Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U me i u kolegy v praci chodi bez potizi,ja mam 02,kolega T-Mobile.
zkousel jsem si i nechat poslat od t-mobilu nastavovaci sms, ale samozrejme nic nedorazilo 
-
htcjirka
- smartmaniak

Ani nemohlo,pro WP nastavovaci sms neexistuje.Nastavuje to prave aplikace v Nastaveni - pristupovy bod.
no tak snad teda zkusim nastavit si to cely rucne sam, vytvorit novy přístupovy bod
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Už tu to někdo řešil a určitě se to musí řešit přes operátora, telefonem to není.
to je divny, kdyz mi to na Omnii 7 chodilo a prechodem na L920 to najednou prestane.
-
htcjirka
- smartmaniak

Pak budes muset zvolit manualni metodu pridani APN pro MMS(jako nekteri uzivatele Vodafone)
Nastaveni z Lumie 820 je nachlup stejne.
http://www.t-mobile.cz/dcpublic/Nastave ... ia_820.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Nastaveni z Lumie 820 je nachlup stejne.
http://www.t-mobile.cz/dcpublic/Nastave ... ia_820.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
To sem byl možná já, a nevyřešil. Stopro mam vše dobře nastavený, dokonce mi v minulosti i MMsky chodily, samo sem se v nastavení nehrabal. Opakovaně sem otravoval operátora a nic. Imo to maji na T-mobile hobitý a sami nevědí co s tim.Manek49 wrote:Už tu to někdo řešil a určitě se to musí řešit přes operátora, telefonem to není.
Jak moc rozšířený je ten problém s proximity senzorem? A to prášení dovnitř a rachtání? Zajímalo by mě, jestli už to výrobce vychytal 
-
htcjirka
- smartmaniak

Neda se rict,ma dve Lumie 920,jednu od zacatku listopadu,druhou od konce listopadu a ani na jedne se problem neobjevil,pouzivam je kazdy den.Ani prach,ani problem s promixity.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
xjohny: 920cítku mám od 7.listopadu a žádný problém nemám. Vidrační motorek trochu rachotí, ale po těch pár měsících to ani nevnímám. Telefon nosím v pouzdře, proximity senzor funguje a prach nikde.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Nevím, jestli to vychytal výrobce, nicméně dnes se mi v rekordně krátké době vrátila lumia920 z reklamace a opravili vše. Měl jsem problém jak s vrzáním, tak s proximity senzorem, prachem i vibracemi. Po týdenní ozdravné kůře CellNet >> Arvato >> CellNet telefon nevrže, vibruje nádherně potichu (údajně vyměněný motorek), čočka vyčištěná a proximity funguje (dle mého nebyl jen zaprášený, ale nedoléhal kontakt, protože když nefungoval, pomohlo vždy přimáčknout sklíčko u sluchátka směrem do telefonu a probudil se - a to opravili)
Lumia byla neoficiální dovoz a vše bez problémů po kontrole IMEI šlo přes záruku.
Lumia byla neoficiální dovoz a vše bez problémů po kontrole IMEI šlo přes záruku.
Takže říkáte, že ty takové lehce drnčící vibrace má cenu reklamovat ano?
(moc se mi nehce, má novou hračku a že bych ji hned dal z ruky
)
(moc se mi nehce, má novou hračku a že bych ji hned dal z ruky
Díky za reakce, chci do ní jít, cena šedivek dnešním dnem spadla deset korun pod magických 13.000,- 
Jediný co mi trošku vadí jsou asi ty obří rozměry, chci to ještě někde vidět reálně vedle ostatních smartfounů.
Jediný co mi trošku vadí jsou asi ty obří rozměry, chci to ještě někde vidět reálně vedle ostatních smartfounů.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
já šel v první řadě reklamovat nefunkční proximity a když už jsem tam byl, zmínil jsem i drnčení vibrací (nebylo extra výrazné, ale bylo alespoň ze začátku nepříjemné, pak jsem si zvykl). No a voila, už nedrnčí..SirTom wrote:Takže říkáte, že ty takové lehce drnčící vibrace má cenu reklamovat ano?
(moc se mi nehce, má novou hračku a že bych ji hned dal z ruky)
Jen s vibracemi bych tam ale nešel.. Nicméně to záleží na každém, jak moc to vadí.
Xjohny :Toho se vůbec neboj,měl jsem N8 a šel jsem do L920 také s obavami,ale po týdnu hodnotím velikost jako ideální a nemám problémy ani s hmotností.Okamžitě si zvykneš 
Chybí mi pořád nějaký čítač dat.Na mobilmanii je odkaz na přesně tu aplikaci co hledám,ale nelze stáhnout.(není pro ČR).Lze to nějak obejít,při zachování funkčnosti aplikace ?
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... ignin=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Nauc se editovat posty. koumes
Chybí mi pořád nějaký čítač dat.Na mobilmanii je odkaz na přesně tu aplikaci co hledám,ale nelze stáhnout.(není pro ČR).Lze to nějak obejít,při zachování funkčnosti aplikace ?
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... ignin=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Nauc se editovat posty. koumes
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Nokia Counters je pro WP 7.X. Ve WP8 je nativní podpora pro počítání dat, ale musí tam být spolupráce od operátora.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Já mám 920 prosince z Polska. Kromě chrčení vibrací, ke kterému dochází jenom v určité poloze, jsem jiný problém neměl.xjohny wrote:Jak moc rozšířený je ten problém s proximity senzorem? A to prášení dovnitř a rachtání? Zajímalo by mě, jestli už to výrobce vychytal
Naposledy jsem zjistil, že zamrzání telefonu způsobuje aplikace AppoinTile. Je vidět, že procesy na pozadí ještě nejsou vychytané.
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
steelspace,
aký operátor ? aktualizáciu už máš ?
aký operátor ? aktualizáciu už máš ?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
xjohny: Rozměrů a váhy se vůbec neboj. První týden se ti bude zdát obrovská a těžká, ale pak si ji zamiluješ a menší nebudeš chtít.
Do listopadu minulého roku jsem taky prohlašoval, že Mozart s 3,7" uhlopříčkou je pro mě maximum a ted bych se k menší nevrátil ani za zlatý prase.