[app] Talk.to - aplikace na chat a SMS zdarma

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Nenašel jsem zde nic o této aplikaci, proto se o ní zmíním. Dnes byla aktualizována aplikace Talk.to http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... c374c18188" onclick="window.open(this.href);return false; která pracuje s účty Google, FaceBook a PingPong. Po přihlášení k vybraným účtům můžete zdrama posílat SMS a chatovat. Pokud vám přijde zpráva, telefon ji ohlásí stejně, jako běžnou SMS a na dlaždici se objeví cifra, oznamující počet zpráv. Prozatím mám odzkoušen Google a mohu říci, že vše funguje bezvadně. Pokud někdo aplikaci již používá a má nějaké zkušenosti, sdělte je, prosím, do tohoto vlákna.
EDIT:
Po zaregistrování na účet Google (GMail) a FB se načtou kontakty (jsou tam i ty, které jsou na SIM kartě), u těch, které mají registraci na těchto webech, se u kontaktů zobrazují jako GoogleTalk, Facebook, u ostatních je telefonní číslo. Pokud zašlu SMS na kontakt s tel. číslem, zobrazí se u něj tato SMS a zpráva od serveru talk.to, že pokud chce odpovědět také zdarma a přímo na zprávu, tak aby si nainstaloval tuto aplikaci.
mskopek
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 530

Post by mskopek »

Aplikace moc pekna, jen mi na lumii 710 mi nejdou notifikace
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Pokud přijde zpráva poslaná z FB, objeví se pouze jako číslo na LT. Nevyjede tedy jako SMS (a také jako zpráva, poslaná z Google účtu přes talk.to) v horní části displeje a nevydá zvuk příchozí zprávy.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”