Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
jablko33
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry, Nokia Lumia

Post by jablko33 »

Super. Ďakujem za rýchlu reakciu.
tomas.drvi
nováček
nováček
Zařízení: lumia 920

Post by tomas.drvi »

vlastnim lumii 920 black PL+ a pri update FW telefonu na Portico dle navodu v programu Nokia care Suite 2012.45.4.5 mi nejde nainstalovat Firmware Download - 059S0X6 WAR EU CZECH CZ WHITE V2 a automaticky me prepne na 059R079RM-821 Polkomntel Poland VAR260828 v3 0 black. Je tohle vporadku a mohu ji nainstalovat?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Protoze aktualizaci na jiny Product code/Firmware delas spatne.Pri flashi na jiny Product Codfe/Firmware musis jit pres volbu recovery a telefon hlavne nepripojovovat zapnuty,ale vypnuty a to az v prubehu, kdy si o to rekne program, ne drive.Navod jsem sem jiz daval 5x.Jinak nevim proc tam chces davat cesky firmware,nic tim neziskas a logo plus snad neni takovou degradaci..Navic v CZ firmware chybi i volba LTE.
tomas.drvi
nováček
nováček
Zařízení: lumia 920

Post by tomas.drvi »

ok,diky, nainstaloval jsem tedy 059R079RM-821 Polkomntel Poland VAR260828 v3 0 black.
calendarius
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S6

Post by calendarius »

Prosim vas, ake brandovanie ma 920 z nemeckeho Wodafonu? Je tam nejake logo na mobile, alebo pri zapinani? Su tam nejake upravy, alebo aplikacie a daju sa odinstalovat? Ak nie, je to obmedzujuce pri pouzivani u nas? Funguju korekcie a navrhy slov v SK? Pojde vsetko bez problemov? Ma moznost zapnut aj 4G?
Dakujem za odpovede.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Zadne omezeni neni,vse co tam je navic jde odinstalovat,protoze to narizuji podminky Microsoftu,zustane ti tam jen uvodni startovaci logo.Ani jazyky nejsou nijak dotcene.4G tam je take.
iljusin66 wrote:
rorxy wrote:OK,díky bylo to tím počasím,takže už spíme.Horší je to pdf soubory - nejdou uložit do telefonu ani do SkyDrive.
Už mi přišla aktualizace PDF readeru a umí ukládat na SkyDrive
Dokonce uz lze PDF z emailu odesilat naprimo a ne oblikou pres Skydrive.Uz se spravne ulozi do telefonu v aplikaci Office-email-otevrene prilohy(coz pred nekolika updaty neumel)
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Post by SirTom »

Když jsme u toho - v cz verzi není LTE? Protože já koukal do telefonu a ten se tváří jako cz, a na výběr je pouze 2g a 3g
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

V CZ verzi FW je LTE blokovano,uz jsem o tom psal.Nokia CR to zduvodnuje tim,ze v CR je LTE v testu a uzivateli by v dane oblasti,kde je test provaden mohl byt znefunkcnen internet/data.To, ze clovek treba jezdi do ciziny a LTE by mohl clovek vyuzit i tam je nezajima.Pry to casem ,az tu LTE nebude v testu zprovozni pomoci OTA.
jardas
nováček
nováček
Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920

Post by jardas »

Ahoj, jelikož dostupnost 920ky je opět posunuta, pokukuji po šedivce. Máte někdo zkušenost s prodejci šedivek s kamenným obchodem, nebo alespoň s osobním odběrem v Praze ?
Na co se soustředit při nákupu šedivky ? Je nějaký rozdíl v dovozu z jiných států ?
Dík za případné rady. Jo , neznáte http://www.mobildick.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Mobildicku bych se nebal,v minulosti jsem tam opakovane nakupoval.Znam i majitele,normalni clovek,zadny podvodnik.Navic reklamaci Lumie z sedeho dovozu stejne muzes reklamovat primo v Nokii,je to rychlejsi.
Zkontrolovat ,aby byla opravdu ze zemi EU.
jardas
nováček
nováček

Post by jardas »

Jo, díky za zkušenost. O záruce přímo u NOKIE už jsem se tu dočetl, ale i po případném vyřešení problému v servisu dojde v nejhorším případě k dalšímu jednání s prodejcem ( snad k tomu nedojde) kdy se třeba po třetí stejné závadě dá odstoupit od smlouvy a někteří prodejci to neradi. Nejsem notorickej stěžovatel a pro svoji lenost spoustu věcí neřeším, ale pokud si myslím že jsem v právu a nejedná se o blbost, tak mám rád férové jednání. Jdou s L920kou používat NFC čipy od SONY ? Předpokládám že ano.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

S NFC cipy od Sony nemam zkusenost,takze to uz bude muset odpovedet nekdo jiny. ;-)
jardas
nováček
nováček

Post by jardas »

A s jinými čipy zkušenost máš ? Doporučíš nějaké ?
Rulis
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 (Red)

Post by Rulis »

Lze z telefonu nějak odstranit operátora (mám bohužel Plus PL), tak aby tam zůstaly již zakoupené aplikace i dlaždice v menu atd.? Jak by se to případně potom řešilo u reklamace? Díky za odpovědi.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Tobe vadi to startovaci logo Plus??Jen kvuli tomu??
Lze prehranim firmware na jiny,neoperatorsky.Aby se ti vse natahlo zpet,kontakty,sms,nastaveni,aplikace,musis predtim vytvorit zalohu na Skydrive.Po flashi nezpomenout po prihlaseni na obnoveni.Aplikace se budou tahat a instalovat zpet pres internet,vlastni nastaveni aplikaci budes muset udelat od znovu.Prehranim na jiny firmware ztracis zaruku,ovsem pred pripadnou reklamaci muzes vratit zpet puvodni firmware(jen pokud si ho stahnes a zalohujes).
ovsem kvuli logu plus me to prijde nesmyslne az smesne.
jardas wrote:A s jinými čipy zkušenost máš ? Doporučíš nějaké ?
Nemam,vubec nepouzivam/nevyuzivam.
Tomáš01
nováček
nováček
Zařízení: NOKIA

Post by Tomáš01 »

Zdravím, se svoji L920 jsem velmi spokojen až na jednu věc. Když s někým volám tak se tak v 50 % případů stane, že se displej sám vypne a ani když se ho dotknu nebo zmáčknu tlačítko pro zamykání displeje tak se nic nestane. Tudíž já absolutně nemohu kontrolovat hovor, nemůžu ho vypnout, nemůžu zapnout hlasitý odposlech - nemůžu NIC. Je velmi ponižující, když někomu chcete "típnout" hovor a místo toho ho musíte žádat, ať okamžitě zavěsí. :D Na internetu jsem četl že za to může prach který se usazuje na proximity senzoru a že se musí profukovat či co, ale nepomáhá to. Nemáte někdo nějakou radu?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Mas bohuzel cerneho petra,promixity senzor se kazi tez HW(ne jen kvuli prachu),nekomu docasne pomuze vypnuti automatickeho jasu.I tak te ceka reklamace,nic jineho s tim neudelas.Je to velka vada na krase jinak skvele Lumie 920.
Tomáš01
nováček
nováček

Post by Tomáš01 »

HTC Jirka: Díky ti, jinak ohledně reklamace mohu jít do jakéhokoliv obchodu NOKIA v ČR? Na netu sem četl o stejném problému a pánovi pak dali úplně novou L920 (Německo), jak se to bude řešit u nás, když se tu L920 ještě ani neprodává? Myslíš, že to lze opravit? Nerad bych abych tam s tim šel desetkrát a oni se v tom vždycky akorát porejpali a nic nevyřešili, nebo si mám počkat na oficiální českou distribuci?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Lze to opravit,muzes s tim zajit primo do servisniho strediska Nokie,napr. CellNet- Skalka.
Tomáš01
nováček
nováček

Post by Tomáš01 »

Jojo dík a kdyby se mi přimo na skalku nechtělo můžu jít jinam ne? :D
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”