Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Ano, je tam. Mam Orange PL a je tam Slovenstina.
-
milanillo
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Nokia Lumia 920 "Portico"
dakujem velmi pekne...si spokojny, neboli okrem loga nejake problemy?
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Pekný test púzdra a diskusia :
http://nokians.fr/2012/11/test-de-letui ... lumia-920/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://nokians.fr/2012/11/test-de-letui ... lumia-920/" onclick="window.open(this.href);return false;
polský Plus+....bez problémov, len Portico nejako zaspalomilanillo wrote:dakujem velmi pekne...si spokojny, neboli okrem loga nejake problemy?
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Už mi přišla aktualizace PDF readeru a umí ukládat na SkyDriverorxy wrote:OK,díky bylo to tím počasím,takže už spíme.Horší je to pdf soubory - nejdou uložit do telefonu ani do SkyDrive.
Vubec zadny problem, spokojeny jsem.milanillo wrote:dakujem velmi pekne...si spokojny, neboli okrem loga nejake problemy?
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

v priebehu februára 
Co jsem si jeste vsimnul, tak pri pouziti pouzdra nejde telefon pri hovoru drzet pravou rukou, jde pouze do leve. Mas stejny problem?Gideonn wrote:Pouzdro CP-600 vlastním již od 20.12.2012. a jsem s ním naprosto spokojen. Telefon chrání, přesně sedí a co se týká stojánku, (kůže musí používáním změknout) na pevné podložce po krátkém čase bez problémů drží.
Něco na tom bude, automaticky beru telefon do levé ruky, je to pohodlnější než v pravé.
A co Polkomtel ? Má již někdo tento update na L920 a distribuci Polkomtelu ?MikeyMCZ wrote:Vubec zadny problem, spokojeny jsem.milanillo wrote:dakujem velmi pekne...si spokojny, neboli okrem loga nejake problemy?Jen to Portico - koukal jsem na forum Orange PL a nikdo od operatora nebyl schopny odpovedet. :(
Díky.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ma,uz drive nez Nemecka distribuce.Dokonce nove kusy od Polkomtel uz jsou primo s Porticem.
-
alda2
- častý přispěvatel

- Zařízení: L950 single sim
přes co přišla aktualizace ? Mě teda nic nedorazilo.iljusin66 wrote:Už mi přišla aktualizace PDF readeru a umí ukládat na SkyDriverorxy wrote:OK,díky bylo to tím počasím,takže už spíme.Horší je to pdf soubory - nejdou uložit do telefonu ani do SkyDrive.
Aktualizace chodí přes Store. Pokud ti neukazuje žádnou aktualizaci, stačí tam aplikaci vyhledat a v detailu té aplikace se zobrazí tlačítko "aktualizovat" (pokud je něco k dispozici).
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

To počujem prvy krat,že cez Store. To si tam zadal aký názov?
Tak v tom pripade doporucuji cteni zde: http://www.windowsphone.com/en-US/how-t ... -games-faq
Mě update chodí zásadně kolem půlnoci, pokud někde čtu zprávu, že je to aktualizováno a já tu aplikaci mám již v telefonu a nemůžu se "dočkat" co upgrade přinese, tak si jí najdu v AppStore a vlevo dole kliknu na "aktualiovat" - tedy jakási manuální aktualizace 
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

Ale to sa týka aplikácií, či?
Ano, aplikací.
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

aha, trošku vyššie totiž prebiehala diskusia o polských 920 a aktualizáciach Portico....a ono to vyznelo trochu inak 
Shodou okolností jsem koupil také šedivku, polskou, operátor Plus+, no a nechal jsem si tam nahrát Portico a už není polská, ale pro změnu belgická, operátor Proximus....zdá se, že moje 920tka je krapet mezinárodně promiskuitní 
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
tak mam jednu prakticku radu: gorila glass na l920 nie je bohvieco, vcera mi moj 4 rocny syn praskol sklicko nad reproduktorom... nepytajte sa ma preco, ale povedal mi ze do neho zahryzol... ach jaj