Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
ale tu sa jedná o distribúciu Orange PL a tú píšeš, že máš...
Tak to by som aj ja rad vedel. Aj na eshope maju napisane, ze dostupny ihned. Ale ja mam objednany uz od minuleho tyzdna na firmu (sme skor vacsi zakaznik) a kontaktna osoba z orange sa vyjadrila, ze bude do konca mesiaca, mozno aj skor.datinko wrote:Takže Lumia 920 objednaná cez eshop ORANGE SK. Na infolinke ma presviedčali, že je skladom, tak som zvedavý... A nedočkavý hlavne. Majú len bielu variantu, ale tú som aj chcel... Má už ju niekto od Orangeu? Majú ich naozaj skladom??
Napriklad v mp3.sk mali este 5.2 uvedeny datum ocakavaneho naskladnenia 7.2, a potom to zmenili na 1.3.
Předpokládám, že orange karta orange simka a to nemám.bigjohn wrote:ale tu sa jedná o distribúciu Orange PL a tú píšeš, že máš...
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Jdeo to, že Orange-PL to pozastavil kvůli problémům se svými SIMkami. Že má někdo SIMku jiného operátora je v tomto případě jedno.
-
cubic214
- nováček

- Zařízení: lumia 950 DS + Lumia 920
ja ju mam od vcera, jedina v ziline bolaflemo wrote:Tak to by som aj ja rad vedel. Aj na eshope maju napisane, ze dostupny ihned. Ale ja mam objednany uz od minuleho tyzdna na firmu (sme skor vacsi zakaznik) a kontaktna osoba z orange sa vyjadrila, ze bude do konca mesiaca, mozno aj skor.datinko wrote:Takže Lumia 920 objednaná cez eshop ORANGE SK. Na infolinke ma presviedčali, že je skladom, tak som zvedavý... A nedočkavý hlavne. Majú len bielu variantu, ale tú som aj chcel... Má už ju niekto od Orangeu? Majú ich naozaj skladom??
Napriklad v mp3.sk mali este 5.2 uvedeny datum ocakavaneho naskladnenia 7.2, a potom to zmenili na 1.3., marzo.sk uz vtedy mali uvedene do mesiaca, takze to vyzera na dalsie zdrzanie. Otazne je, ci sa tyka aj orange.
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Rychlý dotaz, potřebuju nějak zjistit aplikaci, co mi žere FUPko. Jsou nějaké možnosti? Mám +- stejné aplikaci, co na starém telefonu a najednou mi nestačí 1GB na data, když předtím jsem vystačil s 300MB
jediné, co jsem měl navíc, tak byl skype. Nějaký nápad?
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
1. Nahrávání fotek na SkyDrive
2. Zálohování nastavení na cloud
3. Jakákoliv aplikace, která používá běh na pozadí
2. Zálohování nastavení na cloud
3. Jakákoliv aplikace, která používá běh na pozadí
LOL, len mi je divne, ze som nikde nezachytil titulok "Lumia 920 v Ziline vypredana"cubic214 wrote: ja ju mam od vcera, jedina v ziline bola
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
je to jednoduché, ve wp8 (nebo alespoň na l920) je drobný bug, že i když jsi připojen na wifi, např. stahování aplikací, nebo Stream videa se dál provádí přes datové připojení. Děje se to jen někdy a jen na některých wifi, ale děje se to. Přišel jsem na to náhodou při aktualizacích aplikací - i když jsem byl připojen na wifi, pod stahováním aplikací bylo stále zobrazeno "mobilní síť" - pomohlo až vypnutí dat v nastavení. Kvůli tomu jsem si udělal shortcut tile i na vypnutí mobilních dat. Ale jak už jsem psal, děje se to jen s některými wifi a jen někdy.miramares wrote:Rychlý dotaz, potřebuju nějak zjistit aplikaci, co mi žere FUPko. Jsou nějaké možnosti? Mám +- stejné aplikaci, co na starém telefonu a najednou mi nestačí 1GB na data, když předtím jsem vystačil s 300MBjediné, co jsem měl navíc, tak byl skype. Nějaký nápad?
-
cubic214
- nováček

omg to mi povedala pani čo mi to zajednavala cez telefon,možno dnes dostali do každej predajne 10 kusovflemo wrote:LOL, len mi je divne, ze som nikde nezachytil titulok "Lumia 920 v Ziline vypredana"cubic214 wrote: ja ju mam od vcera, jedina v ziline bola
-
marcelkorv
- přispěvatel

- Zařízení: iPad3
Mám L920 od včera, může mi někdo prosím poradit, jak zjistím, jestli už je v tom verze portico? Telefon je od polského operátora plus. Díky.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Chtěl bych se zeptat, na Androidu hojně využívám aplikaci SMS Parkoviště, viz: https://play.google.com/store/apps/deta ... rkovaczech" onclick="window.open(this.href);return false; nemůžu si tu aplikaci vynachválit. Chtěl bych se proto zeptat, existuje něco podobného i pro WP8?
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Ja som robil slovensku verziu http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 342de7fa1a" onclick="window.open(this.href);return false;
ak mi dodas v tabulke zoznam miest, zon a cennik tak nie je problém urobiť cesku verziu...
ak mi dodas v tabulke zoznam miest, zon a cennik tak nie je problém urobiť cesku verziu...
Teda musím říct, že ten stojánek s bezdrátovým nabíjením je tak úžasně navýková a super věc! Žádné debilní kabely a telefon je stále nabitý, kdykoliv ho vezmu do ruky. Tohle se fakt povedlo.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
nejjednodušeji když se podíváš do nastavení \ aplikace \ telefon, jestli tam máš položku "textová odpověď", která zapíná možnost nepřijmout hovor společně s odesláním nastavené "omluvné" SMS. Ta je dostupná až v porticu. Nebo v nastavení wifi - upřesnit je položka k ponechání wifi připojené i po zamknutí telefonu.marcelkorv wrote:Mám L920 od včera, může mi někdo prosím poradit, jak zjistím, jestli už je v tom verze portico? Telefon je od polského operátora plus. Díky.
-
marcelkorv
- přispěvatel

- Zařízení: iPad3
Diky moc, tak ho ještě nemám, aktualizovat se dá u wp8 už vzduchem ne, jako u iOs, tak snad to časem dorazí.
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Tahle novinka mě kupodivu zaujala, takže to sleduju u každé aktualizace a zatím jsem pokaždé měl, že je to na wifi. Podle mě to není nic jednorázového, ale je to spíš stabilní nebo pravidelné... no moudřejší asi budu až z výpisumimonaut wrote:je to jednoduché, ve wp8 (nebo alespoň na l920) je drobný bug, že i když jsi připojen na wifi, např. stahování aplikací, nebo Stream videa se dál provádí přes datové připojení. Děje se to jen někdy a jen na některých wifi, ale děje se to. Přišel jsem na to náhodou při aktualizacích aplikací - i když jsem byl připojen na wifi, pod stahováním aplikací bylo stále zobrazeno "mobilní síť" - pomohlo až vypnutí dat v nastavení. Kvůli tomu jsem si udělal shortcut tile i na vypnutí mobilních dat. Ale jak už jsem psal, děje se to jen s některými wifi a jen někdy.miramares wrote:Rychlý dotaz, potřebuju nějak zjistit aplikaci, co mi žere FUPko. Jsou nějaké možnosti? Mám +- stejné aplikaci, co na starém telefonu a najednou mi nestačí 1GB na data, když předtím jsem vystačil s 300MBjediné, co jsem měl navíc, tak byl skype. Nějaký nápad?
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
To ti dodám, ale jak to pak svážeš, aby si to zaměřilo v jakém městě a v jaké zóně se nacházím, to už nějak doděláš sám? A chceš k tomu i znaky měst jako jsou na tom mém odkazu?amentma wrote:Ja som robil slovensku verziu http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 342de7fa1a" onclick="window.open(this.href);return false;
Máte už niekto doručenú Lumiu 920 z Orange SK? Je nejako brandovaná? Okrem iných vecí myslím logo na telefóne, alebo Orange úvodná obrazovka. Má v nastaveniach mobilnej siete povolene 4G? 
-
cubic214
- nováček

Nie je nijako brandovana, ani logo ani obrazovka, v menu mam na výber 2g/3g