IPhone 6/ budoucnost

Volná diskuze na libovolná témata...
weth
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 5S 16GiB 7.X

IPhone 6/ budoucnost

Post by weth »

Take bych ocekaval drobnejsi zmeny v GUI a v podstate priklon k necemu, co predstavilo BB s BB10, to je cesta ktera je mi sympaticka.
Z hlediska hardwaru bych pak nejvice uvital NFC + rozsireni Passbook o moznost placeni (+ vyrazeni mob. operatoru ze hry) a samozrejme zvetseni kapacity baterie.
Spatna by nebyla i nejaka forma displeje s haptickou odezvou nebo vyse zminena ctecka otisku prstu v home buttonu, ale to je spis sci-fi nez realna moznost...

EDIT: Z osobnich prani je to pak jednotne datove uloziste, ke kteremu by pristupovaly jednotlive aplikace
Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: IPhone 6/ budoucnost

Post by Deaktivovaný účet (01.2013) »

Myslim, ze kdyby Apple jednou udelal model s kvalitni klavesnici, tak by nemel o zakazniky nouzi. Takovy model bych si koupil i ja navzdory omezenim iOS.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

To se nestane, bohuzel.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

IPhone 6/ budoucnost

Post by GreenArrow »

Spíš bohudík. Taky bohudík, že nikdy neudělá telefon z plastu.
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

IPhone 6/ budoucnost

Post by Thompson »

htcjirka wrote: Volani,emaily,organizace casu semtam navigace.Kdyz se rozhlednu v praci ,kde je sto lidicek z ruznymi telefony a OS tak preference her v telefonu je opravdu jen u minimalni casti,na prstech spocitatelnych.
A proto je potřeba mít telefon za 12tis. :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

IPhone 6/ budoucnost

Post by htcjirka »

Tady se nikdo nebavil o cene telefonů tech kolegů,precti si to znovu,ale o hrách na telefonech.Kde jsi vzal tedy cenu 12tisic?Jak vis za kolik penez maji telefon? Opet klasická demagogie z tvé strany. Nauč se lepe cist,chapat a vnimat. :-)
GreenArrow
Ban
Ban

IPhone 6/ budoucnost

Post by GreenArrow »

Chápat se nauč ty. Myslel to tak, že na co je člověku telefon za několik tisíc, když na tebou zmiňované úkony mu stačí za 4 tisíce huawei. Pokud obyčejný neznalý člověk nechce výkon(který je dobrý jen u her) proč by teda tolik utrácel?
Jo a bavíme se celou dobu o světě, to že ty sem taháš nějaký svoje kolegy, kteří jsou v tuhle chvíli absolutně nepodstatní dokazuje jen to, že jedinej kdo tady nechápe psaný text seš ty.

GreenArrow: A v cem by vam to vadilo? Pokud klavesnici nechcete, muzete si koupit jednu z mnoha dalsich dotekovych placek od Applu. Nijak vas to nezasahne.
GreenArrow
Ban
Ban

IPhone 6/ budoucnost

Post by GreenArrow »

Mě by to vadilo proto, protože Jobs byl vzdycky proti klávesnici a pokud by to udělali, byli by sami proti sobě. Navíc klávesnice nikdo nechce.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost

Post by htcjirka »

GreenArrow wrote:Chápat se nauč ty. Myslel to tak, že na co je člověku telefon za několik tisíc, když na tebou zmiňované úkony mu stačí za 4 tisíce huawei. Pokud obyčejný neznalý člověk nechce výkon(který je dobrý jen u her) proč by teda tolik utrácel?
Jo a bavíme se celou dobu o světě, to že ty sem taháš nějaký svoje kolegy, kteří jsou v tuhle chvíli absolutně nepodstatní dokazuje jen to, že jedinej kdo tady nechápe psaný text seš ty.
Ty uz jsi taky uplne mimo puvodni diskuzi,v ktere jsi tvrdil ,ze vetsina ma telefon zejmena na hry uplne vyhorel :-D O cene tu vubec nebyla rec.Snazis se svezt/prizivit na na vlne uniho,coz se ti evidentne nevede :tlem: Nastesti zarazeni tematu do offtopic vice nez sedi.Spise by bylo lepsi ho presunout do FunZone 2011: Srandičky, vtípky, zábavná videa..
GreenArrow
Ban
Ban

IPhone 6/ budoucnost

Post by GreenArrow »

A kde říkám, ze pokračuji v původní? Ja pouze reagoval na Thompsona(ne uniho, zase neumis číst), který na tebe reagoval. Ja s tebou ukončil diskuzi už dávno , od doby co jsi začal brát lidi okolo tebe v práci jako stred vesmíru, který platí po celém světě. Můj názor prostě je, že windows phone za 15k si koupi pouze člověk co nevi co s penězi a nemá žádné nároky od telefonu
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost

Post by htcjirka »

Ja jsem nikde nepsal nic o tom kdo si co ma kupovat a za kolik?Kde si to sebral?Proc nam porad cpes nejaky telefon za 15tisic?O zadnych penezich a cene se tu nikdo nebavi,jen ty a thompson.Kdyz jsi to nacal,ja mam naopak vysoke naroky,proto mam Lumii 920,cenu neresim,jiny vyrobce me nabidne kombinaci takoveho HW(bezdratove dobijeni+mechanicka stabilizace obrazu+zvysena citlivost displeje+rich recording+foto ve tme atd) a SW( nejstabilnejsi a nejrychlejsi OS na trhu,aplikace ktere jsem pouzival na Adroidu mam i na WP,nekdo bohuzel hodnoti kvalitu systemu poctem her,jak jsi predvedl ty,to nema s narocnosti/nenarocnosti uzivatele nic spolecneho).
GreenArrow
Ban
Ban

IPhone 6/ budoucnost

Post by GreenArrow »

To nemá cenu
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

IPhone 6/ budoucnost

Post by Manek49 »

S tebou to nemá cenu...
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

IPhone 6/ budoucnost

Post by uni »

Když jsme u těch demagogů, htcjirka je zářný příklad:-)
papays
nováček
nováček
Zařízení: Apple Iphone 5S 64GB

IPhone 6/ budoucnost

Post by papays »

Podle mě ste ujetý všichni :) Proboha vždyť to sou kousky elektroniky,to Vám to za to stojí se kvůli tomu hádat ??

P.S až bude mít nějakej mobil výdrž 9 dnů jako moje bývalá několik let stará nokie e52,tak se tady budu taky hádat :)))
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Amen

Papays: Existuje, je to Lenovo P770
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

IPhone 6/ budoucnost

Post by Thompson »

htcjirka wrote:Ja jsem nikde nepsal nic o tom kdo si co ma kupovat a za kolik?Kde si to sebral?Proc nam porad cpes nejaky telefon za 15tisic?O zadnych penezich a cene se tu nikdo nebavi,jen ty a thompson.Kdyz jsi to nacal,ja mam naopak vysoke naroky,proto mam Lumii 920,cenu neresim,jiny vyrobce me nabidne kombinaci takoveho HW(bezdratove dobijeni+mechanicka stabilizace obrazu+zvysena citlivost displeje+rich recording+foto ve tme atd) a SW( nejstabilnejsi a nejrychlejsi OS na trhu,aplikace ktere jsem pouzival na Adroidu mam i na WP,nekdo bohuzel hodnoti kvalitu systemu poctem her,jak jsi predvedl ty,to nema s narocnosti/nenarocnosti uzivatele nic spolecneho).
Myslíš kvalitu systému, který kopíruje iOS?O ceně se baví každý normální člověk, kterého zajímá poměr cena/výkon pokud tebe ne, neznamená že ostatní ne.K narážce na hry, že je hrají jenom náctiletí...noa?Upřímně by mě zajímalo, jakou lidi do 20let tvoří skupinu, můj tip je minimálně 50%, starším lidem stačí normální telefon, stejně jako tobě...Obhajovat systém vtipnýma nárokama, viz. bezdrátové dobíjení a nějaká stabilizace obrazu a citlivost displeje, kterou vyřeší rukarice nebo lepší tužka do 200kč, který jsi před půl rokem hanil, je trošku směšné, stejně jako když někdo říká, že iphone je pro náctileté a sám má telefon v křiklavých v barvách.K narážce na kvalitu OS, OS není to jen o hrách, ale určitě o počtu a kvalitě aplikací, nejenom her ;) .
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost

Post by htcjirka »

WP ,ze kopirujei iOS? :tlem: Chlape ty jsis neco "slehnul".Ja nikde nepsal ,ze iPhone je pro nactilete,to jsi sebral kde?Taky tvuj vymysl ala demagogie..Naopak me jiz nestaci obycejny telefon,protoze me nemuze uspokojit jentak nejaky obycejny HW a OS + u OS je dulezita rychlost a perfektni stabilita,kterou WP ma + zakladnu tech dulezitych aplikaci ma take..Ano system jsem hanil,protoze pred pul rokem jsem mel WP7.x kde to byla mizerie a system me omezoval(a daval jsem to najevo),protoze chybela spousta veci(mass storage,sdileni pres BT,plnohodnotny beh na pozadi apod.),to vse konecne WP8 maze a posouva system vyrazne dal.
citlivost displeje, kterou vyřeší rukarice nebo lepší tužka do 200kč
Tomu rikam hodne vtipny a nestastny argument :-D a sve klasicke kozene rukavice zahodim a budu kvuli tomu kupovat specialni,trochu ujete.Tuzka?To myslis vazne?Priste napis nejaky smysluplny argument. ;-)
K narážce na kvalitu OS, OS není to jen o hrách, ale určitě o počtu a kvalitě aplikací,
Ten jiz dnes dostatecny,tech kvalitnich je vetsina,zatimco na Adroidu dominuje balast a kvalitnich apikaci je pramalo + "viry" ,ktere jsou schopne se protlacit na google play.
Post Reply

Return to “Off Topic”