Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Post by iljusin66 »

To už tu možnost přenesení zase odemkli? Protože ona sice existovala, ale právě kvůli spoustě problémů to stopli a vyskakovala při pokusu o přenesení mailu hláška, že "dočasně nelze".
rorxy
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by rorxy »

hamoun wrote:ja synchronizuji s exchange serverem a tam vidim vsechno do historie i budoucnosti ...
u uctu mam nastaveni - ze synchronizuji kalendar, udalosti, emaily, kontakty. Emaily jen ze 7 dni ...
Synchronizace účtů Outlook, Google a Microsoft

Tak jsem se dopátral,že těch 14 dní do minulosti v kalendáři je neměnná vlastnost :-( .Přesto díky za snahu o pomoc.
Citace z manuálu Windows Phone :

Pokud si v telefonu nastavíte účet Microsoft (například účet služby Hotmail nebo Outlook.com) nebo účet aplikace Outlook se systémem Microsoft Exchange, zobrazí se v telefonu automaticky příslušné kalendáře. Když si přidáte účet Google, můžete během nastavení účtu přidat do telefonu i kalendář. Jakmile účty nastavíte, budou se v telefonu synchronizovat následující události (nastavení nelze změnit):
-Jednorázové (neopakující se) události z posledních dvou týdnů
-Veškeré budoucí jednorázové události
-Všechny opakující se události s výskyty v posledních dvou týdnech nebo kdykoli v budoucnu
Kalash
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 800 černá

Post by Kalash »

iljusin66 wrote:To už tu možnost přenesení zase odemkli? Protože ona sice existovala, ale právě kvůli spoustě problémů to stopli a vyskakovala při pokusu o přenesení mailu hláška, že "dočasně nelze".
Aha, to může být problém.. já přenášel někdy loni... už ani nevím kdy... tak je to možná pořád stoplé. Tak to jsem rád, že jsem to stihnul...
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Existuje něco použitelného a funkčního jako aplikace Čítače a Doplňky fotoaparátu pro WP8 ?

Díky.
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

Post by bigjohn »

Čítače pre WP8 nie, doplnkov pre fotoaparát a fotky je veľa, napr. Creative Studio, Picture Lab, ProShot...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Aplikací Doplňky fotoaparátu je zde nejspíše myšleno integrované rozšíření nastavení fotoaparátu. Ty jsi tu vyjmenoval editory obrázků.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Hlavne doplnky byly pro WP7.8,tam byl fotak hodne osekany,ve WP8 uz je spousta veci v zakladu,proto tento program pro ne neni,staci jen doinstalovat jen Panorama.
666 Diablo
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by 666 Diablo »

Zdarte,
uz je nejakej potvrzenej postup na debrand 920ky? Ja jsem se trosku vcera pokousel pres NaviFirm a Care Suite, ale nedarilo se mi. Videl jsem jen navody na osmistovku a vseobecne WP 7.5 Nokie, ale tam se treba pise o prejmenovani trech souboru, v baliku co stahnu z NaviFirmu je jich 5. Pak mi tam porad Care Suite cosi dotahoval, tak jsem ho prepl do offline, ale to pak zas mam tlacitko Start u Refubrish zasedly (i kdyz mam vpravo dole kosticku zelenou). Kdyz jsem zkousel ten Rescue nebo jak to tam je, tak tomu zas nesedi signature. Nevite nekdo presne jak na to? Mam Orangle PL a nechci ho :-) Btw. vzhledem k tomu, ze zustane product code, nenahrne se mi tam pri pristi aktualizaci zase Orange firmware? Mozna bych zasel i do servisu Nokia, at mi to za uplatu preflashnou oni, ale tam nez se dostanu...

Predem dikec.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Flynn wrote:Aplikací Doplňky fotoaparátu je zde nejspíše myšleno integrované rozšíření nastavení fotoaparátu. Ty jsi tu vyjmenoval editory obrázků.
Místo doplňků jsou ve WP8 "lens", které jsou integrovány přímo do foťáku- používám camerawow, translator, proshot, handyscan, pictureslab. Lens jsou dostupné přímo z fotoaparátu pod těmi šipečkami. A většinou umožňují práci v reálném čase přímo z fotoaparátu.
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

htcjirka wrote:Hlavne doplnky byly pro WP7.8,tam byl fotak hodne osekany,ve WP8 uz je spousta veci v zakladu,proto tento program pro ne neni,staci jen doinstalovat jen Panorama.
Nevšiml jsem si například u foťáku, zda-li tam je někde možnost časovače na 10s ? ......A ty Čítače je škoda, ty se hodily.
Jo prográmek Panorama je super a mnohem lépe funkční než u WP7.5.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

666 Diablo wrote:Zdarte,
uz je nejakej potvrzenej postup na debrand 920ky? Ja jsem se trosku vcera pokousel pres NaviFirm a Care Suite, ale nedarilo se mi. Videl jsem jen navody na osmistovku a vseobecne WP 7.5 Nokie, ale tam se treba pise o prejmenovani trech souboru, v baliku co stahnu z NaviFirmu je jich 5. Pak mi tam porad Care Suite cosi dotahoval, tak jsem ho prepl do offline, ale to pak zas mam tlacitko Start u Refubrish zasedly (i kdyz mam vpravo dole kosticku zelenou). Kdyz jsem zkousel ten Rescue nebo jak to tam je, tak tomu zas nesedi signature. Nevite nekdo presne jak na to? Mam Orangle PL a nechci ho :-) Btw. vzhledem k tomu, ze zustane product code, nenahrne se mi tam pri pristi aktualizaci zase Orange firmware? Mozna bych zasel i do servisu Nokia, at mi to za uplatu preflashnou oni, ale tam nez se dostanu...

Predem dikec.
Návod je tu od HTCJirky už několikrát napsanej...
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Post by SirTom »

Tak mám asi fakt smůlu na špatný kus, protože právě se mi 920 během ca 3h navigovaní 4x restartovala. Čím déle naviguje, tím častěji se opakoval restart, tuším tedy zradu v přehřívání nebo něčem takovém.
Jo a samozřejmě hlasové pokyny řekla navigace za cestu asi 3 a ještě neúplně...

Mimochodem samozřejmě telefon kleknul nejčastěji na konci cesty,v cizím městě a zásadně před křižovatkou :)
666 Diablo
nováček
nováček

Post by 666 Diablo »

Manek49 wrote:Návod je tu od HTCJirky už několikrát napsanej...
Mas recht, uz se mi podarilo najit a provest (strana 63), dikec. Akorat jsem teda doufal, ze se mi timto "fixne" automatickej upload na SkyDrive, mam tam porad jen on/off a ta volba, ze bych mohl nahravat plnou velikost mi tam nejak schazi :-/ Zkousel jsem i prepinat lokace a restartit jak tu bylo nekde popsano, ale bez uspechu. Jo a volbu na LTE tam taky nemam, snad zase s nejakou dalsi verzi priskoci jak se bude v CR poustet testovaci provoz. Btw. chapu to teda spravne, ze kontrola aktualizaci mi porad hleda Orange PL verze a kdybych ji v budoucnu nahrnul, tak zase budu mit brand? Takze stejnej flashovaci postup bude platit i pro pripadne budouci aktualizace?
Jeste jednou dikec.
bouskat
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL

Post by bouskat »

že by konečně?? ALE TA CENA.... http://nearfield.cz/clanky/mwc-2013-bez ... d-nokie-96" onclick="window.open(this.href);return false;
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

SirTom wrote:Tak mám asi fakt smůlu na špatný kus, protože právě se mi 920 během ca 3h navigovaní 4x restartovala. Čím déle naviguje, tím častěji se opakoval restart, tuším tedy zradu v přehřívání nebo něčem takovém.
Jo a samozřejmě hlasové pokyny řekla navigace za cestu asi 3 a ještě neúplně...

Mimochodem samozřejmě telefon kleknul nejčastěji na konci cesty,v cizím městě a zásadně před křižovatkou :)
To je teda pech :-( Musim rict ze u obou Lumii jsem mel stesti na kus a obe slapou na jednicku.
Btw. chapu to teda spravne, ze kontrola aktualizaci mi porad hleda Orange PL verze a kdybych ji v budoucnu nahrnul, tak zase budu mit brand?
Pokud flashnes jiny firmware,treba nebrandovany,uz to bude hledat OTA aktualizace podle toho "noveho" firmware.Brand se ti tedy nevrati.Tady je to trochu jina logika nez u "beznych" nokii.
že by konečně?? ALE TA CENA
Bezdratove ve voze jiz dobijim nekdy od ledna. ;-)
crisp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920

Post by crisp »

Zdravim, vím, že se to tu řešilo už kolikrát, ale moc rád bych aktulání pohled, pokud někdo z vás má.

Rád bych pořídil L920 matně černou a sice od Max-Shopu, ale chtěl bych se zeptat, jestli tu je někdo, kdo si tam tuhle matně černou koupil a jestli bylo vše ok. Nemyslím teď ani jednání obchodu, ale spíš, jestli to co prodávají nejsou ještě kusy z nějaký první výrobní série, abych nemusel za chvíli letět na reklamaci s proximity, vibracema nebo něčím jiným.

A pak taky, jestli to co prodávají (píšou Polská distribuce), tak jestli to má rozšířený nastavení uploadu fotek na skydrive, četl jsem, tady dřív, že se to složitě řešilo změnama regionů atd... moc děkuju za odpověď.
bouskat
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL

Post by bouskat »

že by konečně?? ALE TA CENA
Bezdratove ve voze jiz dobijim nekdy od ledna. ;-)
nojo ale neprozradil si jak to máš vymyšlený...
FraDiavolo
přispěvatel
přispěvatel

Post by FraDiavolo »

crisp wrote:Zdravim, vím, že se to tu řešilo už kolikrát, ale moc rád bych aktulání pohled, pokud někdo z vás má.

Rád bych pořídil L920 matně černou a sice od Max-Shopu, ale chtěl bych se zeptat, jestli tu je někdo, kdo si tam tuhle matně černou koupil a jestli bylo vše ok. Nemyslím teď ani jednání obchodu, ale spíš, jestli to co prodávají nejsou ještě kusy z nějaký první výrobní série, abych nemusel za chvíli letět na reklamaci s proximity, vibracema nebo něčím jiným.

A pak taky, jestli to co prodávají (píšou Polská distribuce), tak jestli to má rozšířený nastavení uploadu fotek na skydrive, četl jsem, tady dřív, že se to složitě řešilo změnama regionů atd... moc děkuju za odpověď.
Mam matně černou z max-shopu koupenou ještě v prosinci. Je z distribuce německýho Vodafonu a vše je naprosto v pořádku kromě drnčících vibrací, s nima se chystam na reklamaci akorát musim pořádně zformulovat, co je rozbitý. Jak je to z telefonama z Polska to netušim, ale Max-Shopu bych se určitě nebál.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Pripojim take zkusenost,ikdyz se jedna o bilou varinatu.Byl jsem kolegovi v Max-Shop pro bilou(unor 2013),ta uz byla z Polske distribuce a obsahovala dokonce Portico.Problemy s vibracemi ani jine kolega nema,telefon slape na jednicku.Ja sam mam tez jednu Lumii 920 z Max Shop(jednu z prvnich co prodavali,prelom listopad/prosinec) a tez je uplne bez problemu.Pak mam i uplne jednu z prvnich Lumii z pulky listopadu(z Media Markt)a tez je dodnes bez bezproblemu,takze obavy z prvnich serii jsou zbytecne,nebo spise telefony radit do serii..Na vadny kus muzes narazit vzdy.
jardas
nováček
nováček
Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920

Post by jardas »

Radek Hulán wrote:Moc pěkná pouzdra na telefon: http://www.tetded.com/home/en/52-lumia-920-" onclick="window.open(this.href);return false;

Koupil jsem červené, pravá kůže, dokonale padne na telefon, ten v něm drží, a je tenké, pocitově nijak telefon nezvětšuje. A vypadá to fakt dobře :)
Ahoj , jak jsi spokojený s tímto pouzdrem po nějaké době používání ? Posílají do ČR ? Kolik jsi platil poštovné a jak dlouho to trvalo ?
Nemá ještě někdo zájem, pro případnou společnou objednávku ?
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”