ahojte,
Tak jsem rozjel online tv čt24 a óčko.
nevím ale, jak mám rozjet jakékoliv online rádio v tom windows playeru co je v telefonu.
Poradíte mi prosím?
Nu na rádia bych spíš doporučil TCPMP. Nějaká rádia jsem si přidal do WMP tak, že jsem kdesi našel jakýkoliv ASX soubor (což je vlastně XML textový soubor) a změnil jsem v něm atribut "href" elementu "ref".
Teď ale přemýšlím že streaming MP3 (což teda podporuje většina rádií) jsem rozchodil jen na TCPMP, musí to jít i na WMP ale ještě jsem to nerozchodil.
nevim jak pres TCPMP, ale treba ve WMP staci otevrit URL "http://www.play.cz/radio/evropa2-64.asx", a normalne to hraje. Staci ji jen zjistit, jaka je url adresa streamu hudby.
A nebo mrknete na www.wmtvs.com , jsou tam jak online televize, tak i radia - staci si vybrat
Určitě bude nějakej rozdíl ve formátech. Já mám např. přehrávač internetovejch rádií NOXON (to je takovej malej přístroj, ne program), kterej umí (když je v dosahu wi-fi) přehrávat streamovaný rádia, stačí jen zadat URL adresu. Jenže jak jsem zjistil až později umí jen MP3 a na ostatních formátech si ani neškrtne. Naštěstí většina slušnejch rádií dává na výběr nejen různý bitraty, ale i formáty a je na Tobě, aby sis vybral ten správnej.