Mas se z toho zblaznit ? Je to jen vec.
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Ale je
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Na sedou prestrojim brzy jednu ze svych Lumii 920.Jinak dnes jsem prestrojoval prvni Lumii 920 po padu na beton,kolegovi z prace.Jedna zajmava vec a to,ze jsou dve velikosti supliku sim,tudiz i dva kryty.Proste behem vyroby doslo ke zmene.Zjistil jsem ,ze i moje Lumie 920 jsou kazda jina, jedna ma mensi suplik,ta druha vetsi.Uvidime, ktera se pokazi na promixity drive,to me tak na skvelem telefonu stve..Scaladek wrote:Ahoj,
víte prosím někdo něco o Lumii 920 v barvě Matte Grey? Prodává se už někde? Vím, že Sunnysoft ji chystá na naskladnění, ale to je tak jediné info, co se mi podařilo dohledat... Díky
Nevie mi niekto povedať prečo mi prestali fungovať obe schranky ovimail v lumii v emailovom klientovy. Stále sa nedá synchronizovať a píše nejakú chybu 993:1.
občas mi to robilo aj na iných lumiach ale stacilo opäť zadať heslo a už to išlo. No teraz to nejde. A cez web všetko funguje.
nestretol sa s tým niekto?
občas mi to robilo aj na iných lumiach ale stacilo opäť zadať heslo a už to išlo. No teraz to nejde. A cez web všetko funguje.
nestretol sa s tým niekto?
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Takže šedá zatím nikde k sehnání není, jen na překrytování? Mi jde o to, že by se tady šedá měla oficiálně prodávat, ale co sem viděl všechny dovozy "šedivek", tak tu šedou nikde nemají... I třeba videí na YT je o šedé barvě jak šafránu... A to se mi ta šedá líbí moc, přijde mi nejlepší z matných Lumií 920...htcjirka wrote:Na sedou prestrojim brzy jednu ze svych Lumii 920.Jinak dnes jsem prestrojoval prvni Lumii 920 po padu na beton,kolegovi z prace.Jedna zajmava vec a to,ze jsou dve velikosti supliku sim,tudiz i dva kryty.Proste behem vyroby doslo ke zmene.Zjistil jsem ,ze i moje Lumie 920 jsou kazda jina, jedna ma mensi suplik,ta druha vetsi.Uvidime, ktera se pokazi na promixity drive,to me tak na skvelem telefonu stve..Scaladek wrote:Ahoj,
víte prosím někdo něco o Lumii 920 v barvě Matte Grey? Prodává se už někde? Vím, že Sunnysoft ji chystá na naskladnění, ale to je tak jediné info, co se mi podařilo dohledat... Díky
-
htcjirka
- smartmaniak

K zakoupeni tady ci pobliz zatim neni.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
To je super přehled, díky! Ještě přehled pouzder a je to dokonalost samaJindřich Lukeš wrote:Pánové, na základě stále opakujících se dotazů jsem vytvořil FAQ, pokud někdo ví ještě o něčem, co by bylo dobré tam uvést, tak sem s tím. Díky
Velký přehled tipů a triků pro Nokii Lumii 920 (FAQ)
http://wmmania.cz/clanky/upravy/velky-p ... i-920-faq/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

Je to pekne zpracovane,nejen novacek tam najde spoustu uzitecnych odpovedi,ale i uskali.
Uplna parada dekujem !!!
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Zdravím máte někdo zkušenosti s aplikací najít můj telefon ??? já když jí chci zapnout píše mi to vypnuto a když jí vypnu tak mi to nabízí co všechno to umí ale jen jako text, na netu mě to nenajde tak nevím kde je háček:-(
-
Scaladek
- přispěvatel

Na Lumii 820 mi to taky dělalo, ale pak to najednou, nevím kdy a jak, zmizelo... Když byla ta funkce vypnutá, psalo to, co to umí, když jsem ji zapl, tak v té nabídce (posuvník) byla zapnutá, ale když jsem vyjel zpět do nastavení, bylo tam u té funkce napsáno vypnuto... Jak ale říkám, zmizelo to a bylo to vpohodě, jen nevím, čím to...
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
:D tak to je to nejhorší co jsem mohl slyšet :D no skoro horší už jen to že by to nefungovalo :D ale prozvonit telefon mi jde tak nevím třeba se někdo zve a bude vědět co s tím
dík za odpověd
-
Scaladek
- přispěvatel

Nádhera, tak teď ještě aby byla co nejdřív u nás, nejlíp šedivka, a budu mít konečně do čeho investovat... 
-
htcjirka
- smartmaniak

Me uz domu dorazili krytky sim,ten odstin je vazne moc pekny.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ta šedá je perfektní. Pokud mi vyhoří můj favorit, bude jedním z adeptů i WP8 a L920. A pokud, pak tato šedá 
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
sem si říkal fůůj šedá... ale ona je to fakt nádherná barva když se tak nato koukám.
Hele je to bomba, az zjistis jak sehnat ten kryt, tak dej vedet
! Straaasne dobre strohy.
Dik
Dik
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Sedivej kryt sem viděl na ebay, ale je pěkně drahej:/..
-
htcjirka
- smartmaniak

Z ebay nenakupuji,staci nakupovat zde v cechahch od hlavniho dodavatele dilu.Kryt nijak drahy neni,cenou se od krytu na Lumii 900 ci 800 vyrazne nelisi.Vzhledem k cene telefonu je 1380Kc sranda cena.M.BoBo wrote:Sedivej kryt sem viděl na ebay, ale je pěkně drahej:/..