TapTapSMS - urychlete si psaní SMS na Pocket PC

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

TapTapSMS - urychlete si psaní SMS na Pocket PC

Post by bkf1 »

Zdravím všechny,
jestli se trápíte s psaním SMSek tak vám možná přijde k užitku nová verze (v0.31) mého prográmku.
Ještě pár drobností k ovládání... když chcete zrušit vybranou skupinu (třeba když jste se přehmatli) tak stačí po vybrání skupiny tapnout na malé "x" nad znakovými tlačítky. No je taky potřeba věnovat nějakej čas, aby se vám psaní na takovéto nestandartní klávesnici dostalo do krve :wink: Tak teď každý bude schopen napsat SMSku na ulici za chůze, v tramvaji/busu... kdekoliv v jakémkoliv stavu :lol: Samozřejmě jednou rukou :wink:
K výběru kontaktu ale budete muset použít kurzor (nebo se muzete zkusit trefit nehtem do posuvniku vpravo :) ), protože je to standartní WM dialog :/ Snad se mi podaří tohle v budoucnu ošetřit. Stejně jako ukládání odeslaných zpráv, které zatím není implementováno...

Download:
http://www.taptapsms.wz.cz/

Náhled:
Image
mdkill
nováček
nováček
Zařízení: Asus P535 a HTC Touch 2

P535

Post by mdkill »

Zdravím. Jako čerstvý majitel P535 jsem si nainstaloval verzi 0.2 a jsem s tim docela spokojený. Chce to chvilku cviku, ale na rychlou odpoveď jednou rukou je to super. Hned si instaluji update.
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Jo tak mi to taky na HTC Charmer funguje bez problémů.Vřele doporučuji k nainstalování.Parádní vychytávka.Ahoj Olda :wink:
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

jj dneska jsem mimojine mel hezkou moznost provest dalsi testik... spech na tramvaj pak nasledna tlacenice navic tramvaj sebou hazela :/ no nedokazu si predstavit, jak bych pri takove zcela bezne situaci treba psal obema rukama na nejakym Variu to by byly akrobaticky kousky :lol: nehlede na to ze bych dost mozna PDA pri takovych situacich poskodil :/
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro

Post by alternativ »

Docela hloupe prirovnani... ja pisu sms v klidu a ne nekde v behu,ci tlacenici v tramvaji. Vzdcky ta sms muze pockat.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Mno ja nevim ale to ses jeden z velmi mala ;) Vetsina mych znamych vcetne me na nektere dulezite zpravy odepisuje okamzite ;) Nemam cas nekde utikat do pohodli kde si uvarim kaficko hezky si vytahnu stylus a v klidecku si napisu zpravu :lol:
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Mno - ja si teda taky myslim, ze SMS pocka... Hovor ne tolik, ale SMS urcite.
Btw. zrovna vcera jsem vystupoval z saliny (tramvaje, elektricky, lokalky, ja nevim ceho jeste :P ), vesele jsem predtim psal v kloubu SMS (salina prazdna), tak si nasadim sluchatka, cihlu davam do kapsy, poohlednu se po kapse, jestli to davam spravne, mezitim jdu pekne smer dvere a vystupovat - narovnam se, ze vystoupim a..... BRINK... tak si v duchu rikam - pekna pecka.. no nic.. jdu dal.. a najednou koukam - nejak na me pada krev..
No, preskocim podrobnosti, dekuju pani, co mi pomohla a uz jsem byl v brnenske urazovce na siti kebule, kde mi doktor neveril, ze je mozny si takhle rozbit hlavu o blby madlo v saline pri vystupovani... A to jsem prosim prcek.. 8-)

P.S. No aspon mam pekne fotecky :) (fakt jsem se usmival :smile: )
Image
Image
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

No hlavne ze to prezilo PDAcko :lol: :lol: :lol:
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by alternativ »

Tak tohle budiz vystrahou pro bkf1 a jemu podobne :wink:
Jinak prosim nerozvadejte dale Katuv uraz ani zadne Vase urazy, je to thread o programku TapTap SMS.... to bylo jen preventivne :)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

:lol: jsem cekal kdy prijde to preventivni upozorneni aby se nam to nedostalo do off-topic vyvrtky :lol:
Jinak ja kdyz pisu (s TapTapem samozrejme) tak se na to nemusim nejak soustredit (zaklad je v tech velkych tlacitkach samozrejme takze pri psani neni treba se nekam trefovat - psani SMS prece nema byt nejaky trefovani se na terc, nejsou to sipky :lol: ) a mam prehled o okolnim svete takze nehrozi bezprostredni uraz me ani PDA ;) to by muselo dojit k nejake naprosto neocekavane udalosti napr, kdyby na me neco spadlo :) cihla treba :)
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

no nevim když mam spěch tak to ještě dokažu ustat i s otevřenym variem v ruce ale když už jedu na kole tak ne a za to maš + vyborna věcička
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

na kole?! jesis to bude nehod... me jeste zavrou co jsem to vytvoril...? :lol:
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

hej z pravidla nehavaruju a jestli tak při sjezdu v lese Pojezdy po asfaltu natož frekventovanem mi moc nehrozi :-)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Jinak je mozne, ze myslenku TapTapu uvidite v nejakem budoucim produktu od SunnySoftu ;) Napad se jim velice libil, coz jsem rad ;) Rad bych, aby se takove vychytavky objevovali v cim dal vice programech ;) Jednou z hlavnich ukolu TapTapSMS je totiz to, aby programatorum toto rozlozeni rozvinulo predstavy o funkcich a moznostech dotykoveho displeje a ze je mozne vytvorit program, ktery se da pohodlne ovladat i pomoci prstu (v nekterych pripadech jeste ve spolupraci s joystickem coz je porad jeste pohodlne ovladani jednou rukou) a pritom je dost mista na displeji i na to ostatni.
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by alternativ »

Bylo by potreba, aby programatori zacali vstrebavat i podmety od lidi z praxe. Nejake teorie jsou k nicemu.OT
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

malý update... po zvolení špatné skupiny (přehmátnutí) se vrátíte zpět stisknutím malého "x".
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”