtu se již neduplikují.
5. Přepínač na odstranění hlášky "Private"
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

To zní dobře :-) Je fakt, že ten velký LT na WP8 je super a dík této aplikaci jsem skončil s WeekView.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Tak LT na week view je pořád lepší, o dost.Ale tohle je zlepšení. Nemám a nechci mít facebook, pokud by Flynn byl tak hodný a zkusil autorovi napsat, že na zadní LT by se hodila volba podobná jako u week view a to zobrazení celého měsíce se zvýrazněným aktuálním dnem plus týdenní přehled, pak bude pro mne chronos best. I tyhle vylepšení popsané výše jsou přínosem. Nevím, mohu li s někým psát na facebooku, pokud nemám účet.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Doplnění : plus za boha nemohu donutit velkou dlaždici k překlápění, v angl. verzi to chvíli šlo, teď už vůbec, nepomohla ani přeinstalace.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”