HTC 8S s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze

Diskuze o levných telefonech HTC 8X a HTC 8S s operačním systémem Windows Phone 8
crictiano
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: iPhone 4

Post by crictiano »

Zdravim, mam doma jeden kousek limetkovy verze. Chranite nejakym zpusobem mobil? Nejake folie, ci kryty? Moc toho na trhu neni, tak budu rad za nejake tipy. Nejradsi bych jen nejaky silikonovy ramecek :smile:
matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Re: HTC 8S s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze

Post by matko882 »

xrainman wrote:Ak mate stale problem s tym, ze sa vam zaplna miesto na 8S a neviete preco, tak nemam dobru spravu.

Zatial nikto nevie co presne obsadzuje data v "Other". Jedine co pomoze je reset telefonu, kedy sa uvolni miesto. Nepomoze odinstalovanie aplikacii.

Vid. tato diskusia:
http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... ction.html

Niektori uzivatelia, ktori maju telefon zo 16GB pamete maju obsadene az 8 GB v sekcii "Other" :)

Je mozne, ze tento problem vyriesi dalsi update. Caka sa na oficialne vyjadrenie Microsoftu.
Toto som pisal par tyzdnov dozadu a bol som pomaly za blazna....
Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

Post by Davedroid »

A to se deje jen HTC Skunebo i Xku?

xrainman wrote:Ak mate stale problem s tym, ze sa vam zaplna miesto na 8S a neviete preco, tak nemam dobru spravu.

Zatial nikto nevie co presne obsadzuje data v "Other". Jedine co pomoze je reset telefonu, kedy sa uvolni miesto. Nepomoze odinstalovanie aplikacii.

Vid. tato diskusia:
http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... ction.html

Niektori uzivatelia, ktori maju telefon zo 16GB pamete maju obsadene az 8 GB v sekcii "Other" :)

Je mozne, ze tento problem vyriesi dalsi update. Caka sa na oficialne vyjadrenie Microsoftu.
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Imo ve všech WP telefonech, jenže s 16GB tě to netrápí.
Jirkass
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8X

Post by Jirkass »

Netrápí? 14GB použitelných a 5GB v "others" = 9GB ... Mě to teda trápí
matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Re: HTC 8S s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze

Post by matko882 »

Jirkass wrote:Netrápí? 14GB použitelných a 5GB v "others" = 9GB ... Mě to teda trápí
Ani sa necudujem...hlavne maju super vyriesenu pamat :\ nech kazdy hovori co chce ale WP7.5 nemalo tento problem minimalne nie L800
Jonáš Wenzl
nováček
nováček
Zařízení: Samsung

Post by Jonáš Wenzl »

Má někdo problém s 8s, že když chce odemknout telefon a zmáčkne hardwarové tlačítko, tak se mu nezapne obrazovka a musí ještě tak jednou, dvakrát to zmáčknout než se rozsvítí displej? Nebo ho zmáčku a rozsvítí se třeba až po 5 sekundách. Nevím, jestli je to u všech. Díky
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Post by gulii »

crictiano wrote:Zdravim, mam doma jeden kousek limetkovy verze. Chranite nejakym zpusobem mobil? Nejake folie, ci kryty? Moc toho na trhu neni, tak budu rad za nejake tipy. Nejradsi bych jen nejaky silikonovy ramecek :smile:
Má ochrana telefonu stála dohromady asi 80Kč. Mám verzi domino a na záda jsem přicvakl takovou soft-touch skořepinu, která má identickou barvu. A na displej klasickou fólii.

http://www.ebay.com/itm/Matte-Soft-Skin ... 5aed1a189d" onclick="window.open(this.href);return false;

Na fotce to vypadá hrozně, ale v reálu to je paráda.
salam00n
nováček
nováček
Zařízení: WindowsPhone

Post by salam00n »

ahoj.
ako tak citam jeden topic za druhym,tak nadobudam pocit,ze smartphones toho dokazu podstatne menej ako niektore "dumbphones" ci zatracovane symbiany nedavnej minulosti....

ale k veci. hladam novy telefon,WP sa mi paci,teraz je otazka ktory. momentalne nemam volne financie na nakup drahych telefonov,a kedze to neberiem na pausal,ale na cash,tak do uvahy pripada omnia W,alebo s privretym jednym okom htc 8S.

ako je to s tou pamatou? v telefone je 4gb,dostupna je zevraj 3.61gb. no tu v diskusii som cital,ze system si ukusne 2gb a podobne.
kolko je realne dostupnej volnej pamati pre uzivatela?

telefon planujem pouzit ako organizer/kalendar,potom telefonovanie(bez sms),fotak a mp3 player cestou do a z prace(tj +- 1.5 hodiny denne).
mp3 a fotky na kartu,takze to ma netrapi,avsak co aplikacie? hry a filmy su pase,navigaciu momentalne nepotrebujem.
aplikacii ked bude 10 tak mozno prehanam.... bude to dost?

cital som,ze viditelnost displeja na slnku je vyborna.je to pravda? je vsetko bezproblemovo citatelne,alebo je to zrkadlo?
(pretoze tu na videu je to pekne zrkadlo... http://www.youtube.com/watch?v=C3kwa0uIogI )
dost vaham,ako sa rozhodnut.... uz som bol rozhodnuty pre omniu W,ale tam nie je poriadny headset.

pre HTC som nasiel toto http://www.mp3.sk/htc-rce190-stereo-hea ... 08008.html
bude to fungovat aj s 8Skom?
alebo je nieco lepsie do +- 30eur?
cateye
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8S

Post by cateye »

1,37 giga je dostupná na aplikácie, hry, mapy.... Na tých 10 aplikácii to bohate stačí, ak tam nebudeš dávať mapy a navigáciu... Čo ho mám moc slnko nesvieti, ale vonku viditeľnosť zatiaľ ok....
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

To "others" je rezervované místo pro data jednotlivých aplikací (třeba mailů, IE cache, ale i pro ukládání pozic ve hrách, případně pro další aplikace, které si potřebují něco uložit.
Sonny
nováček
nováček
Zařízení: Iphone 4S

Post by Sonny »

Zdravim vsechny, mam ode dneska 8S a krom toho ze me asi spatne upravily SIMku na MicroSim (mob. me hlasi sim nenalezena a kdyz se na ni podivam tak jakoby chybi kus toho zlatyho plisku, nevim jak to nazvat :-) ) kde malinky kousek je na tom zbytku z normalni SIMky...ale kdyz ji vlozim zpet do zbytku sim a dam do jineho mobilu tak funguje...divny...ale to jsem odbocil...jen me zajima jestli se da nekde nastavit, abych treba bocnim tlacitkem jen rozsvitil displej ale neodemkl..byl sem doted zvykli na starym mobiu (blackberry) pri zamcenem mobilu jen zmacknout treba sipku zpet a displej se na chvili rozsvitil...to tady jde asi jen hornim tl. ze? diky...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Orez nekdy malinko poskodi kartu,resil bych to vymenou karty za novou - jiz micro sim,je to zdarma.
Ne nicim jinym nez power tlacitkem telefon neprobudis.Jini vyrobci nastesti zapremysleli a maji tlacitko na boku.
Sonny
nováček
nováček

Post by Sonny »

OK, diky, jj na boku si myslim ze je to chytrejsi ale na to si casem zvyknu...a prosim te jeste jedna vec, senzorova tlacitka vybruji vzdy a nebo se to da nekde vypnout...nikde jsem to nenasel
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ne,vypnout se to u HTC neda.
Sonny
nováček
nováček

Post by Sonny »

jeste jednou diky :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Pritom Samsung na nekterych modelech na to pamatoval a jeho firmware to umoznoval vypnout.Takze kdyby vyrobce chtel tak to lze..
Sonny
nováček
nováček

Post by Sonny »

hm jasny, tak treba casem...i tu diodu by mohly doladit
matjour
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC 8s

Post by matjour »

Mám stejný problém a nevím proč :-( ... nikde jsem žádnou odpověď nenašel :-(
matjour
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC 8s

Post by matjour »

Telefon je naprosto parádní, jen mám problém s wifi. Vždy po zadání hesla mi napíše že připojení není možné. Nevíte čím to může být? Routerem? Je to poměrně nepříjemmý když se vše tahá z FUPu :-( ... net mám od 02

Díky za každou radu
Post Reply

Return to “HTC 8X a HTC 8S”