Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tak dřívější polská distribuce Plus PL už má také oficiálně k dispozici Portico.. že to ale trvalo 
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Ako ma fungovať to odmietnutie hovoru smskou? Ma tam pribudnúť nejaké tlačidlo? Ja ho nikde nevidim aj keď to mam zapnute....
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Konečně i mě právě doběhla instalace aktualizace na polský Plus. Skoro jsem už nedoufal 
- Pedro007
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - Plus PL v.3047.0000.1326.2003
Nevíte někdo čím nahradi Nokia Suite ve win8?Bylo fajn mít připojený mobil modrozubem a psat sms na notebooku.
Dnes připojím leda tak kebelem mobil k Windows phone což je vpodstate naprd:-)
Dnes připojím leda tak kebelem mobil k Windows phone což je vpodstate naprd:-)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nenahradis to nicim,nic jineho neexeistuje a ani existovat nebude.
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Diky, je to presne ako si napísal 
-
cubic214
- nováček

- Zařízení: lumia 950 DS + Lumia 920
tie dorucenky sms sa asi nedaju nastavit nejak inak prosim vas? ta samostatna sms mi nevyhovuje :/ dik
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne nedaji.
Tak polský Orange taky aktualizoval, hurá 
Hurááááááá! Portico dorazilo!
Zdravím ,
po krátkém seznámení s tímto superphonem
bych měl jeden dotaz ohledně foťáku.
Při formátu 16:9 je fotka v rozlišení 7 MP a při formátu 4:3 je v 8 MP rozlišení, ale v tom 16:9 zabere čip větší plochu fotografované scény ?
A ještě jedna maličkost, mobil hlásí že je dostupná aktualizace české klávesnice, dám stahovat a dlouho se nic neděje-cca.20minut a stále nic. Wifi připojená , tak nevím zda-li se to vůbec někdy zaktualizuje - případně co s tím ?
Sorry za stupidní dotaz.
Jinak tenhle mobil hodnotím jako naprostou špičku mezi smartphouny- excelentní zpracování těla,výborný HD display,fotoaparát a hlavně WP8 ! Kde se hrabou HTC,Ťamťungy a nahnilé jabka
po krátkém seznámení s tímto superphonem
Při formátu 16:9 je fotka v rozlišení 7 MP a při formátu 4:3 je v 8 MP rozlišení, ale v tom 16:9 zabere čip větší plochu fotografované scény ?
A ještě jedna maličkost, mobil hlásí že je dostupná aktualizace české klávesnice, dám stahovat a dlouho se nic neděje-cca.20minut a stále nic. Wifi připojená , tak nevím zda-li se to vůbec někdy zaktualizuje - případně co s tím ?
Sorry za stupidní dotaz.
Jinak tenhle mobil hodnotím jako naprostou špičku mezi smartphouny- excelentní zpracování těla,výborný HD display,fotoaparát a hlavně WP8 ! Kde se hrabou HTC,Ťamťungy a nahnilé jabka
- Pedro007
- nováček

Zálohování nastaveni přístroje a aplikací již taky v tom případě nebude.htcjirka wrote:Nenahradis to nicim,nic jineho neexeistuje a ani existovat nebude.
Win Phone přeposílává soubory pouze kabelem(kdyby fungoval aspoň bluetooth)takový drátový Skydrive
Zune končí a jiná možnost není.Nemýlím se?
-
htcjirka
- smartmaniak

Zálohování nastaveni přístroje a aplikací již taky v tom případě nebude.
Zaloha - nastaveni telefonu,seznamu aplikaci,log hovoru,sms si vytvoris na skydrive(primo v telefonu) kde i zustane,tak v cem je problem?Pri HR si telefon obnovis zpet.Pri zmene telefonu taktez muzes pouzit tuto danou zalohu.
Zune sem vubej natahej,to je pro WP7.8
Neni potreba nejake Nokia Suite.
Ktere soubory?Win Phone přeposílává soubory pouze kabelem(kdyby fungoval aspoň bluetooth)takový drátový Skydrive
- Pedro007
- nováček

Já su pako.Teď jsem to zjistil.Já to přehlédl.Takže zpět:-)Zálohy ok.
Omlouvám se.Díky:-)
Omlouvám se.Díky:-)
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Je ještě někdo kdo nemá aktualizaci Portico na lumii od polskeho Orange ? Nebo jsem poslední 
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Nazdar,
Přes měsíc si už hraju s 920kou a super ... ze stařičké omnue docela skok
Včera jsem klasickou cestou obdržel Portiko a přijde mi že buď začalo pracovat nebo je citlivější automatické ovládání jasu.
jinak takto to dopadne když zamrzne "ovládání " baterie
... prej že nevydrží :D
Přes měsíc si už hraju s 920kou a super ... ze stařičké omnue docela skok
Včera jsem klasickou cestou obdržel Portiko a přijde mi že buď začalo pracovat nebo je citlivější automatické ovládání jasu.
jinak takto to dopadne když zamrzne "ovládání " baterie
- Attachments
-
- wp_ss_20130211_0003.png
- před ... a to skutečně vydržela
- (59.61 KiB) Downloaded 576 times
-
- wp_ss_20130212_0001.png
- a po ... :D (pro rejpalky to skutečně už nedala :))
- (59.33 KiB) Downloaded 576 times
Taky jsem včera nabil a večer vytáhl z nabíječky a to stejné. Portico mám taky. U předchozí Lumie 900 pomohlo když jsem spustil diagnostický nástroj Nokia (dát volat a vytočit křížek+křížek+634+křížek) a ono se to pak zaktualizovalo, ale bohužel u L920 tento nástroj nefunguje, bohužel.
Vcera som si kupil Lumiu 920 White z Orange SK. Skutocne nadherny kus tel ako po dizajnovej tak po funkcnej stranke. Portico uz bola obsiahnuta priamo v tel cize updatovat som nemusel. Co sa tyka WP presiel som si WP7 ktora mi ale nesadla potom WP7.5 ta uz bola pouzitelnejsia ale pre absenciu WP8 pre Lumiu 800 som po case kupil Lumiu 920 ktorej WP8 konecne splna vsetko co som od nej pozadoval.
1. Vie mi niekto vysvetlit ako funguje ta skype integracia ? Z marketu som si stiahol skype lenze v dlazdici Ludia nevidim ziadny skype kontakt resp ani pri ziadnom kontakte nemam nikde uvedeny skype ako napr. na webe Live kde ich mam zlinkovane.
2. Na iOS som velmi rad pouzival aplikaciu Pulse na citanie sprav ktora ako vidim skoncila pre WP. Je nejaka obdobna funkcna alternativa ? Viem ze je mozna webova verzia ale skor mam zaujem o app.
3. Pred prichodom WP8 som niekde postrehol ze WP8 ma mat pocitadlo dat hovorov sms atd neviem sice ci nie ako app od Nokie no nenasiel som ju v markete.
1. Vie mi niekto vysvetlit ako funguje ta skype integracia ? Z marketu som si stiahol skype lenze v dlazdici Ludia nevidim ziadny skype kontakt resp ani pri ziadnom kontakte nemam nikde uvedeny skype ako napr. na webe Live kde ich mam zlinkovane.
2. Na iOS som velmi rad pouzival aplikaciu Pulse na citanie sprav ktora ako vidim skoncila pre WP. Je nejaka obdobna funkcna alternativa ? Viem ze je mozna webova verzia ale skor mam zaujem o app.
3. Pred prichodom WP8 som niekde postrehol ze WP8 ma mat pocitadlo dat hovorov sms atd neviem sice ci nie ako app od Nokie no nenasiel som ju v markete.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
1. Skype je integrovaný obráceně - vidíš normální kontakty ve skypu a můžeš na ně volat přes voi-ip
2. Na zprávy používám NextGen Reader, ten se připojuje na Google Reader, kde se to dá pěkně na webu spravovat
3. Na WP8 je počítadlo přímo v systému, ale musí ho podporovat operátor, což je v našich končinách nanic. Od Nokie existuje, ale jen na WP7.
2. Na zprávy používám NextGen Reader, ten se připojuje na Google Reader, kde se to dá pěkně na webu spravovat
3. Na WP8 je počítadlo přímo v systému, ale musí ho podporovat operátor, což je v našich končinách nanic. Od Nokie existuje, ale jen na WP7.