IPhone 6/ budoucnost
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
IPhone 6/ budoucnost
Právě naopak, běžný uživatel na WP postrádá hodně-hry, které vidí okolo na ostatních platformách.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
IPhone 6/ budoucnost
Myslíš běžný pubertální uživatel.
- GreenArrow
- Ban

IPhone 6/ budoucnost
Tvůj názor.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
IPhone 6/ budoucnost
Stejne jako jen tvuj nazor,ze vetsina lidi ma telefon na hry. 
- GreenArrow
- Ban

IPhone 6/ budoucnost
A řekni na co jinýho?
IPhone 6/ budoucnost
Možná na volání:-)
-
htcjirka
- smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost
Volani,emaily,organizace casu semtam navigace.Kdyz se rozhlednu v praci ,kde je sto lidicek z ruznymi telefony a OS tak preference her v telefonu je opravdu jen u minimalni casti,na prstech spocitatelnych.GreenArrow wrote:A řekni na co jinýho?
- GreenArrow
- Ban

IPhone 6/ budoucnost
To mě stačí 
IPhone 6/ budoucnost
No já osobně hry na telefonu a ani na Playbooku nehraju a mám je tam jen kdyby náhodou :-)To si radši už pustím Mp3 nebo film.Taky jen na volání, sms, email, twitter, reeder, tapatalk, navigace a Net, Mp3 občas.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
IPhone 6/ budoucnost
To že WP prozatím zaostává v mapách, navigacích, PIM, hrách a odborném obsahu je fakt, nad kterým se snad ani nedá polemizovat, ne?:-) Což je samozřejmě poplatné současnému stavu platformy. V tuhle chvíli to bohužel vypadá, že WRT v tomto nezmění nic, ještě uvidíme co WP, dost naznačí WMC a představené produkty s WP. Pokud ale výrobci sem tam představí jeden model, na který se pak čeká měsíce a měsíce jasně ukazuje, jak daný výrobce platformě věří... No ještě že tu máme tu 4Afrika aktivitu, tamní uživatelé se již třesou na Zune a Phone Store:-D
-
htcjirka
- smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost
Zrejme vidas WP jen z vlaku,takze jedinny ,kdo tu zostava jsi ty a mel by jsi si trochu doplnit o rozsirit znalosti.To že WP prozatím zaostává v mapách, navigacích, PIM, hrách a odborném obsahu je fakt, nad kterým se snad ani nedá polemizovat, ne?:-)
Re: IPhone 6/ budoucnost
Sice je to tema o IPhonu, ale budiz
WP maji stale problem a kdo to nevidi, tak je zaslepenec. Bohuzel plati, ze se prodava to, kde jsou aplikace, at se nam to libi nebo ne a at jsou uzitecne a nebo ne. Konecne, nikoho nebudu soudit za to, ze chce take hry. Obcas si take neco zahraju a nact uz mi neni davno. Ale neni to pro me stezejni. Z pohledu her na WP ocenuji specificke tituly od MS, ktere jsou vyborne a jinde nevychazi. Z meho pohledu je problem WP v malem vyberu zarizeni a hlavne v tom, ze se MS, ale i Nokia nemohou zbavit nekterych iritujicich bugu. Restarty jsou stale nepredvidatelne, L920 ma sve problemy, to jsou veci co me odrazuji. Co me drzi u Applu je to vse okolo. Slysim pisnicku, sup Soundhound, sup iTunes a koupit a muzu hned poslouchat. Vyfotim fotku s detma, sdilim na sdileny fotostream s manzelkou a ona hned vidi. Vecer ji primo a hned vidim na macu v iPhotu, nebo primo na Apple TV. Deti s ipody me mohou kdyz jsou na wifi psat i facetimovat kdyz jsem na sluzebce. Kdekoli na svete si muzu hned jak vyjde pustit svuj oblibeny TV serial. Verte, ze to opravdu delam a libi se mi to.
-
uni
- smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost
htcjirka: to o tom rozsirovani od tebe sedi primo neuveritelne. Vis, nemusi byt vse WP vs iOS, Android vs iOs, slunecni aktivita vs iOS, apod., co tu furt nekteri predhazuji. Taky to muze byt WP vs Android, napr. A v tomto pripade to plati vice nez dobre. Ja vim, Android neuznavas (takova obdoba pohledu Palestiny na...), ale zbytek sveta s nim pocita:)
-
htcjirka
- smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost
Jsem otevreny vsem OS,nepreferuji zadny,dnes je to WP,priste to muze byt Android,ktery uz jsem v minulosti pouzival.Uz jsem to psal jednou,to, ze danou platformu pouziva vice lidi neznamena ,ze je to to nejlepsi ci kvalitni.Impuls a Blanik take posloucha nejvice lidi a pritom je to ten nejvetsi odpad v eteru.Android ma i pekne zastoupeni,diky pohodlnemu warezu. 
-
uni
- smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost
Ještě Blesk tiskovina. Amen.
-
mceza
Jenže toto umí i Android i WP. Není to žádná výsadní fuknce Applu. I na Android a WP je spousta aplikací, které dělají to samé, to podobné nebo ještě něco lepšího.mberdych wrote:Co me drzi u Applu je to vse okolo. Slysim pisnicku, sup Soundhound, sup iTunes a koupit a muzu hned poslouchat. Vyfotim fotku s detma, sdilim na sdileny fotostream s manzelkou a ona hned vidi. Vecer ji primo a hned vidim na macu v iPhotu, nebo primo na Apple TV. Deti s ipody me mohou kdyz jsou na wifi psat i facetimovat kdyz jsem na sluzebce. Kdekoli na svete si muzu hned jak vyjde pustit svuj oblibeny TV serial.
Ano, nemá to na začátku názvu to "i", takže to některým může připadat jako špatné, ale funguje to víceméně stejně.
-
uni
- smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost
mceza: "Ano, nemá to na začátku názvu to "i", takže to některým může připadat jako špatné, ale funguje to víceméně stejně." Tak srovnávat iCloud a Drive...no, no... Když dva dělají to samé, ne vždy je to to samé:-) A to srovnání stejné funkčnosti iTunes a Play pro zakoupení vybrané skladby... Sakra chlape, o čem to mluvíš?:-)
IPhone 6/ budoucnost
Mceza: dobre, kdyz konkretne, tak konkretne.
1) jaky software pouziju abych primo na telefonu koupil hudbu, ktera se hned prenese do telefonu, budu ji moc pouzivat na vsech iZarizenich. Ano, Xbox Music, ale ten pokud vim v CR nefunguje a pokud by fungoval, v cem bude lepsi. Bude v nem tolik ceskeho obsahu jako v iTunes?
2) To same s filmem, moznosti si ho pujcit a shlednout a nebo koupit.
3) jak zajistim, ze kdyz vyfotim fotku, tak ji automaticky muze videt primo nativne kdokoli na jinem zarizeni, aniz by ovsem museli znat jmeno k memu Skydrivu. Uvidi to primo v aplikaci na fotky, naprosto prirozene, bez klikani na odkazy. Telefon je pouze upozorni, mas tam novou fotku. A pokud tohle funguje, tak prosim v cem je to na WP lepsi, nez na iOSu?
Muzes byt prosim ale konkretni? Ze to umi jini a lepe, rad si to poslechnu.
1) jaky software pouziju abych primo na telefonu koupil hudbu, ktera se hned prenese do telefonu, budu ji moc pouzivat na vsech iZarizenich. Ano, Xbox Music, ale ten pokud vim v CR nefunguje a pokud by fungoval, v cem bude lepsi. Bude v nem tolik ceskeho obsahu jako v iTunes?
2) To same s filmem, moznosti si ho pujcit a shlednout a nebo koupit.
3) jak zajistim, ze kdyz vyfotim fotku, tak ji automaticky muze videt primo nativne kdokoli na jinem zarizeni, aniz by ovsem museli znat jmeno k memu Skydrivu. Uvidi to primo v aplikaci na fotky, naprosto prirozene, bez klikani na odkazy. Telefon je pouze upozorni, mas tam novou fotku. A pokud tohle funguje, tak prosim v cem je to na WP lepsi, nez na iOSu?
Muzes byt prosim ale konkretni? Ze to umi jini a lepe, rad si to poslechnu.
-
uni
- smartmaniak

IPhone 6/ budoucnost
No nicméně k tématu:-)
Dovedu si představit konečně nasazení IGZO (marketingu od Sharpu už bylo hodně, už by to chtělo činy), tedy pozitivní dopad na výdrž.
NFC je s otázkou, ale asi spíše ano, už by se dalo toto považovat za std.
V iTunes by mohla přibýt nová položka "iBroadcast":-), tedy streamovaná hudba.
Vylepšená optika fotoaparátu (oprava lensfare), mě osobně fotoaparát nijak nezajímá.
Nejsem si jist, jestli současný model podporuje naší frekvenci LTE, tak příp. ji přidat.
Do Home buttonu se možná integruje čtečka otisku prstů.
Nějaký stupeň IPX by potěšil.
128GB model (za cenu současného 64, pak odstupňovat 64,32GB, 16GB nechat v iPhone 5 a nadále tuto kapacitu opustit).
Více mě nenapadá, to by by pěkný upgrade...
Dovedu si představit konečně nasazení IGZO (marketingu od Sharpu už bylo hodně, už by to chtělo činy), tedy pozitivní dopad na výdrž.
NFC je s otázkou, ale asi spíše ano, už by se dalo toto považovat za std.
V iTunes by mohla přibýt nová položka "iBroadcast":-), tedy streamovaná hudba.
Vylepšená optika fotoaparátu (oprava lensfare), mě osobně fotoaparát nijak nezajímá.
Nejsem si jist, jestli současný model podporuje naší frekvenci LTE, tak příp. ji přidat.
Do Home buttonu se možná integruje čtečka otisku prstů.
Nějaký stupeň IPX by potěšil.
128GB model (za cenu současného 64, pak odstupňovat 64,32GB, 16GB nechat v iPhone 5 a nadále tuto kapacitu opustit).
Více mě nenapadá, to by by pěkný upgrade...
Me na iphonu v podstate irituje jen baterka, stejne jako na cemkoli jinem. Tam se ale radikalni zmena cekat neda. Take bych uvital refresh vzhledu iOS. Celkove, ze by ho radikalneji prepracovali na urovni GUI.