Display nejde zhasnout

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Odpovědět
Uživatelský avatar
miškolc
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte kvě 22, 2007 18:56
Zařízení: HTC Vox & HTC HD2
Bydliště: Hodonín
Kontaktovat uživatele:

Display nejde zhasnout

Příspěvek od miškolc » stř kvě 23, 2007 20:58

Asi nejsem první a ani poslední, komu telefon pořát svítí a nezhasne dokud ho nezamknete (a power manager nezabírá).....

Abyste se s tím zbytečně netrápili, tady je řešení:

Tuto nepříjemnost způsobuje instalace BetaPlayeru (tcpmp) případně jiných aplikací (TomTom) a je potřeba opravit chybu v registru. Ideální je na to prográmek HTC RegeditSTG (download sekce)

Postup je následující: HKEY C.U./ ControlPanel/ Power (kde je položka LockLevel) zadat "Values" a pak "Display" a nastavit Value data na 30 nebo 60 (sekund)....nebo kolik budete chtít :lol:
Tímto je problém vyřešen 8-)

Druhá varianta je telefon resetovat a program nepoužívat.... ale byla by škoda vzdát se tak dobrého přehrávače :wink:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv kvě 24, 2007 0:15

Dobry tip! S timhle jsem se pri testovani Voxe take trapil... :-)

Skubulus
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon srp 07, 2006 8:47

Příspěvek od Skubulus » čtv kvě 24, 2007 9:42

Jen malé doplnění nebo vlastně otázka... Tahle možnost vyřeší problém vybíjení baterie když je tele v klidu. Je ale možné v registrech nastavit chování podsvícení pakliže je tel v nabíječce resp. na usb v pc ? Jen malý postřeh , přijde mi sms a display zůstane pořád zhasnutý. Setkali jste se s tím také ? díkys

krivacek
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát čer 24, 2005 15:34
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od krivacek » pát črc 13, 2007 19:25

nevím jestli to může být touto úpravou, ale zjistil jsem že nyní když je telefon zapojený přes usb kabel tak se jakoby nabíjí, ikdyž je to v nastavení vypnuto.

Měl sem jednu čárku a nízký stav baterii, po delší době připojení jsou tři čárky a 74%. Po odpojení kabelu pořád tyto hodnoty.

Až po vypnutí a zapnutí telefon zahlásil nízký stav a výdrž udával 12%

akim
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř zář 26, 2007 21:16

Re: Display nejde zhasnout

Příspěvek od akim » stř zář 26, 2007 21:21

Diky za tip, ale mam problem nebot pod plozkou LockLevel je ve Values pouze zase polozka LockLevel nikoliv display. Poradite mi prosim?
miškolc píše:Asi nejsem první a ani poslední, komu telefon pořát svítí a nezhasne dokud ho nezamknete (a power manager nezabírá).....

Abyste se s tím zbytečně netrápili, tady je řešení:

Tuto nepříjemnost způsobuje instalace BetaPlayeru (tcpmp) případně jiných aplikací (TomTom) a je potřeba opravit chybu v registru. Ideální je na to prográmek HTC RegeditSTG (download sekce)

Postup je následující: HKEY C.U./ ControlPanel/ Power (kde je položka LockLevel) zadat "Values" a pak "Display" a nastavit Value data na 30 nebo 60 (sekund)....nebo kolik budete chtít :lol:
Tímto je problém vyřešen 8-)

Druhá varianta je telefon resetovat a program nepoužívat.... ale byla by škoda vzdát se tak dobrého přehrávače :wink:

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » čtv zář 27, 2007 6:07

Kdyz hodnota v registrech chybi, tak si ji tam vytvorime,ne? :) Ale hlavne se neptej jak, nic jednodussiho neni :wink:

akim
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř zář 26, 2007 21:16

KeyLock mění hodnotu v registrech

Příspěvek od akim » čtv zář 27, 2007 6:57

Tak se mi to povedlo ale nastal jiný problém. při používání KeyLock dojde vždy při zamknutí klávesnice k přepsání hodnoty display na 7 a navíc se vytvořila nová položka TimeoutSaved jejíž hodnota je mi záhadou. Máte s tím prosím někdo zkušenost?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » čtv zář 27, 2007 7:14

A jaka je ta hodnota v registru timeoutsaved? neco v nem byt npsane musi.

akim
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř zář 26, 2007 21:16

Příspěvek od akim » čtv zář 27, 2007 7:27

v tuto chvíli je tam hodnota 30 jinak je to také value a ve stejném místě jako display

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » čtv zář 27, 2007 8:31

Tak ji zmen treba na hodnotu 2 a uvidis,co to udela.

akim
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř zář 26, 2007 21:16

Příspěvek od akim » čtv zář 27, 2007 8:39

už jsem to zkusil jak na male hodnoty 1,2 tak velke 30,50,60 a protoze jsem nezaznamenal zadnou zmenu nevim k cemu tato hodnota je. Ale hlavni problem porad tkvi v tom, ze pouzivani keyLocku mi hodnotu pri zamceni klavesnice prepise v display na 7 - coz je o nicem nebot se displej vypina i pri cteni hloupe sms

xmaz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 27, 2007 9:16

Příspěvek od xmaz » čtv zář 27, 2007 10:43

ahoj jak tak sleduju diskusi, zjistuji, ze jsem asi mel ten samy problem co "akim".
cesta: c.u./controlpanel/pover (na displeji ti zustane locklevel "kliknes" na values a ses u displeje který potřebujes.
Ja osobne to prejel az na locklevel kde jsem zbytecne ztracel cas vlastni tvorbou.

akim
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř zář 26, 2007 21:16

Příspěvek od akim » čtv zář 27, 2007 11:17

Je to tak jak pise xmas :grin: ¨Takze problem s vypinanim displeje jsem vyresil, bohuzel castecne jak pisu jiz vyse nebot diky KeyLocku se vypina po 7 sekundach. Samozrejme je nejjednodussi KeyLock nepouzivat, ale je to dobra aplikace a uz jsem si na ni zvykl s predeslym Qtekem 8310. Tak se pokousim najit reseni a snad ho nekdo zna ?? :-(

xmaz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 27, 2007 9:16

Příspěvek od xmaz » čtv zář 27, 2007 11:47

Keylock jsem nastavil na hodnotu 0. od te doby to dela dobrotu. vyzkousej a uvidis. zatim

akim
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř zář 26, 2007 21:16

Příspěvek od akim » čtv zář 27, 2007 14:12

tomu moc nerozumim jak na hodnotu nula, jako v registrech?

msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msabrsula » ned úno 17, 2008 14:14

Potřebuju poradit ohledně nezhasínání displeje. Po přehrátí nové ROM do Voxe mi to dělá problém. Dříve jsem v c.u./controlpanel/pover změnil číslo u položky display a byto to.
Teď při té nové romce tam je jen složka LockLevel a položka Display chybí. Zkusil jsem ji vytvořit ale pořád to nějak nefunguje. Dělal jsem to správně když jsem při vytváření values dal nazev Display a dal typ string?

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů