Downgrade WP 7.8 na 7.5
Downgrade WP 7.8 na 7.5
Chci se optat, lze preinstalovat nejakym zpusobem windows phone 7.8 zpet na windows phone 7.5? Dekuji
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
dotaz
Ano,nejlepe volba uplne "nacisto"(downgrade pres Zune se nedoporucuje v pripade WP7.8 na WP7.5,bud se ti to povede anebo to skonci errorem).
Dle sveho Product Code si nejprve pres Navifirm stahnout FW 7.5,vlozit do spravne slozky(aby jej videl program Nokia Care Suite) a nasledne flashnout pres volbu recovery v Nokia Care Suite 2012.45.4.5- Product Support Tool - Recovery
Dle sveho Product Code si nejprve pres Navifirm stahnout FW 7.5,vlozit do spravne slozky(aby jej videl program Nokia Care Suite) a nasledne flashnout pres volbu recovery v Nokia Care Suite 2012.45.4.5- Product Support Tool - Recovery
Downgrade WP 7.8 na 7.5
Mám otázku přes Zune mi to nejde.. Tak se chci optat.. Kde seženu ten Product code?
-
htcjirka
- smartmaniak

Downgrade WP 7.8 na 7.5
Take ho vidis pri pripojeni k Nokia Care Suite.
Downgrade WP 7.8 na 7.5
Borci ještě vás budu otravovat jednou otázkou..
Napíšu ten svůj Code, stáhne se mi ten soubor, ale pak jak mám připojit ten telefon se zmáčknutím vol+... tak mi telefon sice zavibruje, okamžitě ho připojim na kabel, ale nic se neděje, a za okamžik mi tam zase naskočí ta tabulka s návodem a tlačítkem Retry.. nevíte co dělám blbě?

-
htcjirka
- smartmaniak

Downgrade WP 7.8 na 7.5
Postup opakuj nekolikrat,poprve se nestihnou nainstalovat ovladace,nebo nejsi dostatecne rychly.Muzes zvolit postup s pripojeny telefonem- refurbish nebo recovery s pripojenim telefonu az si o to rekne sam program.
Downgrade WP 7.8 na 7.5
Tak sem asi uplnej antitalent
Nejde mi to ani jednim zpusobem a u toho Refurbish se mi ani neukáže že ten telefon je připojenej... Není nějaký videonávod pro amatera jako jsem já
? Nebo myslíte že je možné že se mi prostě nechtějí nainstalovat ovladače? Jdou někde stáhnout?
-
htcjirka
- smartmaniak

Downgrade WP 7.8 na 7.5
Ovladce jsou soucasti Nokia Care Suite.A pokud ti to nevidi telefon bude opravdu problem v ovladacich/zabordelene PC jak s oblibou rikam.