Nefunkční WiFi na E-TEN Glofiish X500+

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
alzheimer
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Nefunkční WiFi na E-TEN Glofiish X500+

Post by alzheimer »

Cau, moc prosim o radu. Vcera jsem si koupil Glofiish X500+ od E-TENu (dobirkou od Alzasoftu) a hned narazil na problem. Asi jsem proklety, protoze at si koupim cokoli, vzdycky s tim mam problemy, ktere se resi nekolik mesicu, nez se zjisti, v cem je chyba.

Doufal jsem, ze ted tomu bude jinak, ale kdepak. Moc bych ocenil rychlou radu, protoze v nedeli rano jedu na delsi cas pryc a bud to dal jeste zitra reklamovat nebo uz odjizdel s funkcnim zarizenim. Osobne si myslim, ze jde o zavadu, ale treba ne. Takze o co jde:

- NEJDE MI WIFIna. Nejhorsi na tom je, ze uz mi sla - hned po rozbaleni jsem to zkusil a i kdyz jsem se nepripojil, tak to byl muj problem - neznal jsem heslo k WiFi routeru a musel pockat do rana. Ale mel jsem tam moznost konfigurovat WiFinu ...
- Rano jsem si tam nastavil pristupovy kod a asi neco zmastil, protoze po restartu me uz X500+ nepustil dovnitr, i kdyz bych prisahal, ze jsem kod zadaval spravne. Nevadi, podle navodu na netu jsem dal hard reset (Power Button + stylusem Reset) a pak YES na premasteni instalace.
- Projela reinstalace softu, nastavil jsem lokalizaci, zkalibroval displej a jsem zpatky ... ale UZ SE MI TU NAHORE V LISTE NEZOBRAZUJE TAKOVY TEN STOZAR INDIKUJICI WIFI
- Kdyz vlezu do Start / Settings / Connections, tak tu mam 6 ikon, pricemz ani jedna mi neni k nicemu:

- Beam
- Connection Wizard
- Connections
- CSD Type
- Network Cards
- USB to PC

Proste nikde nic o WiFi.

- Jen ve Start / Programs / Utilities je WLAN utility, ktera mi ale nepomaha - je tam asi 10 polozek a u kazde je Unavailable, i kdyz sedim hned vedle APcka. Ani oranzova LEDka neblika, proste kdyby to bylo na PC, tak bych si myslel, ze mam WiFi zakazanou nekde v BIOSu nebo nemam ovladac ... ale ve svete PDA jsem naprosta lama, takze si nedokazu poradit!

Prosim o jakoukoli radu, rad poslu jakekoli dalsi informace, ktere by mohly pomoci identifikovat problem - jen PROSIM RYCHLE!!!!!

EDIT BY ALTERNATIV: Upraven nazev threadu.
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB

Post by Jiří Hálek »

V pravem dolni rohu displaye, nad tlacitkem kontakty, by mela byt mala ikonka.. To je Spravce komunikace, tam zapni wifi a nastav co potrebujes...
A pro priste: Neni nutne psat stejny prispevek 4x :evil:
alzheimer
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

DIKY

Post by alzheimer »

Cau,

diky za odpoved a omlouvam se, jestli jsem presprilis zaprasil diskuze - radsi jsem to dal na vic mist. Uz jsem to prokoukl - zasadni problem byl v tom, ze jsem na te obrazovce s WIFI, GSM, BT a VYPNOUT VSE myslel, ze ten jeden pruh je jakoby jeden klikaci odkaz, a pritom jsou to dva - ON/OFF a konfigurovat - jde o to, kam se klikne.

Uz to mam, parada!
Post Reply

Return to “Aplikace”