ZUNE - Problém s připojením
Zloušel jsi jinej kabel? Nemáš to přes USB hub? Prošlo mi rukama hodně telefonů a hodně počítačů a nikdy nebyl nejmenší problém...
-
StanleynatoR
- nováček

- Zařízení: HTC hd7
Napsal jsem jim to same co sem.telefon pripojuju normalne,kdyz ho pripojim na kabel normalne se nabiji z PC,ale to je vse.zune ani nenabehne.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Já jsem ale psal o SS v souvislosti s případnou instalací Custom ROM. Nikoli proto, aby sis u nich nechal zkontrolovat telefon a počítač. 
-
StanleynatoR
- nováček

Tady je primo ukazanej postup co jsem nasel a podle nej by se to melo resit.Jenze ja tam ten telefon nikde nemam.http://www.youtube.com/watch?v=rFmgjvhgnkE.Z" onclick="window.open(this.href);return false; PC se prez kabel normalne nabiji.Snad nato nak prijdu.
To že se telefon přes kabel nabíjí neznamená, že je kabel OK, zkusil jsi jinej? Jinej USB port? Objeví se u hodin ikonka že je připojené zařízení a jaký?
-
StanleynatoR
- nováček

Kabel je uplne v poradku odskousenej na HTC EVO 3D.Dokonce jsem se skousel pripojit k ntb,kde sem zune nikdy nemel a nic.
-
StanleynatoR
- nováček

tohle je taky zajimavy: http://mobilenet.cz/clanky/nutnost-zune ... radi-10060" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jsi se trosku zasekl v minulosti,to uz tu davno je.Clanek na ktery jsi dal odkaz je ze zari 2012,nakonec se z toho vyklubala aplikace Windows Phone.
-
StanleynatoR
- nováček

Aha to sem netusil.Kazdopadne muj problem stale pretrvava.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Je to opravdu zvláštní. Teď jsem skončil asi dvouhodinovou práci se Zune. Připojoval a odpojoval jsem mockrát telefon, protože jsem si dával do pořádku složky v obrázcích a při ověřování výsledků je vždy nutno odpojit jej odpojit. Asi třikrát jsem vypnul i Zune. Nenastaly žádné problémy ani když jsem přejmenovával a přesouval složky Zune v Total Commanderu.
Není mi jasné, co se tedy děje u tebe, když telefon nemůžeš připojit.
Není mi jasné, co se tedy děje u tebe, když telefon nemůžeš připojit.
-
StanleynatoR
- nováček

Takze.Po par dnech a vetsi aktualizaci PC mi opet probehla instalace noveho zarizeni tim padem telefonu pripojeneho k pc.Hned nabehla potreba stazeni zune.Stalo se mi to uz po druhy a sem z toho uplne paf.