HTC 8S s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze

Diskuze o levných telefonech HTC 8X a HTC 8S s operačním systémem Windows Phone 8
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

S tím nic nevyřešíš, hlasitost je ve WP pro všechno společná, jediné řešení je vybrat pro budík nějaký nepříjemný vysoký zvuk. Mě osobně přednastavený zvuk budíku od Nokie zbudí spolehlivě, ten ale v 8S určitě nebude.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

dobrý deň. keďže uvažujem nad výmenou omnie w za niečo s wp8, zaujíma ma jedna vec v prípade zariadení s microSD slotom. chcem sa spýtať, že keď pripojím napríklad 8s (aj s pam. kartou) k pc s Win XP (viem, je to už starý systém :-D ) zobrazí sa mi karta ako usb flash disk bez inštalácie nejakého sw (ovládače si to dúfam nainštaluje samé)? čiže na kartu si môžem do daných zložiek nahádzať potrebné multimediálne súbory? v tomto prípade je možné prieskumníkom spravovať aj dáta uložené na storage memory? ďakujem
Jonáš Wenzl
nováček
nováček
Zařízení: Samsung

Post by Jonáš Wenzl »

Ano, zobrazí se jako paměťové zažízení - třeba jako ten flash disk. Se soubory můžeš v telefonu jen mazat, přesouvat soubory z paměti telefonu na pamětovou kartu. Moc, jiného tam dělat nejde.
Sonny
nováček
nováček
Zařízení: Iphone 4S

Post by Sonny »

zdravim, mam jeste par dotazu, co znamena v prehledu pameti polozka ostatni? dale, kdyz me prijde zprava na Whatsapp, neda se to asi nejak nastavit na tu zamykaci obrazovku ze? ale to je asi vina aplikace..? a posledni dotaz, porad jsem neprisel jak udelat, aby me zprava z facebooku prisla na mobil ikdyz jsem offline... diky za jakoukoli radu :-)
Minulko777
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC 8S

Post by Minulko777 »

Zdravim vsetkych, vie mi niekto poradit ako dostat tento telefon do vyrobneho nastavenia? Vopred dakujem.
Sonny
nováček
nováček

Post by Sonny »

v nastaveni - o systemu - a dole uz to uvidis
koblihjr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 8X

Post by koblihjr »

Sonny wrote:... posledni dotaz, porad jsem neprisel jak udelat, aby me zprava z facebooku prisla na mobil ikdyz jsem offline... diky za jakoukoli radu :-)
No když jsi offline, zpráva ti nepřijde. Když nemáš internet, nemůžeš na FB vůbec být
Ale třeba jsem to špatně pochopil a hledáš tuto volbu:
zprávy >vlákna > doprava >kolečko dole "stav" > online
A teď ti budou chodit zprávy podobně jako SMSky. A seskupovat k nim. Přitom mít facebook vůbec nemusíš mít otevřený.
Sonny
nováček
nováček

Post by Sonny »

ja to myslel tak, kdyz jsem offline, tak lidi na faceku u me videj takovej malej telefonek, na Blackberry ikdyz jsem byl na chatu offline tak me zpravy na mobil dorazily ...ale tak tady to treba takhle nefunguje...
koblihjr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 8X

Post by koblihjr »

A když na tom samém místě zvolíš offline? Co se stane?
Sonny
nováček
nováček

Post by Sonny »

to uz mam odzkouseny, pokud mam v mobilu nastaveno offline tak nic neprijde...
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

a zkoušel jsi ofigo FB aplikaci ? Ta verze pro WP8 je docela povedená a možná by uměla zobrazovat i ty zprávy, co ti poslali když jsi byl offline na dlaždici, nebo na lockscreenu.
Sonny
nováček
nováček

Post by Sonny »

to uz jsem taky testoval a to taky nefunguje...no asi to prestanu resit :-) snad teda nedelam nekde neco blbe :-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Moje skušenosti s 8S během prvních 24 hodin:
  • v Others mám zatím 908MB, uvidíme jak se to vyvrbí
  • 8GB AData Cl2 zatím bez problému, časem koupím 32GB Cl10 a uvidím
  • zpracování - vzhledem k tomu, že se jedná o HTC, jsem zatím mile překvapen
  • displej otřesný, pozorovací úhly a podání barev na úrovni HTC TyTN, ne-li horší, tohle má konkurovat Lumiím? když položím 8S a 710 vedle sebe, ve stejné cenové kategorii, tak 8S propadá na celé čáře
  • audio výstup nicmoc, ve sluchátkách slyším lupání podobně jak z SE X1, ale na cílovou skupinu dostačující (puberťáčci se zapnutým Beats audio a sluchátky hrající převážně basovou složku)
  • citlivost a přesnost dotyků je vynikající v porovnání s jakýmkoliv WP7 zařízením
Ohledně FB zpráv - propojit FB na Skype a nastavit Skype klienta, aby házel notifikace.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Na 32GB od A-data pozor,ta uz ti s nejvetsi pravdepodobnosti nebude chodit.Tam uz se chyta vetsinou Sandisk a nejlepe 64GB.
Iveta
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

htc 8S

Post by Iveta »

Ahoj všichni, Předesílám, že nejsem žádná odbornice, ale pouhá uživatelka, a proto prosím o radu. Telefon mám od vánoc a nefungují mi MMS. Nikdo mi neumí poradit, operátor nemá APN a já se ho nemůžu nikde dopátrat. Další věc je, že v telefonu poslouchám hudbu, ale všechny písničky se mi nahrají 2x a po vymazání 1, ta druhá nehraje. Nemá někdo zkušennosti, jak to vyřešit? Co dělám špatně. Díky za jakoukoli radu. Iveta
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

S AData mám zatím jen pozitivní zkušenosti, ať už s RAM tak s SD (v roce 2008 jsem so pořídil 16GB do Uniho, funguje dodnes), tak ji dám šanci, kdyžtak skončí v Ainolu a do 8S pořídím něco jiného.

Jinak mám takovou otázku na fotoaparát, občas se mi stalo že se mi zobrazila ikonka přeškrtnutého blesku. Myslel jsem si, že se tak děje jen se "srdíčkem", ovšem bez přisvětlení mi to kolilrát fotilo i s 49% baterky a na nabíječce. Je to v nastavení, nebo dělám něco blbě?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

S AData mám zatím jen pozitivní zkušenosti, ať už s RAM tak s SD (v roce 2008 jsem so pořídil 16GB do Uniho, funguje dodnes), tak ji dám šanci, kdyžtak skončí v Ainolu a do 8S pořídím něco jiného.
To ti neberu,ale 32GB A-Data jiz nechodi a to v jakekoliv class.Jen te na to upozornuji.Vsude na forech je o tom informovano.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

tslany wrote: [*]audio výstup nicmoc, ve sluchátkách slyším lupání podobně jak z SE X1, ale na cílovou skupinu dostačující (puberťáčci se zapnutým Beats audio a sluchátky hrající převážně basovou složku.
Máš něco proti beats audio?!?! :x
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Beats audio je hrozny prznic,ktery se snazi neuspesne dohanet mizerny vystup u HTC.Zejmena pak na WP8(8x i 8s) se jeste natvrdo automaticky zapne po pripojeni sluchatek. :roll:
galvanizer
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

htc 8S

Post by galvanizer »

Iveta wrote:Ahoj všichni, Předesílám, že nejsem žádná odbornice, ale pouhá uživatelka, a proto prosím o radu. Telefon mám od vánoc a nefungují mi MMS. Nikdo mi neumí poradit, operátor nemá APN a já se ho nemůžu nikde dopátrat. Další věc je, že v telefonu poslouchám hudbu, ale všechny písničky se mi nahrají 2x a po vymazání 1, ta druhá nehraje. Nemá někdo zkušennosti, jak to vyřešit? Co dělám špatně. Díky za jakoukoli radu. Iveta
http://www.t-mobile.cz/dcpublic/Nastave ... one_8S.pdf

Tady je nastavení MMS pro T-mobile (odzkoušeno - funguje).
Post Reply

Return to “HTC 8X a HTC 8S”