Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Možná hloupý dotaz, ty FW co jsou tam k dispozici, jsou v něčem novějšího než je ten co je tu ke stažení? Číselné označení je shodné, ale o tom co tu je nasdílen z dřívějška se psalo, že to je nějaká beta...
-
HUgo_J
- nováček

- Zařízení: Lumia 800, 920, 820, 925, 930, 950, 2520, Band 2
To samé se děje i mně a to od začátku. 920ka koupena v Německu u Vodafonu v 11/2012. Stává se to hlavně u delších hovorů. Telefon v tu chvíli držím klasicky rukou, bez pohybu, prostě staticky. Zkoušel jsem i různé operátory, síla signálu 7/10 a stejně se to projeví. Neustále slýchám: halo, halo někam se mi ztrácíš. Je to dost otravné a nepříjemné. Reklamoval jsem to spolu s tím, že se mi občas nerozsvítí telefon po odendání od ucha a nemohu tak ukončit hovor. Žádný prach pod sklem nad přední kamerou a tedy asi ani nad senzorem, nemám. Po 14ti dnech v servisu mi telefon vrátili s tím, že se závada neprojevila. Jsem dost nasr**ý, protože za 16500,- bych čekal, že telefon bude bez problému telefonovat a pokud ne, servis si s tím nějak poradí. I tak bych 920ku neměnil a věřím, že postupem času se i tento problém vyřeší.antarian wrote:Cus lidi mate nekdo take potize s mikrofonem? (mam to uz od zacatku a zacina me to opravdu *******)
Stale slysim lidi jak mi rikaji, nejak te neslysim, je to blbe slyset, nemas ten telefon daleko ... mluv hlasiteji atd ....
Nekdy mikrofon funguje ale stale vypina a udajne je to kvuli noise canceling mic ... nevim muzete to byt ono...
Vetsinou se to stava kdyz zmacknu pevneji telefon, kdyz si ho polozim mezi ramenou a hlavu atd ... (ale co si budem povidat to clovek dela casto kdyz potrebuje volne ruce a uz opravdu nevim co s tim delat)
Netusi nekdo jestli se jedna o hardware problem nebo software problem? (cetl jsem toho dost uz na anglickejch forech a spoustu lidi ma stejny problem i mimo CZ, ale nikdy jsem nikde nenasel, ze by nekdo napsal proc to dela a jak to opravit a co s tim udelat)
pred dvomi dnami som tam nahral tu anglicku verziu,ale co som spomínal to telefonovanie cez BT ato sadu nokia CK-300 ze som vzdy po zdvihnuti hovoru musel pridat hlasitost na telefone aby som pocul druhu stranu/ to bolo s predchadzajucim FW/, tak pre istotu s tymto novy FW sa neda cez autosadu CK-300 telefonovat, tel sa pripoji ale iba ako prenos hudby, cize pocas hovoru sa hovor neprenása cez sadu aj ked svieti BT ako pripojené. nahral som teraz opäť tento CZ-SK fw najnovsi a som zvedavy co bude. cez vikend vyskusam v aute. vám sa to ako správa s BT zariadeniami, autosady, BT slúchadlá?
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Parrot 5.10D v autě, nokia wireless music reveiver i sluchátka philips tapster fungují naprosto v pohodě.
-
krcma
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920;LG G3 D855 32GB
059R077 - RM-821 VAR EU PL POLKOMTEL RED (1232.5957.1308.0002) ke stažení pro mou RED L920 přes Product Support Tool For Store 5.0 version 2012.45.4.5-
Jdu do toho
Jdu do toho
tak BT autosada od nokie CK-300 mi nefunguje na telefonovanie s týmto poslednym FW 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mam obycejne Nokia CK-200 a funguje plne bez potizi.
do kelu, tak preco CK-300 nejde, mám pocit ze ho pripoji iba v rezime hudby,lebo aj tel. vypisuje v BT nastaveni CK-300 prehravac hudby :( a pred tym tam bolo nieco ako náhlavná sada
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Další poznatek ze zamítnuté reklamace, nejenom že vyčistili kamerku od prachu (do reklamačního protokolu uvedly pouze obnovu FW), ale i vyměnili vibrační motorek, který jsem vůbec nereklamoval. MT ted vrní pěkně potichu, zajímavé, že nic není uvedeno v protokolu.
A co mě štve nejvíc, během dvou dní se do vyčištěné kamerky opět začlo prášit!!
Mám to znovu reklamovat u Maxmobilu, nebo přímo poslat do Arvata?
A co mě štve nejvíc, během dvou dní se do vyčištěné kamerky opět začlo prášit!!
Mám to znovu reklamovat u Maxmobilu, nebo přímo poslat do Arvata?
Ahoj, měl bych dotaz ohledně systému...
1) lze nastavit do dětského koutku to, že dítě může volat/psát nějaké vybrané osobě ze seznamu?
2) lze nastavit spuštění fotoaparátu aniž by se dítě při opuštění aplikace dostalo do telefonu?
Díky
1) lze nastavit do dětského koutku to, že dítě může volat/psát nějaké vybrané osobě ze seznamu?
2) lze nastavit spuštění fotoaparátu aniž by se dítě při opuštění aplikace dostalo do telefonu?
Díky
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Taky jsem se na protokol opravy ohradil, s tím, že tam nebylo uvedeno, to co bylo s MT provedeno (obnovením se kamerka nevyčistí a vibrační motorek sám neopraví), ale poslali mě s tím přímo na Arvato, slečna z Maxmobilu se jen podívala na kamerku, a pokrčila rameny. Tak sem psal email s nesouhlasem přímo na [email protected] a na [email protected] .
Snad to bude co k čemu, a alespoň odpoví.
Snad to bude co k čemu, a alespoň odpoví.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
1) nexwritter wrote:Ahoj, měl bych dotaz ohledně systému...
Díky
2) delším podržením se fotoaparát spustí, ale dál už se nikdo nedostane
V stredu si idem do Sk Orange-u pre Lumiu 920, mám jednu otázku. Všimol som si v tomto fóre, že tu ľudia písali, že Lumia od Orange-u je nebrandovaná, bez loga operátora, ale ako je to s DataSense, resp. ako si slovenskí užívatelia kontrolujú spotrebu dát? Viem, že funkčnosť DataSense závisí od operátora, takže ako je na tom Sk Orange? (odpoveď bude asi veľmi stručná, že?) 
Máte někdo po nahrání nové ROM v CZ verzi tu novou verzi úložiště a možnost mazání Cache? V té GB verzi co tu je ke stažení ze SkyDrivu jsem jí měl, v té CZ to není ani po updatu, který se mi objevil (3 věci od Nokie)
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
ja som ich nemal ani v GB, ale cez NeoReader som to nahral z tejto stránky :
http://wmmania.cz/clanky/obecne/novy-fi ... lumii-920/" onclick="window.open(this.href);return false;
ešte môj problém : na hotmaily mám v skupine Ľudia mená a telefóny....po inštalácií napríklad nového firmwéru sa mi zosinchronizujú telefóny s hotmailom, ale vždy mi chýbajú nejaké mená s číslami, cca 8....v čom problém ?
http://wmmania.cz/clanky/obecne/novy-fi ... lumii-920/" onclick="window.open(this.href);return false;
ešte môj problém : na hotmaily mám v skupine Ľudia mená a telefóny....po inštalácií napríklad nového firmwéru sa mi zosinchronizujú telefóny s hotmailom, ale vždy mi chýbajú nejaké mená s číslami, cca 8....v čom problém ?
Dík za tip, to tam mám, přišlo to "samo" v rámci updatu, ale ani ten displej ani to nové úložiště nemám...
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
displej s úpravou farieb nemá ani ja, ale to nové úložisko áno, len to je samostatne ako Kontrola pamäte......
a vrátil som sa späť k Polkomtelu
a vrátil som sa späť k Polkomtelu
A jooo, úplně dole Kontrola úložiště, mám, dík, doprčic proč to tam musí být dvakrát, to fakt nechápu.
-
Marek920
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - black
Zdravím,
poprosil bych o radu, kde mohu u svý zlatý 920 nastavit "oznámení ID volajícího". V Nastavení -> Usnadnění přístupu, tuto volbu nemám. (1232.5951.1249.1001)
poprosil bych o radu, kde mohu u svý zlatý 920 nastavit "oznámení ID volajícího". V Nastavení -> Usnadnění přístupu, tuto volbu nemám. (1232.5951.1249.1001)