Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Muzes,ale doporucuji ti dobre,rychle a bezproblemove jednani.
Supr, dám na tebe, díky moc 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Skalka bez problémů.. Moc si tam s lidma nepovídají, ale jinak slušné, rychlé a věcné jednání bez nepříjemných momentů.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja tam chodim uz minimalne 10let.
- tomas.drvi
- nováček

- Zařízení: lumia 920
Po obnoveni telefonu se mi par aplikaci neobnovilo a pise mi to "Stahuji aplikaci... doslo k potizim se zpracovanim vasi zadosti.Zkuste to znovu pozdeji." kod chyby: 8000ffff .Nelze stim nic delat ani odstranit,nevite nekdo co s tim?
-
htcjirka
- smartmaniak

To je normalni,dej zrusit,jsou to ruzne updaty apod,ktere se logicky nestahnou,kdyz uz jsi natahnul aktulani verzi.
Vlez do Store,tam je uvidis,podrz na kazde jednotlive dlouze prst a dej zrusit stahovani.Pak si prekontroluj jestli mas vsechny aplikace podle seznamu historie a pripadne dostahni,kdyby nahodou neco chybelo.
Vlez do Store,tam je uvidis,podrz na kazde jednotlive dlouze prst a dej zrusit stahovani.Pak si prekontroluj jestli mas vsechny aplikace podle seznamu historie a pripadne dostahni,kdyby nahodou neco chybelo.
- tomas.drvi
- nováček

- Zařízení: lumia 920
po kontrole mi nic nechybi,aplikace jsem odstranil dle rady.Dekuji za pomoc.
-
datinko
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Ma l920 z ORANGE SK už Portico?cubic214 wrote:Nie je nijako brandovana, ani logo ani obrazovka, v menu mam na výber 2g/3g
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Je jedno jestli má a nebo ne. V případě, že ne tak ti update nabídne časem.
Zdravím vás majitelé,
u L920 mám problém, který mě již začíná pořádně štvát. Jedná se o odesílání zpráv. Pokud odešlu krátkou zprávu, tak většinou proběhne odeslání bez problémů (také jsou problémy,ale ne tak časté). Pokud ale odesílám delší zprávu s diakritikou, tak není vždy napoprvé odeslána (někdy až na podesáté a nebo vůbec).
po odeslání nastávají stavy:
1) za textem zprávy se objeví: "Zprávu se nepodařilo odeslat. Zkusit znovu?" Stisknu zkusit znovu a opět se nepodaří odeslat. Takhle se třeba na podesáté nakonec zpráva odešle.
2) Přijde doručenka a do 20 vteřin se ukáže u sms již výše uvedený text: "Zprávu se nepodařilo odeslat. Zkusit znovu?"
V tento moment zkouším opět klikat na výzvu znovuodeslání. Takhle taky až na několikátý pokus. - U tohoto případu jsem zjistil, že odešle část zprávy a zbylá část není příjemci doručena). Zde už ale platím za odeslání neúplné zprávy, což je trochu na nervy. Protože zpráva mě najednou vychází na násobky ceny zprávy(dle počtu odeslání)!!!
3) kombinace výše uvedených situací.
Už mě to fakt šve. Podotýkám, že u kratších zpráv dojde k odeslání v 95% případů v pořádku.
Portico není v telefonu(Plus Pl). Stává se někomu z vás také tato situace? Jak to případně řešíte?
David
u L920 mám problém, který mě již začíná pořádně štvát. Jedná se o odesílání zpráv. Pokud odešlu krátkou zprávu, tak většinou proběhne odeslání bez problémů (také jsou problémy,ale ne tak časté). Pokud ale odesílám delší zprávu s diakritikou, tak není vždy napoprvé odeslána (někdy až na podesáté a nebo vůbec).
po odeslání nastávají stavy:
1) za textem zprávy se objeví: "Zprávu se nepodařilo odeslat. Zkusit znovu?" Stisknu zkusit znovu a opět se nepodaří odeslat. Takhle se třeba na podesáté nakonec zpráva odešle.
2) Přijde doručenka a do 20 vteřin se ukáže u sms již výše uvedený text: "Zprávu se nepodařilo odeslat. Zkusit znovu?"
V tento moment zkouším opět klikat na výzvu znovuodeslání. Takhle taky až na několikátý pokus. - U tohoto případu jsem zjistil, že odešle část zprávy a zbylá část není příjemci doručena). Zde už ale platím za odeslání neúplné zprávy, což je trochu na nervy. Protože zpráva mě najednou vychází na násobky ceny zprávy(dle počtu odeslání)!!!
3) kombinace výše uvedených situací.
Už mě to fakt šve. Podotýkám, že u kratších zpráv dojde k odeslání v 95% případů v pořádku.
Portico není v telefonu(Plus Pl). Stává se někomu z vás také tato situace? Jak to případně řešíte?
David
-
htcjirka
- smartmaniak

O teto situaci slysim poprve,dlouhe zpravy odesilam a nikdy nebyl problem.Ani z meho okoli si jeste nikdo na takovy problem s Lumii 920 nestezoval.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Ano, občas se mi to na Lumia 820 také stane, ale nemusí to být dlouhá zpráva a stane se to 1x za uherák
neřeším, čekám si na Portico a věřím, že to zmizí
a i kdyby ne žíly mi to netrhá, je to tak maximálně 1x do měsíce a to sms zpráv odešlu denně kolem 40-60 podle dne 
Těch zpráv taky napíšu poměrně dost (25-50/ den) a není dne, kdy se mi to nestalo.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
To stejný mi drlalo taky u každé třetí zprávy. Signálu jsem mněl habadej ale telefon nebyl schopnej zpravu odeslat, třeba az na Po pátý se mu to až povedlo. Počkej na Portico od té doby co ho mam se mi to ani jednou nestalo.
Podobny problem se mi take staval - dlouhe zpravy s diakritikou. Od dob, co jsem obdrzel Portico a zapnul jsem si odesilani zprav bez diakritiky jsem se s timto problemem uz nesetkal.
-
cubic214
- nováček

- Zařízení: lumia 950 DS + Lumia 920
nevyznan sa v tom , ale mam v nastaveniach ze odpovedat na hovor sms a ze wifi aj po zamknuti, to znamena ze je portico? Dikdatinko wrote:Ma l920 z ORANGE SK už Portico?cubic214 wrote:Nie je nijako brandovana, ani logo ani obrazovka, v menu mam na výber 2g/3g
inak vydrz baterie mam necely den, mate prosim nejaky tip ako pozriet co to vybija? Dakujem
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Máte prosím podobný problém jako já případně k němu řešení? Když je telefon na nabíječce tak se mu "kouše" displej. Prostě po chvíli používání přestane reagovat a musim ho vypnout a zapnout, pak chvilku funguje a pak zase nic. Restart telefonu nepomáhá. BTW eště jedna věc, jde vám telefon nabíjet, když je vypnutej? Já když mam telefon vypnutej a připojim nabíječku tak se zapne, když je zaplej na nabíječce a já ho chci vypnout, tak se nevypne ale restartuje. Dík za odpoveď
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Ad 1) Toto se mi stávalo s originální nabíječkou od Nokie u Lumie 710... Nevím, čím to bylo způsobeno, ale nepomohla ani jiná microUSB nabíječka Nokia, vyřešila to nabíječka od Samsungu... Zvláštní, že tatáž nabíječka to na jiné Lumii 710 nedělala... Jinak chování přesně jak popisuješ...
Ad 2) NE, Lumia 820 i HTC 8X se vždycky při zapojení nabíječky zapnuly, vypnutí při nabíjení znamenalo jen restart...
Ad 2) NE, Lumia 820 i HTC 8X se vždycky při zapojení nabíječky zapnuly, vypnutí při nabíjení znamenalo jen restart...
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
OK díky mocScaladek wrote:Ad 1) Toto se mi stávalo s originální nabíječkou od Nokie u Lumie 710... Nevím, čím to bylo způsobeno, ale nepomohla ani jiná microUSB nabíječka Nokia, vyřešila to nabíječka od Samsungu... Zvláštní, že tatáž nabíječka to na jiné Lumii 710 nedělala... Jinak chování přesně jak popisuješ...
Díky za komentáře ohledně odesílání zpráv. Nezbývá než čekat a zda bude problém vyřešen. Portico tedy současně umožňuje zapnutím nějaké funkce "osekat" diakritiku?