Chyby po aktualizaci na WP 7.8
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Osobně jsem zatím nezpozoroval jiné chování než u 7.5, kde to také občas nebylo spolehlivé. Ke kritickému zatuhnutí u mého telefonu došlo asi před rokem, což jsem popisoval na jiném místě, v tématu o smyslu živých dlaždic. Pokud jde o nejmenší dlaždice, u nich není funkce překlápění, ale je-li tam nějaký údaj, tak se aktualizuje. Nemám ale odsledováno, jak často - jsou to zástupci pro mě méně důležitých aplikací.
Myslím, že je to věcí vývojářů aplikací, kteří je nepřizpůsobili podmínkám WP7.8.
Myslím, že je to věcí vývojářů aplikací, kteří je nepřizpůsobili podmínkám WP7.8.
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
v mojom pripade sa jedna o stredne velke dlazdice, od vcera mam vytuhnute 3 z 5 (sme.sk, sector.sk, alphajax) a 2 sa aktualizuju v pohode (meniny, meteoservis), ostatne ako mail, spravy a pod idu v pohode.
Nefungujuce Live tile mozem potvrdit pri SME.sk. Naopak, systemove tiles aj Meteoservis funguje normalne.
-
matiqos
- častý přispěvatel

dalsie podrobnosti k dlazdiciam: http://www.wpcentral.com/windows-phone- ... st-assumed" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz by ma zaujimalo, co robili v MS od ohlasenia 7.8 po vydanie, co bol takmer rok, ked vypustili zabugovanu verziu...
teraz by ma zaujimalo, co robili v MS od ohlasenia 7.8 po vydanie, co bol takmer rok, ked vypustili zabugovanu verziu...
kdo ma z vas problem s marketplace tak to je jen chvilkovy mel sem to taky a hned druhej den sli zase vsechny aplikace stahovat
-
mceza
Zdroj?OrcusDei wrote:což očividně způsobuje spoustu problémů se zpětnou kompatibilitou u všeho, co se potřebuje dotazovat serverů.
-
mceza
Já jsem například nezaznamenal problémy se zpětnou kompatibilitou u ničeho. Ale jasně, že sem do každého druhého tématu nepíšu, že mi vše funguje. Ano, někde se vyskytly problémy, ale vypadá to na ojedinělé případy a rozhodně se tak nehodí mluvit "o všem".
-
mceza
Ok, řekni mi příklad, kde co nejde a já to u sebe vyzkouším. Jeden příklad.
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Ja tiež milujem ľudí ktorý "mne to nejede vše je k hovnu". A pokiaľ sa neľúbi nechápem načo máte tie telefóny...
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Ano človek ktorý na to nemá si to nekúpi a nebude okolo toho kecať. Človek ktorý na to má si to kúpi...ale to sme OT a okrem všeobecných sťažností si nepovedal nič. A tu sa uvádzajú chyby Aktualizácie WP7.8, topic Chyby užívatelov môžeš skúsiť založiť...ďakujem, nepokračujem v OT.
-
mceza
Opět prosím o příklad toho, co při dotazování serverů na WP 7.8 nefunguje. Stále jsi ho nedal. Dle tvých příspěvků nefunguje všechno. Takže mi řekni jeden jediný příklad a já to vyzkouším. Hraju několik her a se servery vše funguje bez problémů, využívám několik služeb, taktéž bez problémů.OrcusDei wrote:u všeho co se dotazuje serverů... to že ty nějakou tu feature nevyužíváš celou a tak problém nezjistíš ještě neznamená, že ta daná věc funguje vpořádku
Ale jak si sám řekl (přestože vůbec nemáš nejmenšího tucha, co s telefonem dělám), nemusím využívat nějakou tu feature. Tak do toho. Dej mi příklad.
Zatím ses kromě všeobecného nadávání moc nepředvedl...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
OrcusDei: Chybu hledej jinde,zajimave ,ze me na Lumii 900 - WP7.8 fungovalo vse bez potizi a ty mas problem uplne snad se vsim.Ani me nenapada co ti za OS doporucit,ty budes "zapasit a neumet" se vsim.Zatim je spise problem v tobe nez ve WP7.8
-
mceza
OrcusDei: Mě to moc vtipné nepřipadá. Napsat, že na všech fórech všichni píšou, že všechno, co využívá serverový dotazování nefunguje a pak místo jednoho konkrétního příkladu se jen smát?
htcjirka: Já bych mu doporučil iPhone. Problémů bude mít sice stále ranec, ale aspoň to nebude psár v této sekci
htcjirka: Já bych mu doporučil iPhone. Problémů bude mít sice stále ranec, ale aspoň to nebude psár v této sekci
-
htcjirka
- smartmaniak

Pletes se,custom rom jsem nikdy nemel a nepouzival + nikdy pouzivat nehodlamani si neodemkne windowsphone a nenahraje si tam custom rom, jako to máš ty jestli se nepletu.
Funkcni bez problemu.Tak zkus synchronizovat třeba ty kontakty s outlookem
To nema nic spolecneho s WP7.8,Microsoft ma bordel i ve store na WP8.Vzniknul mu "neporadek" mezi WP7.x a WP8 aplikacemi.Opraveno a jede se dal.Na N9(/MeeGo) take obcas nefungoval obchod,na Androidu take obcas sluzba zlobi,nic prekvapujiciho.Zajímavé, že nikomu nefungoval marketplace, dokonce sám si psal o tom
Zatim mas problemy zejmena ty,to neni o fanouskovstvi,nemam oblibeny zadny system,pouzivam ten co me zrovna vyhovuje.Jak neco nefunguje prodavam a kupuji neco jineho.To ,ze je OS nad tve sily,za to se stydet nemusis.
Tož se přidám, i když problémy které uvedu byly už i v 7.5 - synchronizace s Exchange serverem nefunguje 100%, často se mi stává, že když zruším úkol na PC, v telefonu zůstává i po několika synchronizacích. Stejně tak MS nedodělal při zadávání úkolu v telefonu kolonku "OD", takže lze zadat jen termín a upozornění. Po syncu pak není na PC úkol kompletně vyplněn - OD, TERMÍN, UPOZORNĚNÍ.
Chápu, že toto jsou mé specifické problémy, ale vadí mi.
Paralelně jsem to zkusil s Androidem a synchronizace fungovala dobře.
Chápu, že toto jsou mé specifické problémy, ale vadí mi.
Paralelně jsem to zkusil s Androidem a synchronizace fungovala dobře.
-
htcjirka
- smartmaniak

S exportem kontaktu z outlooku jsem nikdy nemel zadny problem,vse probehlo tak jak ma,nevim co vic chces slyset.A vetsina s tim problem nema,jak vidis i ve svem odkazu.Kdyby ne rad o tom napisu,protoze do WP7.x jsem tu dlouho "negativne" kopal a rad zverejnil jakykoliv neduh.Nemam vubec duvod WP nadrzovat,ba naopak.Jinak vzdycky se najde par nemotorů,kteri maji problem se vsim a jen okolo sebe prskaji. A ani nedokazou vysvelit co "presne" maji za problem,ci nejaky priklad a jen hazeji sproste nadavky vizVyexportoval si z outlooku všechny kontakty do CSV a nahrál je do People hubu? Leda ve snu
ENDE ŠLUS, blbečci čus
Neni duvod si koupovat novy telefon,problemy s "obchodem" jsou obcas i na ostatnich OS.Behem chvile je Google,Microsoft a jini vyresi.nemam na to si furt kupovat nový telefony
Zase tak si nevertak jsem za potížistu a odemě reporty nejsou dost dobrý. Ačkoliv jsou jedny z mála, který přináší report o tom, co skutečně za problémy je.
WP7.8 chodi k plne spokojenosti.Chce to trochu umu,pouzivat hlavu a bude chodit i tobe.
-
matiqos
- častý přispěvatel

WP 7.8 ocividne MA nejake problemy a reportuju to aj wpcentral a wmpoweruser a to konkretne zatial tieto 2:
- problem synchronizacie kontaktov z outlook.com, synchronizuje len par kontaktov podla zahadneho random kluca a kontakty je potrebne vytvorit nanovo - osobna skusenost
- problem so zivymi dlazdicami ktore sa nerefresuju, podla analyzy Heathcliffa z WP komunity 2 z 3 sposobov updatu dlazdic su zabugovane - osobna skusenost
S WP7.5 som nemal absolutne ziadny problem, za mesiace pouzivania sa nic nestalo, ani raz som ho nemusel resetovat, proste nic.
Mozete si hovorit co chcete, ale s WP7.8 nie je vsetko v poriadku. Ti, co ste sa nestretli s horeuvedenymi problemami mozte byt radi a spokojne uzivat wp zariadenie...
- problem synchronizacie kontaktov z outlook.com, synchronizuje len par kontaktov podla zahadneho random kluca a kontakty je potrebne vytvorit nanovo - osobna skusenost
- problem so zivymi dlazdicami ktore sa nerefresuju, podla analyzy Heathcliffa z WP komunity 2 z 3 sposobov updatu dlazdic su zabugovane - osobna skusenost
S WP7.5 som nemal absolutne ziadny problem, za mesiace pouzivania sa nic nestalo, ani raz som ho nemusel resetovat, proste nic.
Mozete si hovorit co chcete, ale s WP7.8 nie je vsetko v poriadku. Ti, co ste sa nestretli s horeuvedenymi problemami mozte byt radi a spokojne uzivat wp zariadenie...
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Kopete tu do mrtvoly a hádate se u toho jak malý kluci 
-
mceza
S tou mrtvolou bych se nebyl tak jistý. Ano, WP 7.x telefonů už moc nepřibude, ale než se té stávající trochy zbavíme...
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Zrovna budem v pondelok predavat svoju L710. Zune mi zatial aktualizaciu neponukol a neslo to ani vynutit. Ale ako tak pozeram na toto forum, lepsie bude nechat tam 7.5. Kamaratka, ktorej ju predam tam chce mat FB, WhatsApp, hudbu a nejake fotky a to jej bohato postaci