Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je to "udajne" beta,neni kam spechat.
Oficialne to venku jeste neni,takze neni proc se vzrusovat cekanim.Cozpak ti nyni telefon nefunguje?
Jinak odkaz na skydrive tu uz nekdo posilal.
Oficialne to venku jeste neni,takze neni proc se vzrusovat cekanim.Cozpak ti nyni telefon nefunguje?
Jinak odkaz na skydrive tu uz nekdo posilal.
Ten anglicky nechcem. Ale ten finsky min. Koli vydrzi baterky sa oplati uz teraz.
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
myslíš, že ten anglický je "horší" ako fínsky ? fínsky má len htcjirka....
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak,anglicky ma i Rehor J Zacek a take si vydrz pochvaloval.Neni duvod/mozne ,aby ten firmware byl horsi.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Já mám taky UK verzi a výdrž se zdá opravdu lepší.
Tiez mam anglicky, urcite je lepsia vydrz a ziadne problemy zatial.
ked mám pravdu povedat, tak nefunguje mi len aplikacia trash out- nejde odfotit fotka, vyvojary aplikacie o tom vedia,ale nejako sa nemaju k náprave. mohli by ste skusit co to v novom FW funguje.
a co ma viac stve tak v aute cez BT sadu nokia CK-300 mi po nastartovani a pripojeni tel. automaticky telefon stisi hlasitost na 0 a potom ked zdvihnem tel. tak nikoho nepocujem, kym nepridam hlasitost na telefone a dost to obmedzuje pri soferovani este pridavat zvuk na tel.
ozaj a stisenie hovoru otocením, uz pridali?
inak mi ide vsetko, ale robil som volakedy v nokia care servise, tak som si zvykol mat nove FW vzdy o par mesiacov skor ako prisli na OTA,alebo NSU. preto som nedockavy. a mozno to nakoniec s tym anglickym skusim,ked budem mat cas sa hrat z nastavenim a obnovou
a co ma viac stve tak v aute cez BT sadu nokia CK-300 mi po nastartovani a pripojeni tel. automaticky telefon stisi hlasitost na 0 a potom ked zdvihnem tel. tak nikoho nepocujem, kym nepridam hlasitost na telefone a dost to obmedzuje pri soferovani este pridavat zvuk na tel.
ozaj a stisenie hovoru otocením, uz pridali?
inak mi ide vsetko, ale robil som volakedy v nokia care servise, tak som si zvykol mat nove FW vzdy o par mesiacov skor ako prisli na OTA,alebo NSU. preto som nedockavy. a mozno to nakoniec s tym anglickym skusim,ked budem mat cas sa hrat z nastavenim a obnovou
Tak a je doma červená 920 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
gratuluji 
No je to pěkný kus HW, ted jeste vsechno mozny procist, ale zaklad uz mam z L800.
Ahoj noví majitelé, jakou máte zkušenost vy s vibracemi a s prachem na proximity senzoru? Díky 
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Kde jsi kupoval a za kolik, jestli to není tajné?hudyss wrote:Tak a je doma červená 920
U nas v Liberci, v Mobilplusu za cca 12,5. Polska distribuce a doma hned probehla aktualizace na Portico.
- Pedro007
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - Plus PL v.3047.0000.1326.2003
Nemáte někdo typ na funkčního správce souborů?
Díky
Díky
- mimonaut
- smartmaniak

Není a pravděpodobně nikdy nebude.. WP razí trochu jinou filozofii..
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
@hudys slušná cena
Vsak stejna je i v Maxshopu.
Co takhle nejaka app na blokovani nezadoucich cisel /call blocker/ a BT diagnostika pro auto zrejme neni.
Co takhle nejaka app na blokovani nezadoucich cisel /call blocker/ a BT diagnostika pro auto zrejme neni.
Zdarte lidi, už jsem tu něco podobného četl, ale chci se zeptat zda brandované firmwary např. z polské distribuce Orange mají vlastní termíny aktualizací, nebo každý firmware má stejný termín update? Přesněji zda Microsoft a Nokia ovládá OTA aktualizace, nebo Orange pokud mám takový firmware, jestli to je něco jako u Androidu. Pakliže ano, budu flashovat nebrand. Díky za odpověď.
- mimonaut
- smartmaniak

no, já nejsem nový majitel, problémy jsem měl, ale pozitivní je, že to v servisu již dokáží opravit. Měsíc po návratu ze servisu a ani kousek prachu. A vibrační motorek vyměněn a bez chrastění. Nicméně taky by mne zajímalo, jak jsou na tom novější kusy..xwritter wrote:Ahoj noví majitelé, jakou máte zkušenost vy s vibracemi a s prachem na proximity senzoru? Díky
-
crisp
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920
A cos jim prosímtě řekl, kdyžs reklamoval ty vibrace? Mám totiž stejnej problém a slyšel jsem, že někde na lidi koukali jak na blázny, a řekli jim, že to tak prostě vibruje... tak aby mě brali vážně a neodešel jsem s prázdnoumimonaut wrote:no, já nejsem nový majitel, problémy jsem měl, ale pozitivní je, že to v servisu již dokáží opravit. Měsíc po návratu ze servisu a ani kousek prachu. A vibrační motorek vyměněn a bez chrastění. Nicméně taky by mne zajímalo, jak jsou na tom novější kusy..xwritter wrote:Ahoj noví majitelé, jakou máte zkušenost vy s vibracemi a s prachem na proximity senzoru? Díky