Mam dotaz: Pritelkyne ma taky Lumii 800 a telefon ji prave oznamil, ze jsou dostupne aktualizace a ze se ma pripojit k PC. Mam na PC uz nainstalovany ZUNE, takze predpokladam, ze neni problem ovladat dva telefony na jednom ZUNE v jednom PC, akorat se jinak prihlasim (uzivatel). Toto jsem udelal s jejim telefonem, prihlasil se do ZUNE s jejim Live ID uctem a pri pokusu aktualizovat, mi to oznamilo, ze je telefon aktualni? Tak ted nerozumim tomu, proc telefon hlasil, ze je k dispozici aktualizace a ZUNE nasledne hlasi, ze je aktualni, coz je samozrejme blbost, protoze tam je stale verze 7.10 (8773), resp. WP7.5.
Nevim zda na to taky nema vliv zpusob priopojeni telefon k PC, protoze pritelkyne ma datovy tarif, na kterem mi ale nejde pres ZUNE aktualizace ani overit, takze mam pripojeno na domaci wifi, s tim mi ZUNE aktualizaci overi, ale ze je aktualni... Pri vypnutem Wifi na telefonu a aktivnim 3G, pise zune chybu C101007C, ze nelze momentalne zkontrolovat.
Poradite kde muze byt chyba nebo co s tim? Jsem z toho opravdu jelen.
Snad jsem to cele popsal nejak srozumitelne, pokud nebude neco jasne, tak jsem pripraven upresnit konkretni

Diky.