QR - BT sdílení

Jaka aktivna dlazdica Zune??? Ja take nic nemamZeta wrote:...V pozměněné aktivní dlaždici Zune mi trochu vadí ten přejíždějící název interpreta, stejně tak jako už zde někdo zmiňoval, neprůhledné pozadí pro ovládácí prvky hudby na lockscreenu taky nic moc, ale člověk si zvykne. ...

Aktivní tím, že se v ní zobrazuje fotografie právě přehrávaného interpreta (ty se pravděpdoboně postahovaly, když jsem projížděl Marketplace s hudbou) a zobrazuje se jeho jméno v přejíždějícím textu. Mám však US účet, na českém či slovenském by to zřejmě nefungovalo, neboť pro ty, pokud se nemýlím, není hudební marketplace dostupný.matiqos wrote:Jaka aktivna dlazdica Zune??? Ja take nic nemamZeta wrote:...V pozměněné aktivní dlaždici Zune mi trochu vadí ten přejíždějící název interpreta, stejně tak jako už zde někdo zmiňoval, neprůhledné pozadí pro ovládácí prvky hudby na lockscreenu taky nic moc, ale člověk si zvykne. ...

U Ringtone Maker je to v poradku,ze to nejde,ten jeste nebyl updatovan.Doporucuji vydrzet,Nokia s tim porad "sachuje".Zeta wrote:htcjirka: Díky, ale je to přesně to samé. Načte se Marketplace, v něm aplikace, ale je tam ten vykříčník s upozorněním a tím to hasne. Kde asi bude zakopán pes... Ringtone maker to samé.

Jojo, ta první byla označena jako aktualizace od Nokie, zbylé dvě byly aktualizace WP. Mám je všechny.onetux wrote:Provedl jsi všechny aktualize až na ten poslední build WP7.8 - jsou myslím tři. Nic jiného mě už nenapadá.
Nejspíš jo, prostě počkám. Nechvátám na to, ale docela rád bych to už měl, občas když chci poslat fotku někomu kdo stojí zrovna vedle mě, tak se to šikne víc než posílat to na mailhtcjirka wrote:U Ringtone Maker je to v poradku,ze to nejde,ten jeste nebyl updatovan.Doporucuji vydrzet,Nokia s tim porad "sachuje".

Hlídej ten Samsung update jestli ti naskočí prosím tě ;)rulezzzor wrote:tak trik s vypojenim kabelu funguuje, tak uz taky prechazim :]
omnia w
Users browsing this forum: Google and 1 guest