Jaký je rozdíl aktualizace vynucené vs. normálně nabídnuté?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
xlifer
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia

Post by xlifer »

Mam dotaz: Pritelkyne ma taky Lumii 800 a telefon ji prave oznamil, ze jsou dostupne aktualizace a ze se ma pripojit k PC. Mam na PC uz nainstalovany ZUNE, takze predpokladam, ze neni problem ovladat dva telefony na jednom ZUNE v jednom PC, akorat se jinak prihlasim (uzivatel). Toto jsem udelal s jejim telefonem, prihlasil se do ZUNE s jejim Live ID uctem a pri pokusu aktualizovat, mi to oznamilo, ze je telefon aktualni? Tak ted nerozumim tomu, proc telefon hlasil, ze je k dispozici aktualizace a ZUNE nasledne hlasi, ze je aktualni, coz je samozrejme blbost, protoze tam je stale verze 7.10 (8773), resp. WP7.5.

Nevim zda na to taky nema vliv zpusob priopojeni telefon k PC, protoze pritelkyne ma datovy tarif, na kterem mi ale nejde pres ZUNE aktualizace ani overit, takze mam pripojeno na domaci wifi, s tim mi ZUNE aktualizaci overi, ale ze je aktualni... Pri vypnutem Wifi na telefonu a aktivnim 3G, pise zune chybu C101007C, ze nelze momentalne zkontrolovat.

Poradite kde muze byt chyba nebo co s tim? Jsem z toho opravdu jelen.

Snad jsem to cele popsal nejak srozumitelne, pokud nebude neco jasne, tak jsem pripraven upresnit konkretni :-) Diky.
mceza

Post by mceza »

V nějakém ze sousedních vláken proběhla zpráva, že MS tuto aktualizaci stopnul kvůli nějakým chybám v ní obsažených... Toto by mohl být důvod.

Více přístrojů na jednom Zune je možné - vlevo dole se ti tam zobrazí jejich výběr.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Nyni bych to neresil,Microsoft update na WP7.8 pozastavil,zrejme z duvodu mnozstvi chyb(spekulace).Nyni bych nic nevynucoval.Psal jsem o tom v jinem vlaknu.
xlifer
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia

Post by xlifer »

Ok, diky za odpoved. Tak ja budu vyckavat a pripadne zkouset prubezne jestli se neco nezmenilo.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”