Aktualizace na Windows Phone 7.8 (diskuze)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Take dokaze bricknout zarizeni apod,smele do toho,ale s rizikem ci pripadnou nestabilitou a problemy.
-
frenzyfish
- nováček

- Zařízení: Nokia
Tak u mě update nabídl ZUNE, byli tuším tři (?) a chyba v marketlaplace u mě byla taky - první den házeli související aplikace chybu, druhý den tam byla prázdná obrazovka a dnes už fungují 
Chtěl jsem se zeptat, jak to máte s výdrží? Dřív, když jsem si dal diagnostics, tak jsem viděl odběr cca 80-90 mA, ted tam mám tak 140! Což odpovídá stavu zezačátku, než přišel pro lumii update co tu výdrž řešil.. Reálně to otestovaný ještě nemám, pořád si teď s mobilem hraju, tak uvidím v týdnu.
Ringtone maker nemám, sdílení bluetooth mám (stahoval jsem z marketu). Jako vyhledávač pořád jen bing a seznam.. Koukám, že každej to má prostě jinak..
Chtěl jsem se zeptat, jak to máte s výdrží? Dřív, když jsem si dal diagnostics, tak jsem viděl odběr cca 80-90 mA, ted tam mám tak 140! Což odpovídá stavu zezačátku, než přišel pro lumii update co tu výdrž řešil.. Reálně to otestovaný ještě nemám, pořád si teď s mobilem hraju, tak uvidím v týdnu.
Ringtone maker nemám, sdílení bluetooth mám (stahoval jsem z marketu). Jako vyhledávač pořád jen bing a seznam.. Koukám, že každej to má prostě jinak..
-
htcjirka
- smartmaniak

Kazdej jinak,zalezi i na "puvodu urceni" Lumie apod.OTA updaty jsou celkem bordel.
-
htcjirka
- smartmaniak

Je,protoze diky pentile matici je vyrazna viditelnost rastru.Ok, tak delejme ze pentile matice je to samy co rastr..
Dame i vytazek z netu "Displej Lumie 800 spočívá v pixelové matici PenTile,to má za následek viditelný rastr i při vysoké hodnotě DPI." Tak nevim co se ti na spojeni pentile/rastr nelibi.
Vidis to me nikdy neudelalo,asi jsem nepreskakoval tolik pisnicekna lock screenu ten prehravac (co na nej pochopitelne vsichni nadavaj) je omezenej pouze casove. Takze kdyz chcete preskakat treba vic pisnicek najednou, uprostred preskakovani se proste vysune a nazdar.
Na WP8 dotyk dobu zasunuti prodluzuje.
- CreAtive_34
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Radar
OrcusDei: Je to rastr... Když porovnám svůj radar s kamarádovou Lumií 800 tak vidím rastr na první pohled, on prý ne.
Vidím něco podobného, jako u lowend nebo starších telefonů s malým rozlišením, prostě jakoby kostičky.
OrcusDei 2: a zkoušel jsi podržet u toho slova prst dýl, aby se ti objevil kurzor? Takhle nemám jediný problém ani za chůze ;)
Nicméně na obou telefonech jsou malé ikony ostré...
Vidím něco podobného, jako u lowend nebo starších telefonů s malým rozlišením, prostě jakoby kostičky.
OrcusDei 2: a zkoušel jsi podržet u toho slova prst dýl, aby se ti objevil kurzor? Takhle nemám jediný problém ani za chůze ;)
Nicméně na obou telefonech jsou malé ikony ostré...
- CreAtive_34
- přispěvatel

Bude se ti líp spát když jsi mi tak krásně vynadal, nebo máš pořád zácpu?
- CreAtive_34
- přispěvatel

Já to nemyslel jako začátek flamu, jen mě vždycky vytočí když napíšu normálně myšlenou radu a někdo mi odpoví podobně...
Ad marketplace - mě zase dost často nejde nic stáhnout nebo koupit, prostě se to chová jako kdyby byl market down. Stačí ho znova spustit případně reboot telefonu a jede to.
Ad marketplace - mě zase dost často nejde nic stáhnout nebo koupit, prostě se to chová jako kdyby byl market down. Stačí ho znova spustit případně reboot telefonu a jede to.
-
Menty
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5
Co se týče nedostatků, jsem na tom stejně. Dřív jsem říkal, jak stabilnější a odladěnejšího systému není. Chyba no. Co se týče dalších update, myslím, že pokud se MS rozhodně opravit aspoň některé chyby, tak budem rádi. Někde se mluvilo o WP 7.9, ale tomu já už bohužel něvěřím.
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Muhehe, co by tak WP7.9 mohlo přinýst, když příchod update 7.8 trval skoro třičtvrtě roku a přinesl nový barvičky (wááu!!) a více velikostí Live tile?

-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Tak jsem zkoušel to přeskakování písniček a ok, jakmile stisknu přetáčení, doba se prodlouží než lišta zajede. Nicméně je tam bug v tom, že v 7.5 to bylo přímo na lockscreenu ty ovládací tlačítka, teď i při zvolení v nastavení se tam pořád objevuje ta lišta. Naštěstí se s drátama neotravuju a ovládání mám na bt modulu, takže je mi to celkem putna 
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Tak konečne mi funguje Souvisejíci v Marketplace :D záložky pořád nic, BT taky nic.
Čo sa týka s prácou s textom a klávesnicou...IOS je na tom lepšie.
Zatiaľ som z WP spokojný, plní si čo má, podáva to čo od neho chcem.
Okrem týchto pár chýb + "Skypu"1 som spokojný
Až sa všetko trochu posunie tak sa asi presuniem radšej do WP8 z Lumiou 920.
Čo sa týka s prácou s textom a klávesnicou...IOS je na tom lepšie.
Zatiaľ som z WP spokojný, plní si čo má, podáva to čo od neho chcem.
Okrem týchto pár chýb + "Skypu"1 som spokojný
Až sa všetko trochu posunie tak sa asi presuniem radšej do WP8 z Lumiou 920.
Tak "související" v marketplace začalo fungovat. Ještě včera to nejelo, teď už to jede. Bez jakéhokoliv restartu, reinstalace čehokoliv, prostě už to jede samo. Zřejmě nějaká chyba na straně MS serverů.
Malickost, ktoru som si na WP 7.8 vsimol je, ze ked pocuvam hudbu a vytiahnem sluchatka, pauzne sa. Konecne 
-
Simon
- stálý přispěvatel

Ne nemám BT. Prošmejdil sem celej Marketplace, nokia kolekcia...proste nič. Aj keď som ho konečne našiel cez Bing, tak mi to vyhodilo že nepodporuje moje zariadenie.
Tie záložky...to fakt musím ísť reklamovať? -.-
Tie záložky...to fakt musím ísť reklamovať? -.-
-
Simon
- stálý přispěvatel

No mne to prestalo ísť keď som v nastaveniach aplikácií -> IE -> Otevřít odkaz z jiných aplikací zde -> a mesto Aktuálni zložky sem dal Nová zložka....pak mi proistotu vúbec nešel IE. Tak sem trlefon prestavil na Aktuálni zložky a resetoval telefon. Pak IE šel ale už zložky ne :/
No do reklamace se mi moc nechce :(
No do reklamace se mi moc nechce :(
-
Simon
- stálý přispěvatel

No ten BT taky nejde stáhnout ani takhle. No tak skusím ten hard reset...kdyby nic tak budu muset reklamovat no.
No tak našťastie tam nemám toho toľko...aj keď už tam dačo mám. :D Ach jáj, to by človek chce asi moc keby všetko šlo tak jak má :/
No tak našťastie tam nemám toho toľko...aj keď už tam dačo mám. :D Ach jáj, to by človek chce asi moc keby všetko šlo tak jak má :/
Tohle mi funguje od úplně první verze WP, která se prodávala 7.0.7004.martkono wrote:Malickost, ktoru som si na WP 7.8 vsimol je, ze ked pocuvam hudbu a vytiahnem sluchatka, pauzne sa. Konecne
Tak s tymi sluchatkami a pauznutim hudby neviem potom. Nepamatam si, ze by mi to robilo aj predtym. A vracat sa spat na 7.5 sa mi kvoli tomu nechce :D
- CreAtive_34
- přispěvatel

Pauzování hudby potvrzuji, bylo již dříve.
Ale vrtá mi jiná věc... Mám bluetooth přijímač BH-111 a když ho za poslechu vypnu, někdy se přehrávač stopně a někdy hraje dál... Nevím proč.
Ale vrtá mi jiná věc... Mám bluetooth přijímač BH-111 a když ho za poslechu vypnu, někdy se přehrávač stopně a někdy hraje dál... Nevím proč.
-
frenzyfish
- nováček

- Zařízení: Nokia
Dva dotazy na majitele lumií 800 po aktualizaci:
1) nesnížila se vám max. hlasitost do sluchátek? dřív jsem poslouchal cca 18, teď musím skoro na třicet :(
2) nezvýšil se Vám odběr telefonu? dříve jsem měl (dle aplikace diagnostics) odběr cca 80-90 mA, teď to lítá kolem 140..
tenhle update je zatím pro mě šílenej fail :(
1) nesnížila se vám max. hlasitost do sluchátek? dřív jsem poslouchal cca 18, teď musím skoro na třicet :(
2) nezvýšil se Vám odběr telefonu? dříve jsem měl (dle aplikace diagnostics) odběr cca 80-90 mA, teď to lítá kolem 140..
tenhle update je zatím pro mě šílenej fail :(