[app] Week View 8 - doplněk kalendáře
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
[app] Week View 8 - doplněk kalendáře
Mnohé z vás určitě potěší, že oblíbený WP doplněk kalendáře - skvělá aplikace Week View nyní má už i svou verzi speciálně pro WindowsPhone 8 s novými fíčurami..
Bohužel, v našem české store není (zatím?) dostupná. link na US store -pokud máte zakoupený původní week view, stačí v telefonu přepnout region na US (pozor, je nutné přepnout i Jazyk zobrazení - aplikace zatím není přeložená do češtiny, jinak se vám znovu stáhne původní verze 2.3) a zdarma stáhnout z US store. Pozor! autor doporučuje předtím odinstalovat původní weekview..
Více informací zde:
http://forums.wmpoweruser.com/post/APP- ... -8-6137301" onclick="window.open(this.href);return false;
A informace na závěr, psal jsem si s autorem a lokalizovaná verze je v přípravě a měla by být dostupná během 2 týdnů, takže pokud nechcete provádět kejkle s regiony, stačí počkat na aktualizaci..
Bohužel, v našem české store není (zatím?) dostupná. link na US store -pokud máte zakoupený původní week view, stačí v telefonu přepnout region na US (pozor, je nutné přepnout i Jazyk zobrazení - aplikace zatím není přeložená do češtiny, jinak se vám znovu stáhne původní verze 2.3) a zdarma stáhnout z US store. Pozor! autor doporučuje předtím odinstalovat původní weekview..
Více informací zde:
http://forums.wmpoweruser.com/post/APP- ... -8-6137301" onclick="window.open(this.href);return false;
A informace na závěr, psal jsem si s autorem a lokalizovaná verze je v přípravě a měla by být dostupná během 2 týdnů, takže pokud nechcete provádět kejkle s regiony, stačí počkat na aktualizaci..
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
Week View 8 - nová verze pro WP8
Tak už je dostupný i v českém storu. Myslím, ze se appka moc povedla, jeste budu dolaďovat český překlad, autor tam přidal nové texty.
- mimonaut
- smartmaniak

Jj, to by chtělo. Diky za překlad, Martine.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Prekladyby to chtelo doladit,to je pravda.
Nevíte jestli bude i verze pro WP 7.5 (popr. 7.8)?
Díky.
Díky.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ta soucasna ti na WP7.x nevyhovuje nebo ti snad neco chybi oproti verzi WP8?
Nemuzu ji ma Marketu pres tel. vubec najit. 
- mimonaut
- smartmaniak

Normálně tam je. Samozřejmě bez "8". Jen Week View.
jestli jí nenajdeš v telefonu, zkusil bych to přes web.
jestli jí nenajdeš v telefonu, zkusil bych to přes web.
Nakonec jsem našel http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 637f55faaf, ale nejde nainslatovat. Popisek: Aplikace již není publikována..
-
htcjirka
- smartmaniak

No,tak jsou dve moznosti,bud ji prestal vyvojar podporovat pro starou verzi OS anebo je jen docasne stazena z marketu.Napsal bych autorovi,jak to sni vypada.
Tak jsem mu zkusil napsat email.
Zatim diky.
Zatim diky.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

Tak jsem dnes odeslal upravený překlad, tak v přístí verzi by to mohlo být už ok. Nicméně, řeším problém s autorem, funguje Vám week view 8 na lumii 920 normálně z českého Store? Mě ani zaboha neaktualizuje dlaždice a neustále vytrvale vypína agenta na pozadí, tudíž v tuto chvíly pro mě nepoužitelné...
- mimonaut
- smartmaniak

Mě to šlape v pohodě. Ale dělal jsem to jak doporučil autor. Jakmile se objevil update, smazal jsem starý a instaloval načisto nový. S agentem žádný problém, dlaždice spolehlivé..
(původně po zkouškách eng wv8 jsem se vrátil k 7.x verzi a čekal na český update, takže mám verzi z cz Store)
(původně po zkouškách eng wv8 jsem se vrátil k 7.x verzi a čekal na český update, takže mám verzi z cz Store)
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

já samozřejmě taky odinstaloval předchozí verzi, několikrát jsem přeinstaloval week view 8 a prostě ne, vůbec netuším čím to je, vždy to šlapalo.
- mimonaut
- smartmaniak

Zvláštní. Já si tedy úzkostlivě hlídám, co mi na pozadí běží, takže mám povolené jen dva agenty - weekview a meteoservis (nic jiného vlastně nepotřebuji)..
Restart tlf jsi taky zkoušel?
Restart tlf jsi taky zkoušel?
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

restart jsem také zkoušel, teď mi Hannes poslal odkaz na rakouský Store na week view, a výsledek je pořád stejný, spustím, nastavím, agent běží, po nějaké chvíly kouknu a week view agent je zablokován. nic už mě nenapadá, divný je, že to dělá jen mě, leda chyba firmware - mám český portico, jinak nevím už.
nemas tych agentov pustenych privela? Na wp7.8 je limit 9, na Win8 bude podobne...
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

mam všeho všudy čtyři, meteoservis, weather flow, nextgen reader, Nokia drive ale tu mám blokovanou, a week view 8. co jsem vypozoroval, do první aktualizace live tile je agent zapnutý, po aktualizaci se vypne...
- mimonaut
- smartmaniak

Nemůže být problém v typu livetile? Já mám nastavené dvě, nějak stejně, jako jsem měl u předchozí verze. Třeba je problém v nějakém vykreslování těch nových fíčur a aplikace pak chcípne.. Nevím, moc tomu nerozumím. Zkusím ti casem napsat, v jaké konfiguraci mi to funguje a můžeš pak vyzkoušet, jestli to nepomůže.
dneska se mi aktualizoval weekview a nefunguje mi velká dlaždice, jdou nastavit zase jen malé jako v předchozích verzích. Máte někdo stejný problém?