večer som pozeral a vyskúšal si , ale ani jedna mi nevyhovovala....proste som chcel mať digi čas ako väčšiu dlaždicu na dom.obrazovke....
máte nejaký tip ?
Digitalni Hodiny jako dlazdice
taky hledam jednoduche digitalni hodiny ...
v telefonu je aplikace HTC, ale nepodarilo se mi z ni dostat pocasi, ktere tam nechci ...
(pocasi ukazuje nepresne - hned vedle mam aplikaci od in-pocasi, ktere mi naprosto vyhovuje) ...
v telefonu je aplikace HTC, ale nepodarilo se mi z ni dostat pocasi, ktere tam nechci ...
(pocasi ukazuje nepresne - hned vedle mam aplikaci od in-pocasi, ktere mi naprosto vyhovuje) ...
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Dlaždice se aktualizují cca 1x za půl hodiny, takže žádná realtime aplikace jako hodiny neexistuje.bigjohn wrote:večer som pozeral a vyskúšal si , ale ani jedna mi nevyhovovala....proste som chcel mať digi čas ako väčšiu dlaždicu na dom.obrazovke....
máte nejaký tip ?
a dostat nejak z htc aplikace pryc to pocasi?
moc diky
moc diky
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Počasí pryč nedostaneš, je to součást aplikace. Pokud chceš mít počasí na lock screenu, zkus aplikaci Weather Flow.
-
shagy2301
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 XL (predtým HTC 8S, Nokia Lumia 800)
a to až tak vadí, že tam je aj počasie? mne osobne nie
vadi mi, ze je tam pocasi, ktere ukazuje blbe, vedle mam pocasi od in-pocasi, ktere ukazuje presne - bere udaje z mistni meteo stanice
jinak by mi to nevadilo 
na lock screenu to nechci, tam mi staci kalendar a hodiny
na lock screenu to nechci, tam mi staci kalendar a hodiny
-
shagy2301
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 XL (predtým HTC 8S, Nokia Lumia 800)
no čo sa týka toho počasia, tak keď máš veďľa svoje správne, tak nerieš a ber to ako vtip na každý deň.
lockscreen je kategória sama o sebe a tam si môžeš dať čo chceš. Prípadne napíš čo by si privítal na lockscreene a ja sa skúsim na to pozrieť
lockscreen je kategória sama o sebe a tam si môžeš dať čo chceš. Prípadne napíš čo by si privítal na lockscreene a ja sa skúsim na to pozrieť