Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
marcelkorv
- přispěvatel

- Zařízení: iPad3
Bylo tam uz portico
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pak by melo vse probehnout ok.Je mozne ,ze to bude na reflash(nechci strasit).
Podrzenim (soucasne) volume dolu + power vice jak 10sec by melo telefon restartovat.
Podrzenim (soucasne) volume dolu + power vice jak 10sec by melo telefon restartovat.
-
marcelkorv
- přispěvatel

Tak jsem to udělal, zabrněl, objevil se napis polskyho operatora plus, potom nokia a zase se točí, jede si pro to kupec a takhle se mi to posralo.
-
htcjirka
- smartmaniak

Tak to je co uz se par uzivatelum stalo.Celkem standard u Lumie 920,pritom portico to melo vyresit...pomuze reinstal pres Nokia Care Suite.
Stahni + nainstaluj + spust Nokia Care Suite 2012.45.4.5 - Product Support Tools- Tools - Firmware Download - 059R5X4 - Check Online - Download.
Firmware ma nejakych 1.30GB
Po stahnuti telefon nepripojuj,jdes do File - Open Product - RM-821
Pak Programming - Recovery - Start - Zkontroluje si to soubory a vyzve te to k pripojeni telefonu
Dale uz te to povede - Na obrazku ti ukaze ,ze mas podrzet soucasne volume down a power tlacitko az do zavibrovani,rychle pripojit a pokracovat.Nepanikarit,postup s tlacitky se ti nepovede napoprve(telefon bude nabihat) + bude neco trvat instalace ovladacu.Takze postup s tlacitky budes nekolikrat opakovat,nic nehrozi,jedes od zacatku,porad te to vede.
Stahni + nainstaluj + spust Nokia Care Suite 2012.45.4.5 - Product Support Tools- Tools - Firmware Download - 059R5X4 - Check Online - Download.
Firmware ma nejakych 1.30GB
Po stahnuti telefon nepripojuj,jdes do File - Open Product - RM-821
Pak Programming - Recovery - Start - Zkontroluje si to soubory a vyzve te to k pripojeni telefonu
Dale uz te to povede - Na obrazku ti ukaze ,ze mas podrzet soucasne volume down a power tlacitko az do zavibrovani,rychle pripojit a pokracovat.Nepanikarit,postup s tlacitky se ti nepovede napoprve(telefon bude nabihat) + bude neco trvat instalace ovladacu.Takze postup s tlacitky budes nekolikrat opakovat,nic nehrozi,jedes od zacatku,porad te to vede.
-
marcelkorv
- přispěvatel

Teď se to točilo po tom restartu těch pět minut a normálně se to zaplo, bylo to za minutu dvanáct, teď jsem ho prodal, tak jsi mně zachránil. Dík moc
-
htcjirka
- smartmaniak

Super,to jsi musel mit nervy
Hlavne ,ze pomohl ten restart.
-
marcelkorv
- přispěvatel

No, kňoural jsem, jak malej parchant.
to se mi taky stalo. nesl jsem to do servisu. chtel jsem udelat tovarni reset. Celou dobu se to tocilo. Tak jsem sel pres ten reset pres tlacitka, ale uz jsem ho daval pani na prepazce, kdyz nabihal. tak ani nevim jestli se udelal hard reset. No a pak jsem si zmenil radsi vsude hesla 
kde ted nejlip koupit l920? max-shop nebo se vyplati v nemecku?
-
htcjirka
- smartmaniak

V Nemecku se to vyplatilo v listopadu,kde se nedala nikde sehnat.
Max-shop vychazi stale nejlepe cenove ve spojeni dobreho solidniho jednani poctiveho dlouholeteho obchodu..
Max-shop vychazi stale nejlepe cenove ve spojeni dobreho solidniho jednani poctiveho dlouholeteho obchodu..
Máte někdo ponětí zda to, že na telefonu není originální FW může způsobovat nějaké problémy?
Konkrétně mi jde o to, že telefon začal mít konstantě problém s navigací - usekává věty, nebo dokonce navigační povely neřekne vůbec. Dělá to jak Navigon, tak Nokia navigace.
Teď jsem zkoušel přehrávat písničky a v to v pohodě hraje. Tak nevím.
Přes NCS jsem zjistil, že ačkoliv tam mám CZ FW tak origo kód je někde z Polska, tuším Orange.
Konkrétně mi jde o to, že telefon začal mít konstantě problém s navigací - usekává věty, nebo dokonce navigační povely neřekne vůbec. Dělá to jak Navigon, tak Nokia navigace.
Teď jsem zkoušel přehrávat písničky a v to v pohodě hraje. Tak nevím.
Přes NCS jsem zjistil, že ačkoliv tam mám CZ FW tak origo kód je někde z Polska, tuším Orange.
-
htcjirka
- smartmaniak

To by musela byt chyba primo ceskeho firmware,na jedne z Lumii 920 mam tez jiny fw nez tam patri a nic takoveho jsem nezaznamenal.Ani jsem o necem podobnem necetl..
Hm, takže reklamace. Nebo možná ještě zkusím dle tvého návodu výše nacpat tam ten origo FW, stejně by to mohlo na reklamaci vadit..
Teda to mne štve, protože jinak jsem s 920 moc spokojený.
Teda to mne štve, protože jinak jsem s 920 moc spokojený.
-
htcjirka
- smartmaniak

Me se to nejak nezda,udelej tovarni nastaveni nebo tam mej originalni firmware,nezda se ,ze by to byla HW zavada.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Přesně tak.
dej origo polský fw a bude.
navíc bych chtěl upozornit, ze jsem měl problém s některými aplikacemi a jejich správnou funkčností po reinstalaci ze zálohy, takže pokud chceš mít stopro jistotu, raději flashni a neobnovuj, instaluj růčo.
dej origo polský fw a bude.
navíc bych chtěl upozornit, ze jsem měl problém s některými aplikacemi a jejich správnou funkčností po reinstalaci ze zálohy, takže pokud chceš mít stopro jistotu, raději flashni a neobnovuj, instaluj růčo.
Mám dotaz ohledně menu. Viděl jsem že někdo má menu seřazené podle abecedy s tím že je vždy písmeno a pod ním až všchny programy začínající na to písmeno. Navíc může v menu hledat položky (aplikace,nastavení atd.) tak, že zvolí počáteční písmeno v takové tabulce písmen a ono mu to najede na aplikace začínající tímto písmenen.
Já to tak nemám, nevím proc,je to možné někde získat? zdá se mi to víc praktické
Díky
Já to tak nemám, nevím proc,je to možné někde získat? zdá se mi to víc praktické
Díky
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Ahoj, to se ti objevi jakmile mas nainstalovano tusim vice jak 40 aplikaci automaticky.
Klepni na jakékoliv písmenko a ona se ti ta tabulka rozevře.dareb wrote:Mám dotaz ohledně menu. Viděl jsem že někdo má menu seřazené podle abecedy s tím že je vždy písmeno a pod ním až všchny programy začínající na to písmeno. Navíc může v menu hledat položky (aplikace,nastavení atd.) tak, že zvolí počáteční písmeno v takové tabulce písmen a ono mu to najede na aplikace začínající tímto písmenen.
Díky
jenže já tam ty písmenka nemám
, pak bych měl dotaz ohledně internetového prohlížece, proč tam nejsopu šipky(zpět,vpřed) a také uložiště na hesla abych nemusel psát hesla fuet dokola ? nebo tam někde jsou tyto věci? Díky 
Mohutné update na Store: Whats App, Nokia mapy jsou Here Mapy, Nokia MHD je Here Transit, Městské Info Nokia je Here City Lens a Nokia Drive+Beta je HERE Drive+