Moja Lumia 920 spadla dva krat na tvrdu dlazbu a zatial je uplne zazrakom ok
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Mozno sa znizi ucinnost nabijania, nie?
-
tonylee5566
- nováček

- Zařízení: samsung netes s3
thanks !!!bouskat wrote:Ja myslím že určitě bude fungovat. Tady nebo někde sem viděl prez co vsechno to nabíjelo... Jediný sním di to neporadilo byl hrnec. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bJ-NJ7LpYV0&sns=em[/youtube]
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak mám bílou stojánkovou nabíječku a je to fajn. Jen mi přijde jako velká škoda, že nezvládá nabíjet i na ležato - na sledování telky při práci ideální, když teď nemám dva monitory..
Nabíječka je prima příšlušenství, ale čekám, že bude vznikat daleko více aplikací na aktivaci při nfc, ten potenciál je nevyužitej.
- mimonaut
- smartmaniak

mám ještě dotaz k té nabíječce, jednou se mi povedlo, že aplikace hodiny a počasí běžela s vypnutým nebo alespoň hodně ztlumeným podsvícením. To by mi vyhovovalo. Bohužel, teď už šajnuje pokaždý naplno (nebo dle nastavení tel.) Nevíte co na to má vliv?
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Intenzita se v tomto případě dá měnit tažením po displeji. Je to sice nestandardní, ale dobrý nápad.mimonaut wrote:mám ještě dotaz k té nabíječce, jednou se mi povedlo, že aplikace hodiny a počasí běžela s vypnutým nebo alespoň hodně ztlumeným podsvícením. To by mi vyhovovalo. Bohužel, teď už šajnuje pokaždý naplno (nebo dle nastavení tel.) Nevíte co na to má vliv?
Tažením dolu se intenzita snižuje a nahoru po displeji se zvyšuje.
- mimonaut
- smartmaniak

'áá díky, to by mne nenapadlo. I když už to v nějakých hodinách bylo..
Tak to je dobrý tip...díky ! 
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
tak dnes mě moje lumie pěkně vypekla
po 7 letech jsem zaspal do práce... večer, měla baterka cca. 60 procent, ráno v pět už byla úplně mrtvá. Přitom zatím nebyl jedinný problém, vydrží mi dva dny, tak vůbec netuším co se stalo. Když sem v práci telefon nabil, v 9 hod. sem ho sundal z nabíječky, tak do půl třetí mi neubylo ani procento, pořád 100 procent, což je taky divný, až teď když sem dělal screenshoty tak ubylo na 99 procent. Tak doufejme, že to byla náhoda, v práci maj hroznou srandu z toho že mě telefon za 15 litrů nevzbudí 

- mimonaut
- smartmaniak

nenechals puštěnou nějakou app co může běžet i pod lockscreenem (tuhle volbu má spousta aplikací a mám podezření, že některé to mají i natvrdo, bez volby. A jestli to byla ta poslední cos pouštěl než jdeš spát..)
nicméně večer je stejně lepší dát nabíjet. Pro jistotu..
nicméně večer je stejně lepší dát nabíjet. Pro jistotu..
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
no třeba omnie mi to nikdy neudelala.. nic extra jsem vecer nezapinal, jako vždy, zapnu budika a zamknu telefon, nevim která appka to mohla byt. nicmene, nabíječku sem presunul do loznice a na noc bude pripojena...
- mimonaut
- smartmaniak

Ještě jeden dotaz k té nabíječce.. Myslíte že bezdrátové nabíjení má nějakou ochranu proti přebíjení?
Protože jsem na 100% a pořád mi v té apliakaci při nabíjení bliká symbol baterky a připojení k nabíječce, jako že stále nabíjí..
Ale jakmile z té aplikace vyskočím, za chvilku to přestane blikat a objeví se v liště symbol nabito/připojeno k síti, takže asi má.. jen v té aplikaci od nokie mi to blbne.. trochu se bojim, aby mi to třeba nebouchlo, nebo aby se nezkrátila životnost.. podle mne je to nějaký bug té aplikace, nicméně stavová lišta ukazuje podle systému, proto mám strach..
Protože jsem na 100% a pořád mi v té apliakaci při nabíjení bliká symbol baterky a připojení k nabíječce, jako že stále nabíjí..
Ale jakmile z té aplikace vyskočím, za chvilku to přestane blikat a objeví se v liště symbol nabito/připojeno k síti, takže asi má.. jen v té aplikaci od nokie mi to blbne.. trochu se bojim, aby mi to třeba nebouchlo, nebo aby se nezkrátila životnost.. podle mne je to nějaký bug té aplikace, nicméně stavová lišta ukazuje podle systému, proto mám strach..
urcite to nebuchne
a malo by to fungovat rovnako ako cez kabel (v pripojeni k baterke nie je ziadnen rozdiel) a system to vypne po tom, ked dosiehne uplnych 100
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ve vlakne s Nokii 820 resili to same,problem zpusobovala aplikace Battery level.Takze bacaha na tyto aplikace,s Lumii 920 jsem jeste ani jednou nezaspal,opatrne volim co instalovat a co ne,jako na vsech OS.martintrojanek wrote:no třeba omnie mi to nikdy neudelala.. nic extra jsem vecer nezapinal, jako vždy, zapnu budika a zamknu telefon, nevim která appka to mohla byt. nicmene, nabíječku sem presunul do loznice a na noc bude pripojena...
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Mam dotaz na aplikaci na pozadí. Kdyz povolim endomondo tak bude pusteny porad nebo jenom když ho pustim a tak dlouho dokud ho neukoncim šipkou zpět? Ja jenom aby mi to zbytecne neuziralo baterku. To stejný navigace když ji povolim aby nejela porad i když nechci...
- mimonaut
- smartmaniak

Endomondo zatím ne, běží i po zamčenou obrazovkou, ale jen do doby, než aplikaci opustíš (a je jedno, jestli úplně, nebo jen uspíš), není totiž nativní WP8. Navigace od Nokie dokáže běžet úplně na pozadí, takže tam se podívej, jak to máš nastavené, tam tohle riziko hrozí.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Super diky. Si musím uvědomit ze to nesmím vypnout... Takže jestli to dobre chapu tak když mam tu aplikaci povolenou tak neběží furt ale třeba počasí se probudí aktualizuje a potom se vypne. A navigace nejede furt jede jen když ji zapnu a pak jede tak dlouho dokud ji neukoncim šipkou zpět.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Aplikácia Battery for WP8 je zlá. Graf blbne. Preto som prešiel na myBattery kde mi graf toľko neblbne.
EDIT: VIdim, ze mas prave myBater, takze neviem
EDIT: VIdim, ze mas prave myBater, takze neviem
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Neřešte pořád baterku. Tohle není Android. Pokud u aplikace nepoužíváte live tile, tak jí zakažte běh na pozadí. Tím se zbavíte 99 procent potencionálních problémů.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Přesne tak,nechapu pořád ten rozruch a potřebu používat nějake baterry widgety..které navíc akorát vybijí telefon a mají nulový přínos.Stejně jako na ostatních OS jsou to akorát problémové aplikace.